Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 443 of 492 FirstFirst ... 343 393 433 441 442 443 444 445 453 ... LastLast
Results 8,841 to 8,860 of 9837

Thread: Decizii

  1. #8841 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Fii atent la asta: fă ce vrei, prietene! Eu o să îți zic ceva, cutare altceva, dar în locul tău, cine știe ce am face, de fapt... Totul e relativ. Mergi pe jocuri PS4!

  2. #8842 SP
    Senior Member Danny's Avatar

    Decizii

    Jocurile de console au avut si o sa aiba "valoare", pe cand cele de PC, mai ca le cumperi la preturi de nimic prin diferite bundle-uri. Pe PC, majoritatea jocurilor ieftine sunt digital only, pe consola mai ai posibilitatea de a face un schimb. La PC o sa simti nevoie de upgrade in fiecare an, asta daca nu cumva vrei 3way SLI si alte minuni. Nu stiu ce upgrade poti face tu daca spui ca duce orice joc pe full (2009), presupun ca ai nevoie de vre-un kit nou, si asta te costa destul de mult.
    Daca esti entuziasmat de PC si vrei performante maxime, go for it! Dar o sa platesti un pret destul de mare. La PC ai avantaj libraria de jocuri.

    Consola e mult mai "comoda". Controller-ul in mana si play. Fara batai ca trebuie update la bios, driver de sunet/video, update la prajitorul de paine ca sa poti juca un joc.

  3. #8843 SP
    Member seven1994's Avatar
    Sincer trebuie in mare,schimbat tot la pc,dar in principiu m-am axat pe placa de baza si procesor in primul rand,placa video nvidia gt 630 pe care o am momentan o mai pot lasa pe pc cel putin o luna.Ca si procesor ma gandeam la fx 6300 si o placa de baza care sa aiba usb 3.0 si sa aiba socket am3+.Ca si placa video m-am gandit la r9 270/280.Sincer,per total nu vreau sa cheltui mai mult de 2000 lei.Cred ca totusi o sa pun un kit procesor+placa baza si sa ma joc csgo only si browsing si cumpar un controller si jocuri in continuare pt consola.Sincer,de curand m-am angajat(primul loc de munca)si pe langa faptul ca este un salariu mediocru,cel putin de cand a inceput Black friday am fost non stop acolo,14 ore pe zi si nu am mai avut timp de minic.Scuze de offtopic,va multumesc pentru sfaturi

  4. #8844 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Daca lucrii asa, nu are rost sa investesti in PC daca ai acces putin la el. Ce ai enumerat tu mai sus e ok pentru o zi de utilizare si CS GO.

  5. #8845 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Cati oameni, atatea pareri. Esti pe un forum unde evident ca ti se va recomanda sa mergi pe console. Eu am trecut acum 5 luni de la PS4 la PC si nu regret absolut nimic. Exista mai multe mituri care nu mai sunt de mult timp relevante. Se poate sa simti nevoia de upgrade in fiecare an, dar cu siguranta nu va fi necesar. La fel si driverele - poti pune software-ul sa faca update automat. Stiu ce se spune despre PC, ca e o corvoada din punct de vedere financiar, fiind foarte greu de intretinut, dar documenteaza-te putin mai mult despre asta si vei vedea ca pe termen lung, costurile sunt mult mai reduse decat se vehiculeaza. Eu am dat 1600 de lei intr-un singur an pe PS4 (jocuri + online) si am cumparat un singur joc day one. Restul, de aici de pe forum sau reduceri pe PS+. Am bagat niste banuti in PC, trebuie sa recunosc (mai ales in placa video), dar jocurile au niste preturi fara concurenta, iar online-ul e gratuit.

    La console ai intr-adevar comoditatea de care iti spunea colegul mai sus. Asta e adevarul, orice probleme ar avea si oricat ar fi de scump ecosistemul, e usurinta aia cu care pot fi folosite. Plus ca nu trebuie sa le asamblezi tu, asa cum trebuie cu un PC (nu are rost sa vorbim despre prebuilt-uri - sa nu cumperi vreodata). La fel, daca se strica ceva, trebuie sa stai, sa detectezi problema, sa trimiti componenta la garantie, te trezesti ca ti-o refuza, ca trebuie trimisa altundeva, sau sunat altundeva si asa mai departe. Se strica consola? La garantie. Ti-o repara sau ti-o inlocuiesc.

    Si ca sa revin la postarea ta, cu bugetul tau iti poti face un upgrade foarte decent la PC. FX 6300 e undeva pe la 500-600 de lei, o placa de baza corespunzatoare (mATX) cu USB 3.0 e 250-260, iar de restul (1100-1200) iti poti lua un R9 380 cu 4GB VRAM, care iti va duce fara probleme in 1080p toate jocurile pe High-Ultra ( chiar saptamana trecuta i-am facut o configuratie unui prieten cu un i5 4460 si R9 380 - da, si noi ne-am trezit la 6 dimineata de Black Friday. ).

