Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 157 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1681 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Am terminat si eu main quest-urile si aproape toate quest-urile secundare. Am o singura problema: Cum naiba sa ma mai joc vreun alt RPG de acum inainte fara sa ma transform intr-un mare carcotas si sa-l compar tot timpul cu Witcher 3? This game ruined me for other RPG's (asta cel putin pana apare Mass Effect 4...). Oricum...mi-a depasit cu mult asteptarile story-wise...10/10

2. #1682 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Cei care au terminat story-ul, cate quest-uri failed aveți?

3. #1683 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Patru.

4. #1684 SP
    Member Twiztid's Avatar
    una singura...se pare ca am omis sa vorbesc cu Cleaver...

5. #1685 SP
    Eu am vorbit, dar i-au murit mercenarii asa ca mi-a dat fail quest. Cred ca 90% din playeri au questul ala failed

6. #1686 SP
    Eu am reușit sa îl fac. Cu greu. Însă am la altul, la care mi-a dat failed după ce aveam completed la el.... Din ce am citit cică ar fi bug-uit

7. #1687 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Cei care au terminat story-ul, cate quest-uri failed aveți?
    Doua... primul fiind cel de la inceput, cu potiunea de witcheri care omoara oameni normali. In jocul asta nu e bine sa fii milos

8. #1688 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    2 chestii utile pe care le-am descoperit in ultima vreme. daca va place ursine armor cum arata dar aveti nevoie si de stamina, va recomand sa puneti chest armor de la ursine si restul de la cat, fiind light armor va creste mult mai rapid stamina in combat. daca aveti nevoie de ingrediente pentru white gull le veti gasi in 2 locuri: la innkeepul din oxenfurt (are doar un produs pe stoc, dar iesiti din shop pana la dialog si intrati din nou in shop si vor reaparea in stoc) si la merchantul din crowns peach, unde sta baronul, cel din stanga blacksmith-ului.

9. #1689 SP
    Chiar, ce gear aveți? Eu unul am pe mine griffin superior și în inventory am craftuit ursine mastercrafted dar nu le pot purta ca sunt level 25 abia. Mai am și din cat cate ceva pe acolo

10. #1690 SP
    Full mastercrafted Feline si mastercrafted Ursine la sabii, dar in curand o sa-mi inlocuiesc Steel Sword-ul cu una mai buna

11. #1691 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Feline am enhanced, urmeaza sa o fac superior (jucand pe death march e mai greu ) ursine o fac mastercrafted pe toata si o port cand oi putea in functie de situatie, o sa le alternez ca am pus punct in toate scolile dar am renuntat la griffin dupa ce am pus rune care imi dadeau aproape la fel stats care cresteau puterea semnelor. Am doua greater rune care dau sansa de burn pe silver sword, doua cu sansa de bleed pe steel sword.

12. #1692 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Aveti idee de ce am nevoie, sau ce am facut gresit? Nu pot crafta glyph of igni pentru a crafta apoi greater glyph of igni.
    Pentru a crafta glyph of igni se pare ca am nevoie de 2 lesser glyph of igni pe care le am deja dar nu le vede dupa cum arata in printuri. Fac eu ceva gresit sau mai e ceva ce trebuie facut? Diagramele le am, lesser glyph of igni am.
    Attached Images Attached Images velen.jpg velen_1.jpg

13. #1693 SP
    Hmmm ciudat, nu vad de ce nu ti-ar merge.

14. #1694 SP
    Member Twiztid's Avatar
    I'll just leave this here...

15. #1695 SP
    Un sfat se poate? Sunt LVL 26, mai am 3 secondary quest (campionatul de gwent, bătaia cu pumni din skellige și Collect 'em all), witcher contracts 6, cam toate sunt peste levelul meu, unul singur este 26,restul cel puțin 29 și 4 treasure hunts care la fel sunt peste levelul meu. Eh, întrebarea este sa ma duc la Main quest pe isles of mists? Mi-e ca o sa îmi dispară din questuri. Mai am o grămadă de explorat prin skellige. Și zone nedescoperite și board notice.... Ce părere aveți?

16. #1696 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu o sa-ti dispara questurile, dar vei creste foarte multe nivele pana cand vei putea reveni la free-roam, iar daca levelul tau e mai mare ca 6 ca un quest nu vei primi exp. iti recomand sa faci campionatul de gwent si contractele pana la level 28

17. #1697 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    La ce deck de gwent am eu, e campionat daca joc cu un peasant de pe drum din Velen

18. #1698 SP
    @Andrewqp: mi-o cam iau la campionatul de gwent chiar dacă am zis ca am deck bun... Imi da ala cu siege de ma ucide

19. #1699 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am aproape toata colectia , nu cred ca am mai luat bataie de ceva timp , in principiu este bine sa si cumperi carti de pe la baruri asta pana faci un pachet valabil, dupa care vin singure..

20. #1700 SP
    Am cumpărat tot pe unde am găsit, plus ce am luat după ce am câștigat. Hai ca pe piticul ala din prima runda l-am bătut

---------- Post added 12-06-2015 at 13:42 ----------

Hai ca i-am bătut la gwent, i-am făcut muci ) nu știu de ce am avut probleme în prima runda...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 157 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 ... LastLast