Care dintre astea 2 imi recomandati?
Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray + Skylanders Giants
Consola Sony PlayStation 3 Slim 12GB + Joc Book Of Spells + Wonderbook + Move Starter Pack
Eu din cate stiu garantia la cei de la Flanco e pe o durata mai mare si sunt si mai seriosi decat cei de la Altex , dar nu as prea vrea sa dau 100 de lei in plus pentru PS Move , voi ce imi recomandati?
Ca idee si Altex ofera mai nou 2 ani garantie
Daca nu te atrage move mergi pe varianta mai ieftina.
Ce vreau sa ti atrag atentia este faptul ca hdd este prea mic si nu vei putea instala jocuri pe el fiind astfel nevoit sa cumperi unul mai mare.
alt cost de 2'5 - 3 mil....tu hotarasti
Poti sa cauti si pe aria bazar sunt multi useri care vand ps3 slim,nou ,sigilat si cu garantie la preturi bune
Eu personal mi l-as lua pe cel de la Altex si de cei 100 de lei economisiti mi-as mai cumpara un joc.![]()
nu stiu ce sa zic despre aceasta oferta http://www.consolegames.ro/forum/f89...-psvita/...voi ce ziceti?..sa ma risc?![]()
Merita sa-mi strang bani pentru Halo 4?Vad ca are nota foarte buna pe ign(9.8)precizez ca am terminat doar halo 3odst.
Pe mine personal Halo nu prea ma impresionat insa daca il joci si pe Live isi merita banii.
---------- Post added 01-06-2013 at 10:16 AM ----------
Vreau sa incep seria Batman si am observat ca Arkham Asylum are si o varianta GOTY cu un 3D mode.
Merita sa ma chinui un pic sa fac rost de varianta 3D ?![]()
Pt G27 iti recomand seria Dirt , mai ales 1/2. 3-ul l-au stricat cu tot felul de moduri ciudate , daca treci peste ele ai si acolo rally , trailblazer etc
Playstation All-Stars Battle Royale sau Journey Collector Edition?
Au un pret asemanator la Altex si nu ma pot decide.![]()
@Florin85, n-am incercat Dirt cu volan, dar cu joystick mie unul nu-mi place. Poate din cauza ca prefer mai mult circuitele decat rally![]()
Iti recomand F1 2012.
Bookmarks