    Sincer, eu nu as folosi banutii aia ca sa intretin o consola. Evident, alegerea iti apartine, nu vreau sa "iti bag pe gat" ceea ce cred eu ca e mai OK, asa cum ar fi unii tentati sa creada.

  6. #8846 SP
    Junior Member alexandrupaul's Avatar
    Parerea mea

    Am un pc destul de ok, un i5 4670, 16 gb ram, ssd, radeon r9 280.
    Acum un an am zis sa nu mai investesc in jocuri ps4 si sa il folosesc pentru jocuri, mi-am luat un adaptor usb->bluetooth, am legat controlerul de ps4 (era destul de complicat ca ti-l vede ca si controler de xbox si nu mergeau vibratiile parca - poate intre timp o aparut vreun driver nou), mi-am tras cablu hdmi la televizor si m-am pus in canapea sa ma joc.
    Sincer nu ma atragea cu nimic, tre sa iau mouse-ul cu mine ca sa pot sa intru in joc, probleme cu jocuri care nu vad cum trebuie al 2lea monitor (adica tv-ul) Am renuntat . In concuzie pentru mine comoditatea care ti-o ofera PS4 este foarte importanta. Cateodata nu am timp sa ma joc decat 1 ora, daca pierd 20 minute pana configurez totul mai bine nu ma mai joc deloc.
    Ce mai conteaza in plus la consola sunt exclusivitatile.

    Daca vrei poti sa faci cum am facut eu cu adaptorul bluetooth , un pc cu o placa video bunicica eu zic ca rezista lejer 3 ani, chiar mai bine. Tinand cont ca majoritatea jocurile se fac pentru console si pe urma se porteaza pe pc, ai sanse ca placa video sa te tina vreo 5 ani pana la urmatoarea generatie de console .

  7. #8847 SP
    Member seven1994's Avatar
    Va multumesc mult,sa fiu sincer,motivul principal pt care doresc sa trec pe pc consta in frica ca viitoarele jocuri de pe consola or sa piarda la grafica in defavoare pc-ului

  8. #8848 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Nu are cum să se întâmple acest lucru, dimpotrivă, developerii cu timpul învață secretele arhitecturii consolelor și încep să dezvolte mai bine. Eu am avut 360, iar la finalul generației am jucat jocuri cu o grafică nemaipomenită (or fi fost trucuri de iluminare, nu știu, dar m-au impresionat).
    Diferența dintre PC și console e că pe PC grafica evoluează mai repede, dar asta pentru că o libertate mai mare, apar plăci video noi, pe care gamerii le pot cumpăra. La console trebuie să se incadreze în aceleași specificații timp de câțiva ani.
    În concluzie, dacă îți place grafica jocurilor de pe consolele actuale, fii sigur că ele nu se vor înrăutăți de-a lungul timpului, ba mai mult, sunt șanse să se îmbunătățească.

  9. #8849 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Fara dorinta de a starni o controversa, dar ce spui tu e 100% fals. Asta e o idee preluata din era PS3/X360, cand PS3 era pe arhitectura Cell, iar pentru developeri era ceva complet nou. PS4 si X1 sunt pe x86, cunoscuta si intoarsa pe toate partile de 20 de ani. Nu mai are niciun fel de secret pentru nimeni. De-asta rad cand aud "stati sa vedeti ce o sa faca developerii". In conditiile in care se straduie sa tina jocurile la 30FPS, iar la target-ul de 1080p nici nu mai ajung de multe ori (mai ales pe X1). Nu va ganditi ca exista ceva "potential neatins" care inca nu a fost stors din ele. E foarte mare diferenta intre cum stateau lucrurile in 2005-2006 si cum stau acum.

  10. #8850 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Ok, dă-i tu un răspuns omului atunci.

  11. #8851 SP
    Member seven1994's Avatar
    Nu doresc sa se starneasca o disputa intre pc si consola,si cei care au acest scop ii rog sa se abtina.Acelasi lucru il gandesc si eu,Razzosinni,singul potential neatins cred ca il mai consta doar al 7-lea nucleu pe care vor sa il deblocheze,daca nu ma insel,dar nu stiu cat o sa insemne.

  12. #8852 SP
    Member eastbason's Avatar
    Parerile vor fi mereu impartite. Ideea e ca trebuie sa alegi ce te intereseaza pe tine si ce se muleaza cel mai bine pe nevoile tale.
    Iar ca sa aduc o completare la ce a spus colegul mai sus...am citit un articol care spune ca sony a mai deblocat un nucleu pentru dezvoltatori. Acum sistemul de operare foloseste un singur nucleu iar programatorii 7. Poate asta o sa se simta....

