Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 149 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1641 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Se deblocheaza si red dot-ul la fel ca armele, acumuland un anumit numar de puncte.

2. #1642 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Trebuie sa o primesti , trebuie sa faci un anumit nr de puncte ca sa iti dea Red-dot . Uitate la Weapons and gadgets si vezi cate puncte iti mai trebuiesc ca sa iei Red-dot .

3. #1643 SP
    just me waches2's Avatar

4. #1644 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Voi ati citit macar ce am scris eu sau ati dat click pe profil si ati inceput sa comentati?

Omul ala a FARMAT. Adica a aruncat o trusa medicala sub un prieten, si dupa aceea a inceput sa l impuste pana il lasa pe rosu. Omul a repetat schema timp de 270 de ore.

Daca nu farma, nu avea cum sa aiba asa de multe heal uri si asa de putine deaths uri. Trust me .

5. #1645 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Genial mod de a gandi. Pai de ce a mai fost introdusa clasa medic? Vrei sa fii soldat, joci assault.Normal ca unii nu joaca medic doar ptr ca le plac mai mult armele de la aceasta clasa sau stiu eu de ce ( cum probabil faci tu ). Asa ca da, sorry to disappoint you dar chiar asta este scopul clasei medic, sa arunci truse de prim ajutor in stanga si-n dreapta.
    Am fost inteles gresit, probabil pt ca m-am exprimat gresit. Sigur ca medicul tre sa-si faca treaba cu vindecarea si resuscitarea, dar vroiam sa zic ca ar trebui sa mai si muste din inamic, nu doar sa sa-si sustina echipa. Cum ar fi ca asaltul sa se multumeasca sa arunce munitie sau inginerul doar sa repare? Scopul principal e sa-ti decimezi inamicul, si iti ajuti echipa cu vindecari, munitie, spoturi tocmai in acest scop, nu?

6. #1646 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Am inceput sa joc Hardcore (initial vroiam doar sa fac platina pe SAIGA dar acum imi place mult modul). Daca vreti sa jucati un pic dati join pe mine pe PSN, promit ca nu o sa fie servere cu lag

M-am obisnuit pana acum sa vad faze de genu: Xulescu apare in Squad, Xulescu zice pe chat "Amagad asta e hardcore EWWWW! Am iesit!", Xulescu iese din joc. Intrati fara frica, la inceput e foarte diferit stilul de joc, dar dupa un meci doua o sa observati avantajele.

7. #1647 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Scopul principal e sa-ti decimezi inamicul, si iti ajuti echipa cu vindecari, munitie, spoturi tocmai in acest scop, nu?
    Nu. Scopul asta cu decimatul revine in mare parte/oficial Assaultului. Daca tu trimit doctorul la decimat cand majoritatea modurilor de joc is cu tickete, in loc ca acel medic sa reduca din ticketele pierdute, te-ai scos de un lost game.

---------- Post added 23-04-2010 at 02:25 AM ----------

Bineinteles, asta nu inseamna ca nu sunt si multi care stau la camping si fac sniping cu M60...

---------- Post added 23-04-2010 at 02:26 AM ----------

In alta ordine de idei, am observat ca se foloseste din plin strategia cu UAV+C4 pe MCOMM, devine plictisitoare de-acuma.

8. #1648 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    eu folosesc direct c4 pe mcomm. e chiar misto sa spulberi inamicii care vor sa dezarmeze. Am observat ca daca Mcomm-ul are mult damage explodeaza mai repede cand armezi? sau pe hard-core sunt alti timpi.

9. #1649 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Nu. Scopul asta cu decimatul revine in mare parte/oficial Assaultului. Daca tu trimit doctorul la decimat cand majoritatea modurilor de joc is cu tickete, in loc ca acel medic sa reduca din ticketele pierdute, te-ai scos de un lost game.
    Nu stiu ce joc joci tu, dar in BC2 pe care-l joc eu, medicul "decimeaza" lumea cu LMG-urile, assault e acolo doar sa-i dea ammunition packs, si apoi sa moara intentionat ca sa faca si mai multe puncte medicul cu revive

+ pedo moustache = medic

10. #1650 SP
    Member caine_rau's Avatar

---------- Post added 23-04-2010 at 02:25 AM ----------

Bineinteles, asta nu inseamna ca nu sunt si multi care stau la camping si fac sniping cu M60...

