Salutare, am jucat toate Call of Duty-urile si doar Far Cry 3, dar pot spune ca mi-a placut mult mai mult Far Cry. Deci, +1 pentru FC 4(p.s. not a shooter fan)
Salutare, am jucat toate Call of Duty-urile si doar Far Cry 3, dar pot spune ca mi-a placut mult mai mult Far Cry. Deci, +1 pentru FC 4(p.s. not a shooter fan)
Pfaaaa, foarte greu dpmdv, îmi plac ambele, dar as alege D3, Destiny daca nu-l joci cu amicii e slăbuț, plictisitor, dar daca mai ai vreo 2 prieteni e superb, chiar daca unii îl spurca. Diablo 3 e un joc de 9, Destiny deocamdată este de 8, părerea mea. Bafta!
Nu ma știut unde sa postez...ideea e ca o decizia finală tine si de aceasta întrebare : pe care din cele 2 console(ps4 sau X1) pot beneficia de now tv in speta sky sports?
Uite aici, poate te ajuta, asa am fost si eu, citește toate postarile. Bafta!
Referitor la ce spui tu, mai greu din România
salut . merita sa investesc intr-un procesor pt pc si o placa video buna ? asta ar insemna sa-mi vand ultima mea consola de ps3 + toate jocurile ce mi-au ramas,am in jur de 17 jocuri, titluri bune si foarte bune.
imi place mai mult sa ma joc pe calculator decat pe play station, dar ma tenteaza sa cumpar un ps4 pt ca am auzit ca e o consola geniala, mai ales ca-s fan fifa , iar daca un nou gow va aparea in viitor, cred ca o sa-mi para rau ca am dat banii pe componente pc
voi ce ziceti .. ? ps4 sau un calculator monstru ?
As zice PS4. Nu lua in seama toti frustratii care o tin pe-a lor cu prostia aia de #PcMustardRace. Intr-adevar, la anumite jocuri, o sa ai texturi ceva mai detaliate si alte prostioare, dar vei fi nevoit sa bagi constant bani in el ca sa joci totul pe high/ultra; pe cand un ps4 te va tine 5-6 ani cu jocuri optimizate pana la ultimul detaliu. Te duce si mai ieftin. Jocuri gasesti pe bazar la preturi decente...iar libraria de titluri este in expansiune. Mai naspet e ca trebuie PS Plus ca sa te joci online, dar cu 160 de lei pe an, eu zic ca renteaza
Ps4 clar numai ca Ps4 nu e scump ci investitia in jocuri, ca o sa fi tentat sa cumperi tot timpu cate un joc nou, in special ce este in trend si ce vezi ca se joaca toti prietenii din lista
By FishyBon3 in forum Offtopic
By G-XtremE in forum Console Club
Bookmarks