  13. #8853 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu pe console am jucat mereu doar exclusivitatile, iar pe PC nimic in afara de Heartstone (pana sa apara si pe telefoane). Jocurile multiplatform mi s-au parut frunze in vant, 20 de AC-e, CoD-uri sau Fifa-ne nu fac toate cat un Alan Wake sau The Last of Us. Exagerez, bineinteles, caci am pierdut zeci de ore cu Bioshock sau DMC, dar ideea e ca nu rezolutia face un joc, si ca pe console poti juca toate jocurile de pe PC, de bine, de rau, dar pe PC nici sa visezi la exclusive nu are sens. Si sincer, mult mai in pierdere as fi fost sa nu fi incercat niciodata Super Mario Galaxy 2, cu conditia sa fi jucat Bioshock Infinite la ultra settings in loc de high.

  14. #8854 SP
    Member musat's Avatar
    Pc este pentru munca, pentru Office, pentru internet si pentru unele shotere si RTS-uri, in rest daca vrei doar sa te JOCI trebuie o consola. Fara investitii ulterioare in placi de baza - video, procesoare si memorii, doar in controlere (cand cedeaza nervos ). Adevarat ca trebuie sa cumperi jocurile dar se gasesc SH la preturi bune, spre deosebire de jocurile de pe PC pe care le gasesti piratate sau la diferite oferte (Steam sau Bundle). Multe jocuri apar pe toate platformele, dar confortul de a te juca, DOAR DE A TE JUCA, fara bataie de cap cu configurari de sisteme si alte nebunii nu se gaseste decat pe console.

  15. #8855 SP
    Member seven1994's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Eu pe console am jucat mereu doar exclusivitatile, iar pe PC nimic in afara de Heartstone (pana sa apara si pe telefoane). Jocurile multiplatform mi s-au parut frunze in vant, 20 de AC-e, CoD-uri sau Fifa-ne nu fac toate cat un Alan Wake sau The Last of Us. Exagerez, bineinteles, caci am pierdut zeci de ore cu Bioshock sau DMC, dar ideea e ca nu rezolutia face un joc, si ca pe console poti juca toate jocurile de pe PC, de bine, de rau, dar pe PC nici sa visezi la exclusive nu are sens. Si sincer, mult mai in pierdere as fi fost sa nu fi incercat niciodata Super Mario Galaxy 2, cu conditia sa fi jucat Bioshock Infinite la ultra settings in loc de high.
    Sincer,ai dreptate,sunt mai multe plusuri la gaming pe consola decat cel de pe pc.Dai un ban in plus pe jocuri dar ai comoditate si exclusivitati

  16. #8856 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by seven1994 View Post
    Detin un ps4 de care sunt multumit,pc-ul meu duce orice joc full(sub 2009),daca intelegeti.Sunt inca in dubii daca sa fac upgrade la pc care costa foarte mult sau sa ii las asa doar pt browsing si sa investesc in jocurile de ps4?Sunt cam scumpe jocurile de ps4,cu toate ca ai posibilitatea de a le revinde si sa pierzi in jur de 50 de lei.
    totul se rezuma la comoditate dpmdv. in anii '90 cand ma jucam pe PC aveam des discutii legate de PC vs PS1 dar am ajuns la concluzia ca e mult mai comod sa ai o consola timp de 5 ani si pe urma sa o schimbi cu una noua, cum a fost pt mine tranzitia de la PS2>PS3>PS4. singurele jocuri care imi lipsesc sunt HOMM si StarCraft dar in rest e ok.

  17. #8857 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Fallout 4 sau Star Wars Battlefront?

  18. #8858 SP
    Banned Templier's Avatar
    Fallout 4

  19. #8859 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Fallout 4 sau Star Wars Battlefront?
    Dant3 dude daca vrei iti imprumut cateva zile X1 si testezi Fallout 4, iar Star Wars il ai tu, doar desigilezi un disc de X1. Si iti faci singur idee despre fiecare. Plus ca esti aici in oras ne putem vedea sa iti dau consola oricand!

  20. #8860 SP
    Junior Member Daniel84's Avatar
    pai imi facusem planuri sa mi construiesc o unitate de PC ca pe la vreo 8000 de lei ..ma fascina gtx 980TI asa cum il vedeam de prin media,dar apoi n am mai avut rabdare si mi am luat un PS4..nu mai avusesem consola de pe vremea lui Terminator! )
    Grosso modo, nu regret nimic...se vede trasnet, se misca la fel ...e plug and play! Doar jocurile sunt mai scumpe,,dar la 1 pe luna ,,e ok

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 443 of 492 FirstFirst ... 343 393 433 441 442 443 444 445 453 ... LastLast

Similar Threads

  1. Decizii (Non-Gaming Related) By FishyBon3 in forum Offtopic
    Replies: 384 Last Post: 23-04-2021, 12:53
  2. Decizii Gamingwise By G-XtremE in forum Console Club
    Replies: 262 Last Post: 14-01-2014, 23:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts