A ajuns si la mine ... Superb ...
Am fugit numai 1 ora acasa, am intrat in multiplayer am tras la tifla putin, am darmat o cladire, nu am avut rabdare sa bag codul, acum sunt din nou la servici (numai fizic) - nu-mi iese nik din ce vreau sa termin, ma gandesc numai ca la noapte sunt din nou student (noapte alba) ...
Il avem si noi saptamana viitoare . Sa vina Web cu varianta zona 1 .
Pot sa imi downloadez hartile de pe store-ul de pe UK pentru jocul zona 1 ?
Merita sa te oftici si sa astepti in plus aproape o saptamana pt 30 lei?
Va zic eu. NU!
Rasko, daca ai pus codul pe contul de UK poti juca cele 2 harti respectiv Nelson Bay si Laguna Alta de pe contul US?
Rasko, eu am dat redeem la cod, m-am logat pe alt user si nu-mi apar "extras-urile". am jocul reg2 si i-am dat redeem pe un cont tot reg2. de aici am dedus ca respectivul cod se laga de contul EA. In momentul in care te logezi (de pe PC) pe contul EA, ai optiunea de a adauga mai multe conturi PSN. probabil ca asa o sa mearga. Nu stiu nimic legat de harti, dar in vouchr scrie ca o sa am acces la "urmatoarele harti", care probabil inca nu le-au lansat.
Hahaha.....He'll just send some special ops douchebag with heatbeat sensors on their guns!
Sweet Water is the man hahaha!!
Sunt cam plictisitori cu video-uri de genul acesta.Au scos si eu un joc de cateva zile si se cred zeii shooter-elor.
Bookmarks