PS3
Il am pe Aguero .
L-am luat pe Nani si se descurca bine deocamdată . O sa pun maine un link cu noua echipa .
Am cumparat pack de 100k iar cel mai bun a fost Suarez dar totusi e bine ca mi-am scos banii pe el .
Suarez , barry IF , tevez , david luiz , gundogan iar restul jucatori intre 1000-3000 .
4-1-2-1-2 se apara mai bine echipa .
Am jucat 4-3-3 (4) si luam mereu gol pe contraatac![]()
Ok, e bine 4-1-2-1-2 cu Aguero. De preferat ar fi ca celalalt atacant sa fie unul cu strength. Acum depinde si ce stil de joc ai.
Il am pe Suarez dar parcă mai bine joaca Sturridge . In curand cred ca o sa ii ia locul pe banca lui sturridge.
Eu ii am pe Aguero, Sturridge si Benteke si rareori il pun pe Sturridge in teren
LE: Oare de ce nu exista 4-2-4 si in UT?
In cele doua meciuri jucate Suarez nu s-a văzut pe teren .
Cu sturridge am 3 meciuri , 4 goluri & 1 asist iar Suarez 2 meciuri , 0 goluri , 0 asisturi .
Eu cand il aveam pe Suarez avea cu cca 20 de goluri peste numarul de meciuri, e un jucator excelent atat in joc cat si in realitate dar parerile sunt impartite.
Am o mare problema. Doua din trei meciuri de Ultimate Team se incheie printr-o eroare. Joc meciul bine merci, si la sfarsit imi da eroare si nu mi se salveaza bani, nimic si in plus imi apare meciul ca infrangere. WTF?! Am vazut pe net ca au mai multi problema asta dar nu am gasit solutia pana acum... Ma poate ajuta cineva?
E o problema la serverele lor....azi dupa ce am desfacut un pachet de 15k...Fellaini aflat in squad s-a transformat in jucator de bronz cu ovr de 0. Am dat un mail cu poza la ei si mi-au raspuns sa am rabdare .... ce sa inteleg ....habar nu am...
Bookmarks