Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 149 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #701 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu am avut in demo si in demo la 1943 o problema , se deconecta de la server . Dupa aprox. 5 minute de joc se deconecteaza de la server, se intoarce la meniu cu eroarea " Connection to the server has been lost. Please check your netowork connection ". Problema am avut-o de cand mi-am bagat VDSL , PSN-ul si interne-ul merge , am mai incercat decat GTA4 si mergea. Dupaceea am pus consola pe DMZ si a mers o zi si a doua zi iar nu a mers , am mai umblat in setarile modemului si pana la urma a mers dar a doua zi iar nu mergea. Stiti de la ce era ?

2. #702 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pe contul de UK imi este activat tot extra contentul, inclusiv hartile. Pe contul de US pe care joc in mod uzual nu imi apar. Am incercat sa adaug la contul EA informatiile userului meu de US, dar imi da o eroare: online ID already taken!! Aveti vreo solutie sa beneficiez de harti si pe contul de US?? Imi scoate peri albi deja....

3. #703 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Singura speranta este ca map pack-ul sa poata fi descarcat cand va functiona ingame store-ul

4. #704 SP
    La contul EA exista vreo posibilitate sa dau remove la un ID de PSN pe care l-am adaugat? Nu gasesc aceasta optiune nicaieri...

5. #705 SP
    Member zNowkid's Avatar
    am cautat si eu raspuns pentru acesta problema.take a look here.am trimis un email acelui admin EA_Panoptico si momentan astept un raspuns.

6. #706 SP
    Member OxygeN's Avatar
    am o intrebare pentru cei care au deja jocul...apar acele deconectari de pe servere ca in demo?

7. #707 SP
    Quote Originally Posted by zNowkid View Post
    am cautat si eu raspuns pentru acesta problema.take a look here.am trimis un email acelui admin EA_Panoptico si momentan astept un raspuns.
    Cand ai trimis acest email? Stii cam in cat timp se rezolva? Totodata, ce recomanzi: PM sau email catre acel admin?

8. #708 SP
    Member zNowkid's Avatar
    sorry.am scris aiurea.i-am trimis pm azi.

9. #709 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    : online ID already taken!!
    si mie imi spune acelasi lucru . Incercam sa ma inregistrez ca veteran ....

10. #710 SP
    Banned Spike20's Avatar
    daca bc2 are 6 ore in singleplayer, primul bc cate ore are? m-ar interesa seria bad company si vreau sa incep cu primul joc

11. #711 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike20 View Post
    daca bc2 are 6 ore in singleplayer, primul bc cate ore are? m-ar interesa seria bad company si vreau sa incep cu primul joc
    intre 7-8 ore pe normal....asta depinde si daca iti place sa ii iei usor cu sniperul....sa fi mai stealth.....sa cauti gold-ul prin case.....si vreo 9-10 ore pe hardcore...sau very hard

12. #712 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Daca ati activat codurile pe un anumit cont acolo vor ramane in vecii vecilor. Totul este sa nu activati nimic pe cont de RO deoarece neavand store nu se poate downloada nimic, in rest dlc-ul luat de pe PSN se poate juca pe orice cont.

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Daca ati activat codurile pe un anumit cont acolo vor ramane in vecii vecilor. Totul este sa nu activati nimic pe cont de RO deoarece neavand store nu se poate downloada nimic, in rest dlc-ul luat de pe PSN se poate juca pe orice cont.
    Dar ai vreo solutie pentru situatia mea? Adica desi am activat codul VIP pe contul UK, voi mai putea cumpara hartile sa beneficiez de ele si pe contul US? Crezi ca va fi posibil? Sau ar fi o solutie sa fac rost de alt cod vip?

14. #714 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nu stiu sigur ca nu am inca jocul sa testez dar daca dlc-ul este deja pe disc nu il poti juca decat pe contul pe care a fost activat, daca este downloadable se poate juca pe orice cont. Coduri VIP se gasesc deja pe ebay.

15. #715 SP
    Member zempty's Avatar
    A fost vineri 5 martie concurs de Battlefield Bad Company 2 in R2 Regie a fost cineva ? eu m-am inscris dar a fost urat afara si nu m-am mai dus a ajuns careva dintre voi ?

16. #716 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Dar ai vreo solutie pentru situatia mea? Adica desi am activat codul VIP pe contul UK, voi mai putea cumpara hartile sa beneficiez de ele si pe contul US? Crezi ca va fi posibil? Sau ar fi o solutie sa fac rost de alt cod vip?

Nu stiu de ce la voi nu merge, eu am activat codul VIP pe ID Uk, si acum joc pe ID de Romania, si merg toate hartile ...

17. #717 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by zempty View Post
    A fost vineri 5 martie concurs de Battlefield Bad Company 2 in R2 Regie a fost cineva ? eu m-am inscris dar a fost urat afara si nu m-am mai dus a ajuns careva dintre voi ?
    Mai bine nu intrebi.

18. #718 SP
    Am rezolvat problema!!!! Un prieten mi-a facut rost de alt cod VIP de la o versiune nord-americana a jocului si functioneaza totul perfect acum. Am tot extra contentul si pe userul de US. In concluzie se pare ca acel cod nu este blocat pe regiuni, dar este USER LOCKED. Asa ca aveti grija pe ce cont il introduceti daca nu vreti sa treceti prin niste momente de nervi consumati aiurea.

19. #719 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Stiti daca imi pot vedea statisticile pe internet? Ceva cum este la Killzone2 ?

20. #720 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Cele 2 harti nu se descarca, pur si simplu se activeaza hartile cand folosesti codul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 149 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks