Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 431

Thread: Dante's Inferno

1. #61 SP
    Member Skaar's Avatar
    Un nou trailer .

2. #62 SP
    Member CaNtO's Avatar
    era un monstru .. care ziceai ca i se scoalamor)

3. #63 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #64 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #65 SP
    That VideoGame Blog Dante’s Inferno demo dated

Demo pe 10 Decembrie pe PSN iar pe 24 Decembrie pe XBL.

6. #66 SP

7. #67 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Azi vine demo pe PSN daca nu ma insel. Asa e?

8. #68 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Azi vine demo pe PSN daca nu ma insel. Asa e?

9. #69 SP
    Dante’s Inferno: PS3 “Divine Edition” | Gamers Digest

Visceral Games, an Electronics Arts studio today announced Dante’s Inferno “Divine Edition” exclusive for the PlayStation 3.

In addition to the game, all those who purchase Dante’s Inferno on the PlayStation 3 will receive this special edition which includes developer commentaries, a Wayne Barlowe digital art book, the soundtrack to the game and a digital version of the complete Longfellow translation of Dante Alighieri’s Inferno all for the standard retail price of $59.99.
    Attached Images Attached Images 16htbhj.jpg

10. #70 SP
    Death Edition for Dante's Inferno PS3 & 360 in Europe

Visceral Games, Electronic Arts Inc. studio announced today the Dante's Inferno "Death Edition" for PS3 and Xbox 360, which will be available in Europe since February 5. In addition to the game, this special edition of Dante's Inferno will also include the following materials, in an exclusive packaging "Death Edition" DVD in effect for 2 and lenticular artwork of the 9 rounds:
    • Exclusive costume for a playable character in-game: Isaac Clarke from Dead Space!
    • Making-of documentary with the game (ITA subtitles)
    • Documentary "Dante in History" (subtitled in ENG)
    • Soundtrack full game
    • Documentary on the creation of music and audio (ITA subtitles)
    • Digital Artbook edited by visual designer Wayne Barlowe (sott. in ENG)
    • Over 10 minutes of scenes from the soul "Dante's Inferno An Animated Epic" (sott. in ENG)
    • digital reprint of the poem Complete (in English)
    Attached Images Attached Images deadspace_dante_02_3k.jpg

11. #71 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Haha! iti dai seama ce senzatie e sa pwnezi niste demons cu Isaac din dead space?
    Maybe they will give a plasma cutter to

12. #72 SP

13. #73 SP
    Member Skaar's Avatar

14. #74 SP

15. #75 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu trebuia sa apara astazi demo la joc?!

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Nu trebuia sa apara astazi demo la joc?!
    In noaptea aceasta apare; pe US Store.

17. #77 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    ba da dar pe US si apare in noaptea asta sau cel tarziu maine din cauza diferentei de fus

18. #78 SP
    [/url]

[/url]

---------- Post added 10-12-2009 at 11:51 PM ----------

Cat de bine poate sa arate

19. #79 SP
    Member Asghaar's Avatar
    "mortal you are mine"
    de-abia astept sa il joc pe acest "troubled man"

20. #80 SP
    Member drik's Avatar
    Ok... bun... tocmai am terminat de jucat epicul si extrem de lungul demo la Dante`s Inferno. E genial ca posesorii de PS3 au primit demoul mai devreme iar in cazul nu am de ce sa ma bucur pentru ca e ca si cum m-as bucura ca am primit un shut in boashe mai devreme decat vecinul meu care o sa`l primeasca in ajunul Craciunului... Deci primele mele impresii despre Dante... Ale mele, personale... as in... subiective... si... perso... nale... asta ca disclaimer pentru eventualele "Nu iti place?! Te inseli!" care vor urma oricum, doar e Internetul.

Tot ce mi-a soptit lookul jocului a fost un mix ales intre Dragon`s Lair, Primul God of War si Knights of the Temple: Infernal Crusade... dar na... poate ma induce in eroare faptul ca am jucat la viata mea vreo 2...3 jocuri... Iar acum stiu nana s-a mai spus de asemanari samd si nu am nimic impotriva lor, e ok sa te inspiri, iar partea cu KotT:IC e din cauza ca e templier si blabla... dar faptul de fiecare data cand ma uit la Dante il vad pe Dirk e alta chestie...

Dar inapoi la joc: durata demoului e cam cat tine un demo normal, pentru cei care au inteles prost ca si mine, ca demoul consta in TOT primul cerc al Iadului... povestea, sau na, inceputul ei te face sa te atasezi de personaj la fel de bine cum se ataseaza o prostituata de un camionagiu dupa 5 minute intense despartiti doar de un trio de prezervative... deci.. um.. nu. Dante e un om de 3 cuvinte si alea par alese aleatoriu...

De asemenea mi s-a parut aiurea cum face rost de coasa... ma asteptam sa o ia in timp ce sare dupa Beatrice dar nu e asa... cand se intoarce acasa el deja o are... aparent facand rost de ea intr-un moment lame de "guy dies, Death says Hi, he says no." Parerea personala despre inceput este de awkward... de lucruri care pica stramb.

Controlul si combatul in general se simt destul de ok, daca nu incomplet, dar este demo nu ma arunc in prea multe afirmatii... Totul este destul de cursiv si flowul e bun, in afara de quick time events care sunt anuntate la fel practic ca transmisul unui mesaj printr-un grup de copii autisti. Flowul e foarte ok in general din cauza faptului ca jocul merge la 60Hz... asta inseamna 60fps pentru noi muritorii de rand care nu lucreaza in frecvente...

60Hz intr-un joc care se vrea atat de epic si large scaled ca Dante nu inseamne decat 2 lucruri:

1. Este foarte fluent.
    2. Este foarte fluent pe un background ce arata ca dracu. (see what I did there?)

Ceea ce ma aduce la grafica... Este ceea ce poate fi caracterizat scurt prin proverbialul "naspa" Texturile mi se pare slabe, modelele mi se par sarace iar level designul in general pare doar... in spate... GoW Collection gen... cu exagerarea de rigoare... Maro cu anumite tinturi depinzand de ce in ce nivel esti, asta e parerea de pana acum... si vazand stilul in care sunt create nivelurile am impresia ca s-au inspirat mai mult din uniformele din Power Rangers... Unul e verde cu maro, altul e rosu cu maro, celalalt mov cu maro...

Per total am o impresie trista de joc mediocru, ceea ce e stresant pentru mine pentru ca ma asteptam la ceva mai mult... Nu m`ar deranja inca un action-adventure bun perioada asta...

Trebuie sa subliniez clar din nou ca tot ce e mai sus este doar o parere personala, am un istoric prost cu ranturile de genul asta...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast