Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 185 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2101 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Incearca din alta parte dar de pe consola ta si cu acelasi disc (daca ai jocul pe disc). Daca tot nu merge, incerci alt disc tot pe consola ta, si abia apoi alta consola. Ia-o logic, e imposibil sa nu-i dai de cap.

Suportul de la EA e practic inexistent, daca stai in nadejdea lor... Eu am patit in ianuarie chestia cu upgrade-ul de trade list (ala primul, de +10 de la lvl 11 sau cam asa ceva) si nici pana acum n-au raspuns, desi le-am dat vreo 3 mailuri si am mai stat si vreo 10 minute pe chat cu un tembel care nici nu stia pe ce lume e.

2. #2102 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Noile echipe. Am vazut ca Serie A si Ligue 1 nu mai merg asa cum trebuie. Pareri/sugestii?
    http://www.easports.com/fifa/footbal...dRXxlnKW99:ps3
    http://www.easports.com/fifa/footbal...MuQHWnKXaa:ps3

Benteke up e mai util decat eto'o in acest sistem, crede-ma, stiu ce zic

3. #2103 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    m-am trezit cu 4 gold premium packs in Store..toate item-urile sunt untradable

4. #2104 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu nu am primit nimic ...

5. #2105 SP
    mai am 2 conturi, pe alea n-am primit nimic...n-am idee. Oricum au fost slabe , de...erau gift! in conditiile astea cred ca pack-urile sunt oarecum controlate. nu e chiar loterie. din 4 pack-uri Premium Gold, niciun jucator rasarit..un singur shiny..restul normali. Daca as trage 4 pack-uri la fel dar pe Coins..sigur vin macar 3 jucatori cat de cat...

6. #2106 SP
    Member Sopi's Avatar
    O intrebare de curiozitate,dc nu este Liga I Romania in FIFA?Sau macar o echipa in "Rest of the world"?

7. #2107 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    O intrebare de curiozitate,dc nu este Liga I Romania in FIFA?Sau macar o echipa in "Rest of the world"?

Cel mai probabil odata cu schimbare sefilor de fotbal,vom avea liga 1 in fifa 15.Personal,cred ca 99% vom avea liga 1 licentiata in fifa 15.

edit: Pana acum nu am avut fifa din cauza escrocilor fosti presedinti de lpf si frf care au cerut o suma mare pentru cumpararea licentei liga 1 de catre Ea Sports.

8. #2108 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ar fi chiar ok ca in Fifa 15 sa avem si Liga 1 dar deja cred ca este cam tarziu pentru asta. Poate in Fifa 16. Ce sa-i faci cand romanul este prost si nesatul? Macar gasim in Creation Center oameni binevoitori care pierd zile intregi pentru a crea un campionat cu echipele romanesti pe care EA nu l-au bagat acolo din cauza unor cretini, nu ca ei ar fi departe.

9. #2109 SP
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Ce sa-i faci cand romanul este prost si nesatul?
    Nu cred ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt reprezentativi pentru acest popor. Eu unul nu ma simt reprezentat in nici un fel de acesti doi infractori. Mai usor cu generalizarile...

10. #2110 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    A investit cineva in irlandezi ?

11. #2111 SP
    problema principala consta in faptul ca romanul nu prea cumpara, ci mai mult pirateaza. Platind licente catre cluburi, cei de la EA trebuie sa isi si scoata investitia din vanzarile din tara respectiva, ceea ce la noi nu s-ar intampla, cel putin deocamdata.

---------- Post added 12-03-2014 at 10:16 ----------

Your Official FIFA 15 Leagues Vote | FIFA 14 Tips & Cheats - FifaSolved

12. #2112 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post

gvingi76 iti spuneam la un moment dat ca item-urile din transfer market pe care le ai deja au un marker verde... Insa nu cred ca se aplica la orice item..
    la Stadion vad ca se aplica (bernabeu fiind singurul stadion pe care il am in club)
    PS: am cumparat altul si l-am facut activ, markerul nu mai apare de bernabeu ci pe cel activ..hmm nu ii inteleg rostul
    Aha... despre chestia aia ziceai. Apare doar pentru itemurile de club care sunt active(stadion, echipament, minge). Asa era si la 13

13. #2113 SP
    nu stiu daca e veche stirea, insa se pare ca EA nu mai accepta coin trader-ii, pe cei care nu au respectat trermenii impusi de cei de la EA, au inceput sa reseteze conturile, lol. O lovitura sub centura pentru ei.

14. #2114 SP
    magnific ar fi daca ar reusi sa blocheze aplicatiile de trading, probabil ca acele aplicatii floodeaza destul de tare serverele, si tot probabil din acelasi motiv noi cei care mergem pe "manual" nu reusim sa ne folosim de acea aplicatie nici macar 2 minute fara sa primim vreo eroare..

15. #2115 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    De asta nu dorm cei de la EA că flodeaza, fac alţii bani cu jocul lor şi nu le convine asta.

16. #2116 SP
    pai de acolo se fac cei mai multi coins...poate o sa ia masuri...mai ales ca si pentru ei este aiurea, pt ca cei care folosesc autobuyers nu o sa dea niciodata bani pe fifa points.

17. #2117 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Asta nu cumva este o scuză a EA pt că nu sunt în stare să facă un server ok, nu plătim plus pentru asta.

18. #2118 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Dar daca EA e in spatele programatorilor buni de autobuyere/autobiddere? Nu castiga pe ambele parti, si din points si din softuri? Sa conspiram acum.....zic

19. #2119 SP
    Banii care se iau pe autobuyere sunt peanut money fata de ce s-ar lua pe fifa points daca n-ar exista autobuyere.

Problema e ca pur si simplu ca sa elimine autobuyerele ar trebui sa elimine companion app de pc si apoi pe ala de android/ios, chestie pe care n-o pot face. Ce pot sa faca e sa-i persecute nitel pe astia care vand coins dar ar trebui banate conturile. Resetarea e frectie la piciorul de lemn, din motive evidente.

20. #2120 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Asta nu cumva este o scuză a EA pt că nu sunt în stare să facă un server ok, nu plătim plus pentru asta.
    Platim Plus doar pentru serverele PSN/SEN. Pentru serverele EA nu platim nimic in plus fata de pretul jocului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 106 of 185 FirstFirst ... 6 56 96 104 105 106 107 108 116 156 ... LastLast

Bookmarks