Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 467 of 492 FirstFirst ... 367 417 457 465 466 467 468 469 477 ... LastLast
Results 9,321 to 9,340 of 9837

Thread: Decizii

1. #9321 SP
    Junior Member bnmz's Avatar
    Urat din partea celor de la Microsoft. Nici o veste c-ar venii pe la noi? Cred ca o sa raman la ps4.

2. #9322 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Dant3 asteapta un bundle pentru PRO, dar orice ai face, avand in vedere ca nu ai PS4, mergi pe PRO. oricat de slabe sunt diferentele in acest moment, sunt SIGUR ca jocuri precum Horizon, GoW sau ala nou cu zombies (imi scapa numele), care au fost concepute cu PRO-ul in cap de la inceput, vor arata si rula mult mai bine pe pro. plus este mult mai future proof deecat un slim, mai ales ca sunt la acelasi pret si acelasi HDD.

Acelasi lucru si pentru Gentilu chiar daca nu dispui de un 4k.

Eu de exemplu o sa-mi iau sigur la anul cand vor aparea acele jocuri , pana atunci prefer sa dau diferenta pe jocuri ca am de recuperat mult intr-o luna.

3. #9323 SP
    Junior Member bnmz's Avatar
    Xbox one SLIM + battlefield 1 (1.300lei) SAU PS4 SLIM 1.150 lei ?

4. #9324 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by bnmz View Post
    Salut baieti ! Vreau sa cumpar un Xbox one sau un ps4. Singura nelămurire este mediul online si anume Xbox live gold sau PlayStation plus. Care din aceste doua oferă drepturi depline pentru România si egale cu cele din alte tari/state. Nu vreau sa ma complic cu conturi prin alte tari. Cine are o comunitate mai frumoasa si mai mare in Multiplayer?
    Pai ai spus ca vrei "drepturi depline". Ți-am spus ca e simplu, ai zis ca ai înțeles. Vrei sa cumperi ceva pana la urmă sau încerci să creezi o dispută?

5. #9325 SP
    Member Hazer's Avatar
    Platforma pe care o alegi tine strict de tine si de preferintele tale.

Cum au spus si colegii mai sus, daca vrei "drepturi depline", alege Sony. Iti poti face cont pe PSN RO, cumperi cu cardul de acolo, gasesti si PSN cards la retailerii nostri. Daca pentru un alt motiv doresti insa sa iti iei Xbox, trebuie sa stii ca orice ti-ai cumpara (aici incluzand si serviciul de Xbox Live) va trebui sa o faci cu carduri prepaid cumparate spre exemplu de pe amazon.com.

6. #9326 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Iti cumperi XBox one+XboxLive+EaAcces si nu vei mai avea nevoie de jocuri.
    Iti cumperi Ps4 si poti juca cateva jocuri exclusive fenomenale.

7. #9327 SP
    Member tzakalaka's Avatar

8. #9328 SP
    Member Hazer's Avatar
    La pretul ala as merge clar pe Panasonic pentru ca e 4K. Nu cred ca pentru o diferenta atat de mica merita sa mai cumperi FullHD. E mai future proof asa.

9. #9329 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Merita Destiny la 140 de lei ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. #9330 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Da!!

11. #9331 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu stiu ce sa iau intre Star Wars Battlefront si Shadow of Mordor GOTY Edition... ambele la acelasi pret pe Store de black friday deals.

12. #9332 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Pai, unul e multiplayer, celalalt e rpg cu un combat bun si exploration. Ce iti place mai mult.

13. #9333 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Shadow of Mordor daca vrei o experienta single player interesanta si o poveste faina. Daca mai degraba esti genul care prefera shootere multiplayer atunci Star Wars. Una peste alta insa facand abstractie de gen, Shadow of Mordor mi se pare un joc mai bun

14. #9334 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ma incadrez in ambele, de-aia sunt indecis.

15. #9335 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu as alege shadow of mordor. Le-am jucat si asta mi-a plăcut mai mult

16. #9336 SP
    Member Darthstone's Avatar
    Asta depinde de tine si cum stai cu timpul liber. În funcție de asta te poți decide. Dacă ai timp liber pentru multiplayere sau ceva single player bine închegat ce poate fi jucat oricând și în reprize mai scurte.

17. #9337 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Merită Deus Ex MD 30$? Vad ca e la Flash Sale pe US.

18. #9338 SP
    Member tudort's Avatar
    Eu l-am luat în format fizic la același preț. Eu zic da merită pentru gameplay variat. Acum întreb şi eu : merită just cause 3 xl ? 109 lei e un fel de goty cu toate dlc ...

Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

19. #9339 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Am de ales intre Titanfall 2 fiZic si Destiny Collection digital. Nu stiu ce sa aleg

20. #9340 SP
    Member Hazer's Avatar
    Titanfall 2. Dupa ce te plictisesti de el il vinzi si iti iei Destiny.

TF2 este un joc fantastic. Foarte underrated din cauza faptului ca s-a lansat o data cu BF1 care l-a eclipsat..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 467 of 492 FirstFirst ... 367 417 457 465 466 467 468 469 477 ... LastLast