Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 87 of 185 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1721 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Ce ST brasilian imi recomandati?il am pe Pato si imi mai trebuie 1...Lima e bun?
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cat era kompany inainte de market crash? acum e in jur de 25.000
    Da, Lima e bun.

Kompany cu o zi inainte de market crash l-am dat cu 28500 ( ce-i drept era anchor ) pe Xbox. Pe PS3 nu stiu.

2. #1722 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    E cineva interesat de wager matchs? Putem pune la bataie coins sau jucatori... Daca este cineva interesat astept pm-ul lui. Nu urmaresc sa dau tepe, sunt membru destul de vechi al forum-ului si nu am asemenea antecedente.

3. #1723 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    E cineva interesat de wager matchs? Putem pune la bataie coins sau jucatori... Daca este cineva interesat astept pm-ul lui. Nu urmaresc sa dau tepe, sunt membru destul de vechi al forum-ului si nu am asemenea antecedente.
    Vezi ca ai PM de la mine. Daca mai e cineva interesat, astept PM.

4. #1724 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru97 View Post
    Vezi ca ai PM de la mine. Daca mai e cineva interesat, astept PM.
    va astept pe psn pe cei interesati

---------- Post added 19-01-2014 at 20:19 ----------

Final de TOTY pentru mine ... ce sa zic a fost o spatamana superba . Rezumat ca la scoala:
    -aproximativ 300k cheltuiti pe pachete
    -0 inform players
    -0 TOTY players
    -0 players peste 86 (cel mai bun jucator Vucinic)
    A fost superb...nu am cuvinte de lauda la adresa EA . A fost lovit careva de pe acest site de noroc? Sunt tare curios.....sau sunt singurul ghinionist..?

5. #1725 SP
    Member sollo's Avatar
    am inceput sa joc fifa la seasons si deja apar probeme de conexiune...se blocheaza in joc si dupa 3 minute se pierde conexiunea si pierd cu 3-0...dupa alt meci nu vad mingia

voi aveti probleme de genul acesta???

6. #1726 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Eu am alte probleme. Spre exemplu de cateva meciuri jucatorii mei parca fug de minge, pana si portaru s-a ferit de o minge usoara si a lasat-o sa pice in poarta. Iar daca reusesc sa inscriu pur si simplu dupa acel gol echipa mea joaca ca una cu chimie 50...

7. #1727 SP
    Member Sopi's Avatar
    David luiz sau miranda?

8. #1728 SP
    David Luiz.

9. #1729 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Cea mai penibila chestie in toata afacerea asta cu TOTY a fost limitarea listei de trasfer target la 10 pagini. Dupa ce le-am umplut (pe alea plus amarata de transfer list unde aveam doar 30 de pozitii) mi-au mai ramas 116k cu care practic nu aveam ce face: fie luam un jucator mai bun cu 10-15% sub pretul de dinainte de market crash, fie pur si simplu mai uitam la ei, fie luam un loz in plic de-ala de 100k. Ideea de a-i vinde cu 20$ pe ebay mi se parea prea penibila.

Nu am vrut sa-mi fac alt cont, stiu ca sunt unii care au si 10 dar e o chestie care incalca evident TOS-ul si daca se hotarasc astia de la EA de maine sa-i vaneze pe cei care o incalca ramai pur si simplu fara cont pentru o prostie.

Asa ca am tras un pack la aia masii, cu un rezultat usor de banuit. In momentul ala aveam deja asigurat profit de vreo 200k la 100k investiti, asa ca am zis ca decat sa fac un profit meschin la vreun jucator gen Reus mai bine dau cu zarul masluit al astora de la EA. Sunt curios cat va fi gaura neta luata cu pack-ul, probabil vreo 50k

10. #1730 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    mie jucatorul al mai bun din pack-ul de 100k a fost Mario Gomez . Stiam ca nu merita banutii ,dar macar acum pot sa zic linistit ca tot romanul " macar am incercat. "

11. #1731 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    eu am cheltuit doar 130k..adica tot ce aveam...nimic bun..adica absolut nimic...Muller a fost cel mai bun

Aseara am terminat Divizia 1 cu 22 puncte...in ultimul meci aveam nevoie cel putin de un egal...insa la prima faza de joc a trimis adversarul de la 50m, pasa peste aparare, a iesit Neuer ca nebunul, tores s-a facut ca da in minge, si asa am luat gol de la mijlocul terenului...dar asta e Fifa, nu avem ce face, trebuie sa acceptam...

Inainte jucasem contra unuia care avea linia de mijloc si atacul format doar din Legends... Vieira, Future, Pires, Pauleta, Rui Costa si Weah.. Unii baga bani grei in jocul asta...

---------- Post added 20-01-2014 at 09:16 ----------

WOW..deci incedibil ce isi baga unii ceva in jocul asta... am pus un Bronze la misto cu 500k pe 3 zile, am zis sa nu il pun cu 15mil ca sunt prea multi cu pretul asta...m-am uitat acum in web app..si ce credeti...a fost cumparat...!!! daca doriti o sa pun si un print screen

12. #1732 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu sunt curios sa vad printscreen ..

13. #1733 SP
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Eu sunt curios sa vad printscreen ..

postat
    Attached Images Attached Images capture.jpg

14. #1734 SP
    Cat noroc ai putut sa ai...

15. #1735 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    reddyBo: Ori ai dat cuiva bani pe coins ori te-a confundat cineva. Nu e nimeni tampit sa dea atata pe un jucator bronz.

16. #1736 SP
    bani nu o sa dau niciodata pe coins sau fifa points...e destul de scump jocul cu season ticket... De confundat, este foarte posibil sa se fi intamplat... ar mai fi o explicatie..sunt useri cu multi coins care mai fac pomene..anul trecut se cumparau bronze cu 15 mil ..se spune ca ar fi fost un atac acela, insa nu a fost nimic oficial..

17. #1737 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    mie jucatorul al mai bun din pack-ul de 100k a fost Mario Gomez . Stiam ca nu merita banutii ,dar macar acum pot sa zic linistit ca tot romanul " macar am incercat. "
    Eu nici nu vroiam sa incerc, imi mergea foarte bine fara, dar pur si simplu n-am mai avut ce face cu banii din cauza limitarii listei.

Si chiar sa stau pur si simplu sa ma uit la ei cand era toata TOTY disponibila...

18. #1738 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    New team : http://www.easports.com/fifa/footbal...zzaTfnKMK1:ps3
    Pozele in care l-am prins la un super pret pe Navas cu 105k in crash market & pack-ul de 100k .
    Attached Images Attached Images 2014-01-14-23.04.50.jpg 2014-01-14-23.16.56.jpg 2014-01-18-22.57.47.jpg 2014-01-18-22.58.09.jpg 2014-01-18-22.58.16.jpg

19. #1739 SP
    deci..tu esti un norocos suarez, gundogan, tevez si barry IF... ti-ai recuperat deja cei 100k

20. #1740 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Mi.a picat si mie ceva bun in pack ...chiar aveam nevoie de un fundas ..uploadfromtaptalk1390224273547.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 185 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast

Bookmarks