Mie mi-a placut foarte mult demoul, nu se compara cu gow3 dar este un joc care cu siguranta am sa-l joc!
Faza cand se prabuseste peretele bisericii si se vede iadul este mult prea tare!![]()
Mie mi-a placut foarte mult demoul, nu se compara cu gow3 dar este un joc care cu siguranta am sa-l joc!
Faza cand se prabuseste peretele bisericii si se vede iadul este mult prea tare!![]()
Drik tin sa te contrazic, eu am inteles si din primul trailer ca Dante isi coase crucea datorita pacatelor care le-a savirsit in timpul cruciadei dar nu inainte sa se lupte cu moartea, eveniment care-l convinge sa recurga la acest gest extrem probabil, omul a infruntat moartea si a triumfat, nu-l mai sperie nimic ce naiba, pentru el chiar si coborirea in iad e o plimbare in parc acum, are logica zic eu.
Imi place cum ai scris mini preview-ul insa trebuie sa nu exageram cu critica si sa punem in balanta ce e bun si ce e rau, asta chiar daca parerea noastra personala e alta dupa cum ai spus.
jocul este interesant,dar din pacate se cam vede putin backround-ul neprelucrat dar poate acest aspect au vrut sa obtina- totusi e iad ma indoiesc sa fie totul prelucrat si frumos acolo![]()
Am jucat demoul. E bun, dar seamana prea mult cu GOW. Controlui, chestia aia pentru care trebuie sa apesi L1+R1, pana si cuferele din care iei viata/souls sunt la fel. Imi place ca poti ale intre Unholy si Holy, desi nu pare sa influenteze foarte mult. Grafica e OK, chiar buna. GOW mi se pare putin mai fluent/dinamic, dar nu consider asta un minus pentru Dante's Inferno.
O fi o copie de GOW insa e una destul de reusita. Pe mine m-a impresionat placut, demo-ul a fost putin peste asteptarile mele. Eram sceptic in privinta acestuia dupa ce am jucat demo-ul de GOW3. In mod sigur o sa il cumpar.
Adica daca a zis Erick asa este, sau cum? Mie unul nu mi se pare ca seamna cu GOW deloc.
@tiberiu_sim: Poti tine in a o face, dar nu ma contrazici... Sunt de aceeasi parere ca si tine numai ca mie nu imi place iar tie iti place... Eu gasesc in faptul ca i se pare walk in the park Iadul idiotic si inteleg de ce au sacrificat un inceput bun pentru a-l face pe Dante sa para badass... Badass e si Kratos, dar au avut mereu grija sa arate ca ce face e greu pana si pentru el, si aia face actiunile lui importante. Tocmai triumful asupra mortii si faptul ca i se pare piece of cake plimbarica lui in Iad suge valoarea coborarii lui acolo.
Apreciez cuvintele despre rantul meu si scuz aparenta exagerare cu faptul ca asa critic tot, imi place sa vad clar ce e bun si e rau, si nu las partile bune ale unui obiect, nu neaparat joc, sa le scuze pe cele proaste... Pana la urma, o doza de subiectivitate exista in orice, review sau parere, eu pur si simplu o recunosc si mi-o asum. Mie nu mi se pare exagerare pentru ca platesc pentru jocurile astea si imi place sa stiu ce cumpar...
Nu incerc sa fiu hater, dau asta deoparte de acum, voi cumpara clar jocul in ciuda sumedeniei de neajunsuri... In general pentru ca jocul are un element de fun care pare sa fie un pic deasupra acestora. Si nu ma supara deloc faptul ca se inspira din GoW cat ca o face oarecum stangaci...
Later Edit: Si daca tot mentionai exagerari, ce parere ai de cea de deasupra postului meu? I lold.
Poi tocmai tu ziceai ca nu ai jucat Gow 1 si 2 deloc. Iar din demoul de la 3 nu ai cum sa-ti dai seama
Oricum iti zic sincer, e copie fidelaAu copiat chiar unele lucruri mai enervante sa le zic asa. De exemplu nu inteleg de ce e nevoie de button mash pentru deschiderea health si mana fountains, cum nu am inteles nici in gow de ce era nevoie pentru deschiderea unor usi. Pentru mine o sa fie foarte enervant ca de fiecare data cand gasesc health sa tot apas ca disperatu pe cerc. Macar in Gow la chesturi tineai apasat R1.
Eu unul tot astept jocul asta pentru ca e interesanta ideea si chiar daca e sub god of war, e pe aceeasi idee si e fun din cate am jucat in demo.
Treaba cu button mash ptr health sau mana este de inteles: creeaza o mica tensiune cand te bati cu un boss si esti cu hp-ul la minim si incerci sa furi din fantana hp!
Ce bosi? Ce tensiune? Singura explicatie e ca usile alea sunt uriase si sunt foarte foarte greu de ridicat. Iar la chests nu trebuie sa button mash nimic, doar ti apasat.
In plus la Dante's Inferno inainte de purgatory gates in timp ce eram atacat am deschis o fantana fara nici o problema, se uitau mobii la mine. Dar si in gow mi s-a intamplat sa mai fur cate un chest asa.
Voi spuneti ca Dante's Inferno e copie fidela dupa God of War ? ...care parte e copiata? Hack and slash? Chestia cu fantana si health?...daca apasai doar odata si iti dadea hp ..unde mai era stresu sa nu iti prinda un capac un mob? Faptul ca e hack and slash si trebuie sa apesi ca istericu pe circle ca sa iti dea hp nu inseamna ca e copiat dupa god of war.Daca avea la baza acelasi storyline cum e Rise of the Argonauts mai ziceam.Ai alte arme...alta locatie...alta mancare de peste.Jocul este foarte reusit...un joc care merita cumparat cum apare in magazine![]()
@andreips3...adevarat. Vorba lui SYZYGY si jocurile de strategie copie dupa Starcraft, iar RPG copii dupa Diablo.
Nu-mi pasa ca Dantes inferno are la baza tot o epopee, tot un hack & slash, un control asemanator cu GoW sau cateva elemente asemanatoare, cert e ca demo-ul mi-a placut foarte mult si o sa fie un must buy![]()
Eh, e un pic mai infocat, dar e baiat bun, lui stiu sigur ca-i place genul si jocul in cauza. Si nu cred ca e o problema faptul ca seamana cu GOW, cam orice hack&slash aparut mai recent seamana cu GOW asa cum majoritatea jocurilor actuale folosesc Lock-on introdus de Nintendo cu Zelda Ocarina of time, asta nu se cheama copiere ci implementarea unor elemente de succes in niste jocuri evoluate.
Despre Dante, cu siguranta vor gasi alte modalitati sa ne demonstreze cit de greu e sa-si atinga telul, ceea ce pot spune e ca developerii au urmat firul epic al cartii de unde si aranjamentul actiunii, deasemeni, in carte, Beatrice este motivatia lui Dante dar totodata si slabiciunea lui, de fiecare data cind apare Dante ezita sau face greseli.
Bookmarks