Poate introduc si sanctiuni pentru jocul cu mana. Vad ca de la FIFA 11 hentul nu se mai sanctioneaza.
Poate introduc si sanctiuni pentru jocul cu mana. Vad ca de la FIFA 11 hentul nu se mai sanctioneaza.
Nu se mai sanctioneaza pe online. La cum arata hentul pe offline e mai bine asa. Am tinut regula hentului activa cam 1 luna. Dupa ce incepusem sa obtin 8-10 penaltiuri pe meci am trecut la varianta fara hent.![]()
Dante23 asta pina o sa exploateze un developer serios nisa de piata. Probleme cu scripturile sunt si la NFL, si la hockey, si la FIFA. Si apropos de jocuri de sport de la alti developeri, am jucat NBA 2K12. Pot sa spun ca e superb, nu-ti intra mainile prin adversari, nu fug jucatorii cu picioarele pe dupa cap,nu vezi recuperari facute cu spatele, nici slam dunk-uri facute de pitici de 1,80 de langa jucatori de 2m (vezi ce joc de cap are Messi in FIFA).
Singurul loc unde o sa dispara scripting-ul din FIFA este pro clubs:11vs11....Just like the real thing![]()
Ce pret crede-ti ca va avea la preorder? Fifa 12 am inteles ca s-a gasit si pe la 40$ la preorder
pe zavvi am vazut precomanda la peste 50 de euro .. aproximativ ca varianta PC de pe Origin(49,99 euro) .. cred ca a mai urcat un pic 'scorul' .. primele teste 'hands-on' ale unor jucatori de fifa din comunitatea de'afara,nu arata schimbari evidente('impact engine' mai aproape de ceea ce trebuie,'attacking inteligence' se observa la primele schimburi de mingi) .. se spera in apropierea de varianta finala,la urmatoarele incercari,undeva pe la finalul lui iulie ..
As vrea sa fac precomanda la fifa 13 in romania, va avea oare gameshop un pret bun la fifa 13? In afara de gameshop, mai sunt magazine online care livreaza jocul in ziua lansari sau mai devreme?
Postarea trebuia pe un alt thread dar acela e inchis de multa vreme.
Bookmarks