---------- Post added 23-04-2010 at 02:26 AM ----------

In alta ordine de idei, am observat ca se foloseste din plin strategia cu UAV+C4 pe MCOMM, devine plictisitoare de-acuma.
    medicul e bun si la killarit hoarde adunate prin cladiri(ce prapad faci cand gasesti chiar si 5-6 insi intr-o camera)

---------- Post added 23-04-2010 at 09:25 AM ----------

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Nu stiu ce joc joci tu, dar in BC2 pe care-l joc eu, medicul "decimeaza" lumea cu LMG-urile, assault e acolo doar sa-i dea ammunition packs, si apoi sa moara intentionat ca sa faca si mai multe puncte medicul cu revive

+ pedo moustache = medic
    daca-l folosesti cum trebuie rupi tot si faci si pct mai multe decat cu medicul. de fapt cred ca, cu toate clasele poti sa excelezi daca ai inspiratia aceea de moment si folosesti abilitatile fiecaruia cum trebuie

11. #1651 SP
    Era o gluma

Insa sincer sa fiu, medicul mi se pare cel mai puternic dintre toate clasele contra infanteriei (e neajutorat contra vehiculelor blindate).

Trebuie doar sa mergi cu 10-15 m in spatele unui assault, dupa ce se dau de gol inamicii tragand in assault ii umpli de gloante (doar ai 100-200 fara sa reincarci) si daca a crapat assault-ul ii dai un revive. Repeat.

Intr-un meci s-a intamplat sa fim 4 medici intr-un squad... eram de neoprit.
    Massive firepower + instant revives = win

Astea fiind spuse, cel mai mult am jucat pana acum cu assault, cel mai mult imi place recon + saiga sau inginer + mines pe hartile cu tancuri multe

12. #1652 SP
    Fiecare clasa arma are avantajele ei. Spre exemplu prefer Assault pentru lupta urbana, 40mm Grenades sunt de nepretuit cand inamicii stau ascunsi ca sobolanii prin case. Medicul mi se pare cel mai bun cand ma astept ca inamicii sa aiba squaduri puternice si sa aiba teamwork, medicul fiind cel mai eficient mod de a neutraliza un squad de 4. Inginer imi place sa joc ca Attacker sau ca Defender (de la a doua baza in colo) si ma plimb pe la inamic prin baza. Amortizorul de pe arma isi spune cuvantul si poti sa te plimbi pe la inamic prin baza toata ziulica si sa ii ciurui pe la spate (unicu regret e ca nu ai C4 cu o arma silentioasa, pentru distrus de tancuri foarte eficient). Cu ingineru mi se pare o strategie super misto sa furi tancul inamicului, sa il aduci la tine in baza, donezi echipei si apoi te intorci pe jos iar in baza inamicului sa ii terorizezi. Sniper ca defender nu prea imi place, il vad jucat decat cu SAIGA, USAS, G3 si cu spam de motion sensore (sau 1-2 la countersniping). Ca Attacker Reconul mi se pare de nepretuit, imi place sa stau foarte avansat, aproape in Assault Rifle range, treaba devine serioasa cand se planteaza MCOMul, o pozitie noua este necesara (vb cu squadul sa iti faca vedere spre MCOM) si se intampla sa omori 6 - 7 oameni care incearca sa dea defusel. Cand joc Recon in general le zic celor din squad "Voi doar sa ajungeti sa plantati, de restu ma ocup eu!".

13. #1653 SP
    Daca e stationar tancul poti sa pui 2 mine sub el. Dureaza 3 secunde pana se activeaza si face BOOM! asa ca ai timp sa te ascunzi de explozie. Problema e daca se misca in alea 3 secunde.
    Poti de asemenea sa le pui la M-COM si apoi sa arunci o grenada cand vine lumea la dezamorsat.

Pentru lupta urbana nu e mai bun Carl Gustav decat 40mm grenade? Cu upgrade-ul de capacitate am impresia ca ai vreo 8 rachete, mai mult decat suficient.
    Mai folositor pentru assault ar fi smoke, e singurul lucru "unic" al clasei pe langa ammo box (40mm grenade sau flechettes avand oarecum corespondenta in rpg-uri si shotguns). Dar nu tin minte sa fi vazut folosit de cineva pana acum.

