Far Cry 3.
Far Cry 3 are campanie foarte buna(+open world) iar multiplayer-ul e chiar bun.
AC 3 lasal pe mai tarziu si asteapta FIFA 14.
Far Cry 3, duh. Assassin's Creed este caca si mai poti astepta cateva luni pana apare FIFA 14.
Maine ma duc la Altex si inapoiez super slimul...consola facuta la misto cu x probleme... dupa care am sa cumpar slimul de 320gb..consola adevarata
![]()
Sper sa nu am pb cu returnarea produsului.. sa nu comenteze ceva ca fac scandal de toata frumusetea x(
FEAR 1 se merita (desi pe PS3 are probleme). 2 si 3 mai degraba nu (mai ales 3). Aliens Colonial Marines se merita doar pentru figurina (jocul e o gluma). Deci mai bine FEAR.
Pe Xbox 360
Metro 2033 & Last Light Vs. Seria Assassin's Creed
Eu as tinde spre Metro pentru simplu fapt ca nu am mai jucat un joc horror decent de multa vreme.
Seria AC, Metro mai târziu, o sa apara sigur un bundle cu ambele jocuri la un preţ mai bun
AC .:X
Enjoy ! MEDIA GALAXY | Assassins Creed Anthology Xbox 360
Banuiesc ca vorbesti despre AC anthology , go for it.O sa gasesti peste cateva luni ambele jocuri din seria Metro la 100-120 lei.
Am un tovarăş foarte pretenţios la jocuri şi tot pt. AC a spus să optez, însă a mai precizat că doar doar AC 1,2 şi2 brotherhood merită jucate. :-)
merita jucate toate, insa intr-adevar de la brotherhood incolo, calitatea a cam inceput sa scada, dar tot le-as recomanda...
Bookmarks