Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 185 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 3692

Thread: Fifa 14

  1. #621 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cu noul patch au scazut mult rata de inscriere din finesse shot si heading
    dar daca ai atacanti inalti,masivi atunci vei pastra o eficienta ca inainte de patch

    e cam greu sa te aperi perfect
    daca oponentul are atacantii la fel de inalti ca fundasii tai si mai au si jumping bun,vei pierde multe dueluri
    pe contraatac nimeni nu e in careu si cand ajunge sa centreze ca e pararel cu careul,celalalt jucator al lui vine din sprint si cu saritura poate castiga duelul
    din corner la fel daca au aceeasi inaltime si au jumping mai bun
    daca abuzeaza de chestiile astea,iti va da 1 sau mai multe goluri cu capul


    eu joc offline si este dificil in div2 ultimate league
    am jucat pe acest cont,apoi pe unul secundar,am sters clubul ca sa revin inapoi pe acest cont
    de 3 ori am pornit de jos si de 3 ori am ajuns in div1
    o data am luat titlul in div2 si de 2 ori am pierdut titlul la mustata
    n-am jucat 1 meci in div1 ultimate league fiindca are o dificultate prea mare
    trebuie sa fac rost de toti jucatorii si sa imi aduc antrenorii care imi dau boost la shooting,passing,heading....
    sunt 8 meciuri de ultimate si 2 de legendary cu echipe de 5 stele

    zic eu ca sunt niste meciuri mai dificile decat daca as juca online versus predatori,oviduti,ovilixi,silviani

    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...beVS7Abg7R:360

  2. #622 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post

    zic eu ca sunt niste meciuri mai dificile decat daca as juca online versus predatori,oviduti,ovilixi,silviani


    EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
    hahaha nice one .. am fi putut incerca un online sa vedem cat de dificili suntem, dar din pacate vad ca esti pe PS si eu pe xbox..

  3. #623 SP
    Senior Member nina's Avatar
    sunt pe xbox360,gamertag:mateimarcelus
    dar daca jucam,jucam cateva meciuri de ut si online friendlies,adica si fantasy teams dar si cu echipele reale
    poate si un co op season daca esti dispus
    nu am abonament gold ci am 2 coduri de 48h,asa ca daca activez unul macar fi de treaba si fa act de prezenta sa jucam in acele 2 zile
    nu de alta dar am mai adaugat tipi de aicea si am activat inca 2 coduri
    chiar daca le-am scris sa jucam,nu raspundeau sau ca nu vor sau ca nu mai au timp
    am o perioada scurta si vreau sa profit de ea ca n-am jucat un meci co op sau versus friend

    imi place sa joc seara online,spune cand intri sigur online sa joci seara 2-3 ore

  4. #624 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Încă n-am FIFA 14, dar într-o saptamana-maxim 2 o sa-mi iau si eu. Sunt curios cum mă voi descurca in fața unui veteran .

  5. #625 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Tot va plangeti ca luati gol din corner/centrare, dar la fel de usor si voi puteti da gol din corner sau centrare.
    Asta este problema. Sa te duci ca disperatul in banda si sa centrezi incontinuu nu te face un mare jucator de FIFA, ci un frustrat ce profita de o greseala a jocului. Recunosc, si eu am dat destule goluri cu capul, dar asta din cauza faptului ca e foarte greu sa controlezi jucatorii in jocul asta. Inscriind o sumedenie de goluri cu capul ma face sa ma simt ultimul om, dar este ( aproape ) singura modalitate prin care mai poti inscrie dupa acest gunoi pe care ei il numesc patch. Au facut portarii incredibili. Ratez pe banda rulanta daca dau suturi, chiar si singur cu portarul. Sa renunt la centrari ar insemna, fie sa renunt, implicit, la joc, fie sa nu mai castig niciun meci si sa ajung sa sparg dvd-ul de nervi.

  6. #626 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Nu stiu ce matchmaking face jocul asta in UT dar eu cu echipa mea de nemti pacaliti si chemistry 80 + 8000 coins in portofel joc NUMAI impotriva jucatorilor de super clasa. Alde Aguero Silva David Luiz etc, in fiecare meci. Abia leg 2 pase amarate iar astia o forteaza mereu pe centrari si cornere.

    Asa emotii sa ai cand e vreun corner in jocul asta? Il sparg in curand.

