Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 417 of 492 FirstFirst ... 317 367 407 415 416 417 418 419 427 467 ... LastLast
Results 8,321 to 8,340 of 9837

Thread: Decizii

1. #8321 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Salutare, am jucat toate Call of Duty-urile si doar Far Cry 3, dar pot spune ca mi-a placut mult mai mult Far Cry. Deci, +1 pentru FC 4 (p.s. not a shooter fan)

2. #8322 SP
    Member axel's Avatar
    Far cry 4

3. #8323 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Diablo Ultimate Evil Edition sau Destiny ?

4. #8324 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pfaaaa, foarte greu dpmdv, îmi plac ambele, dar as alege D3, Destiny daca nu-l joci cu amicii e slăbuț, plictisitor, dar daca mai ai vreo 2 prieteni e superb, chiar daca unii îl spurca. Diablo 3 e un joc de 9, Destiny deocamdată este de 8, părerea mea. Bafta!

5. #8325 SP
    Member axel's Avatar
    Quote Originally Posted by Anderul View Post
    Diablo Ultimate Evil Edition sau Destiny ?
    Diablo

6. #8326 SP
    Junior Member kypycus's Avatar
    Far cry 4

7. #8327 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Destiny, Diablo e mai bun pe PC.

8. #8328 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^^^Ronan?

9. #8329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Parerea mea.

10. #8330 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Far Cry 4

Destiny daca ai prieteni cu care sa joci, altfel mergi pe Diablo.

11. #8331 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Diablo 3, fiindca e mai buna varianta de PS4 decat pe PC.

12. #8332 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Diablo 3, Destiny nu e joc, e borefest. Just my 2 cents.

13. #8333 SP
    Junior Member schickeria's Avatar
    Nu ma știut unde sa postez...ideea e ca o decizia finală tine si de aceasta întrebare : pe care din cele 2 console(ps4 sau X1) pot beneficia de now tv in speta sky sports?

14. #8334 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Uite aici, poate te ajuta, asa am fost si eu, citește toate postarile. Bafta!

Referitor la ce spui tu, mai greu din România

15. #8335 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    salut . merita sa investesc intr-un procesor pt pc si o placa video buna ? asta ar insemna sa-mi vand ultima mea consola de ps3 + toate jocurile ce mi-au ramas,am in jur de 17 jocuri, titluri bune si foarte bune.
    imi place mai mult sa ma joc pe calculator decat pe play station, dar ma tenteaza sa cumpar un ps4 pt ca am auzit ca e o consola geniala, mai ales ca-s fan fifa , iar daca un nou gow va aparea in viitor, cred ca o sa-mi para rau ca am dat banii pe componente pc
    voi ce ziceti .. ? ps4 sau un calculator monstru ?

16. #8336 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pese 4

17. #8337 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ps ... 4!

18. #8338 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    As zice PS4. Nu lua in seama toti frustratii care o tin pe-a lor cu prostia aia de #PcMustardRace. Intr-adevar, la anumite jocuri, o sa ai texturi ceva mai detaliate si alte prostioare, dar vei fi nevoit sa bagi constant bani in el ca sa joci totul pe high/ultra; pe cand un ps4 te va tine 5-6 ani cu jocuri optimizate pana la ultimul detaliu. Te duce si mai ieftin. Jocuri gasesti pe bazar la preturi decente...iar libraria de titluri este in expansiune. Mai naspet e ca trebuie PS Plus ca sa te joci online, dar cu 160 de lei pe an, eu zic ca renteaza

19. #8339 SP
    Member Hansel31's Avatar
    Ps4 clar numai ca Ps4 nu e scump ci investitia in jocuri, ca o sa fi tentat sa cumperi tot timpu cate un joc nou, in special ce este in trend si ce vezi ca se joaca toti prietenii din lista

20. #8340 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Mda, cred ca voi lua modelul pe alb. multumesc de sfaturi si numai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 417 of 492 FirstFirst ... 317 367 407 415 416 417 418 419 427 467 ... LastLast