Ma gandesc sa cumpar Most Wanted cel vechi pt. PC de la Altex.. si asa este 10 lei.. + ca imi este dor de un racing adevarat.. nu porcariile din ziua de azi...(cu exceptia lui Hot Pursuit care este chiar f. bun).. dar nu imi place taxa de curierat.. adica mai trb sa dau 10 lei numai pt. asta.. really ?? O_O ))... voi ce ziceti ? se merita sa dau 20 de lei in total ?
Asteptam un astfel de raspuns.. si iti multumesc, dar aici in Focsani nu este .. am incercat..aiurea oricum :/
---------- Post added 06-05-2013 at 07:46 PM ----------
Metro nene lasa Kingdoms of Amalur..iar pt. Tomb Raider mai poti astepta o reducere de pret...
---------- Post added 06-05-2013 at 08:00 PM ----------
Dar Mw 1 + Mw 2 Platinum + BBC 2 + POP Trilogy + Splinter Cell Trilogy la pretul de 235 de lei cum este ? Ma gandesc sa cumpar acest pachet de 5 jocuri..
RDR (2nd playthrough) sau Deus Ex Revolution(1st Playthrough ? Le am pe amandoua dar nu stiu care sa il joc primul avand in vedere ca ambele sunt niste jocuri epice
Far Cry 3 versus Assassin's Creed 3 versus FIFA 13.
Mi-ar placea sa aiba cate ceva si din campanie (cariera la fifa ) cat si multiplayer bun
Din cate am inteles pentru MP cel mai adictive e fifa, cu diviziile, ultimate team etc, Far Cry 3 si AC3 mai mult pentru poveste...
Deci.. care sa fie ?
Bookmarks