  7. #627 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Cat ai fi de bun nu poti face 3 meciuri la fel ..au fost meciuri in care abia trageam de ei si.am rating 82 echipa facuta pe Seria A...ieri l.am.luat pe Di Natale cu 32000 de coins si l am.vandut dupa 2 meciuri...eu nu vad de ce costa atat nu mi-a placut deloc..acum.mi l am luat pe Balotelli si imi place mult mai mult..l am luat si oe Chelini cu 20000 dar face toti banii....jucatorul meu italian preferat e El Sharawhy

    ---------- Post added 13-10-2013 at 08:12 ----------

    Si da golurile din corner intra LA FEL si cat si incerca sa iei fata tot intra crl putin jumatate din ele....ramai cu injuraturile n-ai ce face

  8. #628 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Parerea mea este ca nu ar fi trebuit sa faca update-ul ala. Nu au rezolvat nimic, ba chiar au distrus si mai tare gameplay-ul. Golurile cu capul se dau la fel ca inainte, ok, m-am obisnuit si m-am conformat, ca n-am ce face, dar pe cuvantul meu ca suturile cu plasatul nu mai intra deloc. In 6-7 meciuri nu mi-a intrat unul singur, din situatii in care venirea golului era aproape iminenta. Ce or fi inteles cand li s-a spus ca se dau prea multe goluri cu plasatul ? Ca trebuie sa nu se mai poata inscrie deloc ?

    Oricum, astia care au facut jocul, se vede ca nu prea au treaba cu fotbalul, pentru ca exista in acest joc niste faze pe care, cand le intalnesti, iti vine sa iti faci cruce.

    Pt numele lui D-zeu, suntem la Fifa 14, iar franciza asta e intr-un continuu regres. Pe langa toate minusurile pe care le-am specificat in pagina precedenta, vreau sa evidentiez si inaptia developerilor, care n-au fost in stare sa rezolve problema legii avantajului. De cativa ani ma seaca treaba asta.

    Din punctul meu de vedere Fifa 09 si Fifa 11 au fost cele mai reusite din generatia asta de console, cu cele mai bune gameplay-uri. Cred ca nu era necesar tactical defending-ul asta, deoarece, uneori, fundasii au niste interventii total necorespunzatoare comenzilor pe care le primesc.

    Bineinteles, cea mai mare problema a mea in legatura cu jocul asta sunt pasele pe sus. Daca dai de unul care nu-ti poate face fata nicicum, abuzeaza de ele. Prea usor destabilizeaza apararea o asemenea pasa. In realitate astea ies foarte rar. Fifa 11 a fost cel mai bun joc dpdv al combaterii acestor pase. Daca apasai super cancel ( LT + RT ), la duelurile aeriene, plecai de langa adversar, il lasai sa preia, si apoi ii furai de-ndata mingea. De cand s-a lansat Fifa 12, nu se mai poate, intrucat au limitat super cancel-ul si nu te mai poti opri din a urmari faza brusc.

    Daca ma intrebati pe mine, de la Fifa 11 incoace, nu mi-ar fi trebuit decat sa imbunatateasca grafica, meniul, iar in legatura cu gameplay-ul, sa rezolve problema legii avantajului. Atat. La urma urmei, e un joc de fotbal. Fotbal s-a jucat si la Fifa 09 si 11, fotbal se joaca si acum. Nu trebuie alt gameplay de la an la an, deoarce nu fac decat sa ruineze jocul si sa-si indeparteze clientii. Ar trebui sa asculte parerile celor mai multi dintre jucatori si sa pastreze gameplay-ul de la un Fifa care a avut succes. Nu cred ca ar deveni plictisitor sau monoton, pentru ca e vorba despre fotbal. Si in realitate fotbalul e acelasi de cand s-a inventat. Cel putin asa vad eu lucrurile.

  9. #629 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Nu e nimic rau sa schimbi gameplayul...important e sa il schimbi in bine....poate se incearca sa se scoata in fata next genul..sa fie i diferenta intre ele...

  10. #630 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    De acord. Sa-l schimbe in sensul de a repara bug-urile si greselile de joc, sa-l apropie cat mai mult de perfectiune, insa ceea ce am vazut la Fifa 14 nu mi se pare next-gen si nici ca s-a schimbat ceva in bine. N-au reparat nimic si au schimbat ( in rau ) si ceea ce nu trebuia schimbat.