14. #1654 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Daca e stationar tancul poti sa pui 2 mine sub el. Dureaza 3 secunde pana se activeaza si face BOOM! asa ca ai timp sa te ascunzi de explozie. Problema e daca se misca in alea 3 secunde.
    Poti de asemenea sa le pui la M-COM si apoi sa arunci o grenada cand vine lumea la dezamorsat.

Pentru lupta urbana nu e mai bun Carl Gustav decat 40mm grenade? Cu upgrade-ul de capacitate am impresia ca ai vreo 8 rachete, mai mult decat suficient.
    Mai folositor pentru assault ar fi smoke, e singurul lucru "unic" al clasei pe langa ammo box (40mm grenade sau flechettes avand oarecum corespondenta in rpg-uri si shotguns). Dar nu tin minte sa fi vazut folosit de cineva pana acum.
    Pai tocmai datorita Ammo Boxului imi place. Ai Hand Grenadeuri nelimitate, ai la fel 40mm nelimitat si ai si Red Dot (ACOG) pentru arma. Plus ca ai o arma ceva mai puternica (preferata mea cand joc cu Improved Demolitions (uneori si Grenade Belt) este M16A2, omoara foarte bine si are un Iron Sights superb. Smokeul e foarte misto, mi se pare cel mai util pe Nelson Bay ca attacker. Blochezi vizibilitatea sniperelor sau a Heavy MGurilor spre potzitia prin care se poate inainta. Oricum, clasa de assault deja mi se pare trista, fara Auto Injecter nu mi se mai pare deloc Assault. Medicul are un fealing mult mai bun de atac, te misti la fel de repede, te healezi instant si inaintezi. Cu Assaultu stai ca fraeru sa te regenerezi.

15. #1655 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Doua lucruri imi lipsesc foarte mult in Bad Company 2: Auto-Injectorul pentru Assault si sunetul acela care te anunta ca ai primit o insigna, etc.

16. #1656 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    "A new VIP Bad Company 2 Map Pack has been revealed. Laguna Alta will get Squad Rush, and Nelson Bay will get Squad Deathmatch. There are no maps for the main game-modes, Rush and Conquest. Below is a screenshot of the Bad Company 2 Store Page on the Xbox 360. The release is set for sometime in April."

VIP Map Pack 3 Revealed Squad Rush and Deathmatch Maps

17. #1657 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Daca Assaultul e in linia intai iar medicul trebuie sa-l vindece si resusciteze, atunci si medicul tre sa fie aproape de prima linie. Iar cand esti aproape de inamic si ai in mana un M249 SAW, sau un XM8 LMG, nu mai vorbesc de M60, nu poti sa te mutumesti doar sa arunci pansamente. Tichetele se salveaza si omorand adversari, care inseamna cu atat mai putine pericole pt echipa ta.

18. #1658 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca lor le e lene sa faca o harta noua, trebuiau sa fi implementat sistemul din Far Cry 2 de a crea harti noi. Bitches.

Bat la pariu ca absolut toate hartile sunt disponibile pt toate modurile pe Bluray, si pana de sarbatori nu mai vedem ceva nou.

19. #1659 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ehh...am inceput sa ma acomodez cu controlul.Am avut la un moment dat K/D ratio la 0.50
    Treptat..am ajuns la 0.97 (si o sa mai creasca )

PS oamne ce mi-a placut faza din SP:

-RPG! RPGGG!!!
    -Yeah...I saw it!

20. #1660 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Nu am zis ca medicii nu-s buni la decimat, dar la cum se campeaza in unele jocuri cu M60+4X, paaarca mi-as dori sa-si respecte unii clasa mai bine. In ceea ce priveste auto injector la assault, hai ca se mai rezolva cat de cat treaba cu un medic bun prin preajma (bineinteles, daca medicul ala mai e pe acolo si nu e ascuns in propria baza, la sniping).

Inca o duma noua, la Laguna Presa a descoperit lumea (prea mult timp liber, cred) un deal langa steagul A de unde vezi toata harta, se ajunge greu acolo si odata ce a urcat un om, toti dau spawn pe el. E cam broken pentru ca e destul sa ai un medic acolo si s-a rezolvat. Ori rezolvi un squad intreg deodata, ori nu mai scapi de ei. Cu UAV-ul nu poti (esti fix sub nasul lor), cu sniperul, lansatorul sau cu tancul nu ai unghi bun, cu grenadele e relativ greu sa le arunci la ditai inaltimea si sa mai si speri sa cureti 4 inamici deodata. Solutii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 149 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks