pai in momentul in care vezi cu cine joci, poti astepta 10-15 secunde sa vezi daca scad liniile verzi de la conexiune, si daca o sa scada, clar o sa ai probleme de conectivitate
pai in momentul in care vezi cu cine joci, poti astepta 10-15 secunde sa vezi daca scad liniile verzi de la conexiune, si daca o sa scada, clar o sa ai probleme de conectivitate
, am viteza mai mare la net
---------- Post added 17-04-2014 at 14:21 ----------
apropo... ma gandesc sa il inlocuiesc pe Sakho IF cu Koscielny IF... in afara de strength este peste Sakho...stiu ca asta conteaza la un DEF, insa este mai rapid...iar celalalt fundas al meu, Kompany..este cam lent
Mi-am facut o echipa pana de market crash cu Demba Ba MOTM... O sa pun o poza cand pot![]()
pe Tamas il iau din bar..acolo il gasesc mai in forma..sigur e TOTY
cand a fost iar market crash?
Ca idee, ieri erau 2,1 mil de item-uri pe market, acum sunt 2,7 mil. Asta inseamna preturi mici
asa arata echipa de BPL acum, l-am dat pe Sakho si am trecut la 4-3-3(2), poate reusesc sa inscriu mai mult, pt ca goluri o sa iau tinand cont de problemele pe care le am..bug-uri sau ce or fi ele, legat de fundasi...:
http://www.easports.com/fifa/footbal...zqb2KBbwAS:360
Am si eu nevoie de Coin Reward Boost, cel de la nivel 45, eu sunt nivel prea mic si nu pot sa il deblochez, ma ajută cineva? Trimit si eu ce am pana la nivel 33
PS PS3
Salut baieti, am o problema legat de ultimate team la care nu am gasit rezolvare nici cu google...si sta in felul urmator: acum 2 zile am castigat un bronze packs si am pus tot ce continea in my club iar cand am intrat mai tarziu nu era nimic acolo din ce continea acel pack, nu am dat mare importanta pe moment pana aseara cand am castigat un silver packs si la fel l-am pus in my club.
In acel pack aveam si niste contracte de care aveam nevoie si am zis sa le folosesc dar surpriza, nici din acest ultim pack nu am nimic in my club...
Aveti idee ce s-a intamplat sau unde as putea sa gasesc cardurile?
Mentionez ca tot ce am cumparat se afla in my club mai putin pack-urile primite cadou.
Gerrard IF? E un picut mai slab ca CDM, dar e perfect pt iesit din apărare, assist-uri si ocazionalul gol de la distanta. Si e mai ieftin cu 10-15k. Eu sunt f multumit de el, practic am construit squad-ul de BPL in jurul lui.
Bănuiesc că de el vorbesti, si nu de Gerrard normal care e cam 4,5k coins, fata de cele 80k ale lui Toure....
mult mai bun Yaya cel putin ptr 4-2-1-2
---------- Post added 18-04-2014 at 15:54 ----------
Pe Benteke IF l-am avut si eu, dar nu m.a dat deloc pe spate. 3-4 goluri in vreo 15 meciuri parca, inscriam mai mult cu Suarez CAM decat cu el. La tine se misca?
Zabaleta RB n-ar fi rau sa.l incerci in caz ca stai nasol pe flancul ala.
---------- Post added 18-04-2014 at 16:05 ----------
Le-ai cautat si in UT de pe consola si in aplicatia WEB si nu tot nu sunt? Stiu ca am avut si eu o problema de genul mai demult, nu imi gaseam item-urile logat pe consola dar cand am intrat pe aplicatia web le-am gasit.
Am cautat si pe web si pe aplicatia de mobil si pe aplicatia de tableta dar nimic, foarte ciudat...
Bookmarks