  11. #631 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie pana la Fifa 12 mi s-au parut in regula. Fifa 13 a fost meh cu ultimele lui noutati, iar 14 inca nu m-am decis daca sa il cumpar dupa ce vad pe aici

  12. #632 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    De ce nu joci demo-ul? Eu zic ca e un joc bun, chiar daca are bine-cunoscutele probleme, mai mult ca sigur o sa mai fie inca un patch cat de curand si o sa va taca gura la toti.

  13. #633 SP
    Senior Member tray's Avatar
    si eu sunt de parere ca e cel mai prost fifa din ultimii 5 ani

  14. #634 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Nu e nimic rau sa schimbi gameplayul...important e sa il schimbi in bine....poate se incearca sa se scoata in fata next genul..sa fie i diferenta intre ele...
    Next-gen, mai putin next-gen, la ora actuala sunt peste 140 milioane de console current-gen vandute in intreaga lume, ei de aici trebuie sa faca bani, cel putin in urmatorul an, cred eu. Asa ca eu nu cred in nicio diferenta, jocul e prost si gata.

  15. #635 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu va obositi sa jucati aceea cupa cu min 80 chem,4 star rating
    gold packul are 4 itemuri

  16. #636 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am jucat bineinteles, dar eu sunt fan online. Am momentan PES care e si el "oribil" in felul lui, dar cu care sa ma mai delectez. De aici si nehotararea. Cand o sa mai dispara din critici poate o sa ma decid.

    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    De ce nu joci demo-ul? Eu zic ca e un joc bun, chiar daca are bine-cunoscutele probleme, mai mult ca sigur o sa mai fie inca un patch cat de curand si o sa va taca gura la toti.

  17. #637 SP
    Senior Member nina's Avatar
    x2z nu te lua dupa ei
    acel patch a redus drastic heading(nu mai dai des gol cu pitacanii sub 176cm) si dramatic finesse shot
    cei care inca dau des gol cu capul e din cauza ca au namile de jucatori in atac si in aparare
    atacantii dau gol cu capul din centrari,fundasii din cornere
    trebuie sa aiba un anume echilibru
    fundasii si atacantii ii cauti cat mai inalti,gen 188cm in sus si nu-ti prea trebuie jumping.68-74 jumping e ok ca isi fac treaba
    ori ceva mai scunzi de la 182cm in sus dar cu jumping mai bun

    daca la ut13 viteza facea diferenta,la ut14 nu prea te ajuta asa de mult
    plus ca majoritatea fundasilor centrali gold si gold shine sunt namile cu heading bun
    deci gol cu capul din cornere poate da oricine destul de usor
    ar fi absurd daca si cu jucatori inalti si buni la cap de abia ai inscrie
    asta nu inteleg romanasii astia

    am 22 de jucatori.cei mai pitici sunt mijlocasii de banda
    173cm,178cm,178cm,178cm
    restul avand de la 180cm in sus si foarte multi am de 183 si 188
    pablo hernandez are 173 dar e temporar in echipa pana vine schurlle 184cm
    tot mijlocasii de banda stau si cel mai prost la heading dar restul stau bine sau foarte bine
    mi se pare firesc sa inscriu des cu capul cand am o astfel de echipa

  18. #638 SP
    Senior Member tray's Avatar
    eu zic sa bagi un megi la season si pe urma sa vii cu alta teorie

  19. #639 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    M-am uitat pe twitch.tv la 2 meciuri de FIFA 14 live, într-un meci s-au înscris 8 goluri(8-0, adversarul lui era prea prost), iar in celălalt 4(4-0). Vreau sa spun ca nici măcar un gol dintre toate golurile înscrise n-a fost OP. Eu zic sa faceți la fel, sa va uitati pe twitch.tv la 2-3 meciuri si sa va faceți o părere.

  20. #640 SP
    Member sollo's Avatar
    eu unul nu l-am vazut pe Messi sa dea pe langa mingie in realitate, in fifa14 zici ca e amator, se pregateste sa traga si ii ia 5-6 secunde, si uneori da rateu...+ multe cazuri de genul acesta si alte faze penibile

    am renuntat la jocul meu de tika-taka, sa joc 5-2-2-1(autobaza) si contraatac, ca sa pot sa fac fata la amatorii de centrari si mancatorii de kaka...la fifa14 nu iti trebuie antrenament, un copil nenascut s-ar descurca de minune...

    PS: am ajuns sa fiu cel mai slab jucator de fifa din grupul meu de prieteni, daca la fifa12+13 eram nr. 1, acum nu mai stiu cum sa fac sa nu ma mai prezint la meciuri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 185 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts