Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 185 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #1101 SP
    Member bungabunga's Avatar
    A, si pana-l iei pe Cazorla il poti lua in partea cealalta pe Fernandinho (ala de la City - 81 rating, gold simplu), ii mai pui si un engine si sustii foarte bine atacul cu el pe flancul ala. Lumea se fereste de el ca e gold simplu

Ramires e deja scump si sta ceva mai prost cu pasa, dar e drept ca are viteza semnificativ mai buna.

2. #1102 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    A, si pana-l iei pe Cazorla il poti lua in partea cealalta pe Fernandinho (ala de la City - 81 rating, gold simplu), ii mai pui si un engine si sustii foarte bine atacul cu el pe flancul ala. Lumea se fereste de el ca e gold simplu

Ramires e deja scump si sta ceva mai prost cu pasa, dar e drept ca are viteza semnificativ mai buna.
    + ca are High/High workrates si la 10 k nu mi se pare ca e un jucator scump , just sayin'

3. #1103 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    L-am avut pe Fernandinho se misca ok dar nu m-a impresionat prea tare.

4. #1104 SP
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    + ca are High/High workrates si la 10 k nu mi se pare ca e un jucator scump , just sayin'
    Pai na, omul are buget de 20k pentru 2 CM si totusi ideal (la nivelul la care e cu echipa) ar fi sa si-l ia pe Cazorla. Daca da 10k pe Ramirez plus cat o fi un CDM->CM pe Xbox se cam indeparteaza Cazorla, nu?

In plus, mie se pare foarte important la CM sa dea pase bune, de multe ori din zona aia ai ocazia sa arunci mingea direct peste fundasii adversi pe pozitie viitoare pentru un striker iute de picior. Ma rog, depinde si cum joaca fiecare, mie oricum sistemul ala pe care-l are el mi se pare falimentar contra oricarei echipe cu atacant rapid. Mai ales cand ai in aparare melci gen Terry

Quote Originally Posted by adibose View Post
    L-am avut pe Fernandinho se misca ok dar nu m-a impresionat prea tare.
    Acum n-a zis nimeni ca-i vreun geniu, dar e ieftin si-ti faci treaba cu el cat strangi de Cazorla

5. #1105 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    buna cumparatia intre melci si Terry !

6. #1106 SP
    Stai ca nu l-ai vazut pe Van Buyten, in locul omului aluia eu ii dadeam in judecata pe astia de la EA, l-au bagat in joc sa-l faca de ras.

7. #1107 SP
    Member Sopi's Avatar

8. #1108 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ia-l pe remy, stiu ca e ieftin dar e fenomenal, foarte underated si pe de bruyne, eu cu ei am peste 45 de goluri marcate in 20 de meciuri din orice pozitie dau goluri cu ei

9. #1109 SP
    Member Sopi's Avatar
    Si un CM?

10. #1110 SP
    Member gl79lui's Avatar
    ..

11. #1111 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Eu ca CM L.AM folosit pe Willshare ... si am fost foarte multumit de el

12. #1112 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Tin sa contrazic cativa useri de pe aici care critica faptul ca unii isi cumpara jucatori cu bani reali. DA, eu sunt unul dintre multi altii care am dat 20 de euro sa cumpar cativa coins pentru a.mi face o echipa competitiva in UT. Decat sa dau 20 de euro la o prostituata sau sa ma infund cu 10 shaorme am preferat sa bag niste bani pentru aceasta distractie, cum de altfel toti ce au FIFA 14 au investit o suma de bani. N.am rugat nici pe taticu` nici nu m.am pus in genunchi la nevasta.mea sa imi dea 100 de lei pentru viciile mele. Recunosc ca nu sunt un foarte bun jucator de fifa pentru a.mi face o echipa doar cu banii castigati din joc, tot repectul pentru cei ce reusesc lucrul asta, insa toate au un pret. Eu unul nu am timp sa stau sa joc 10 meciuri pe seara, ignorand femeia si alte activitati , facand din acest joc o obsesie. Il joc din placere , il traiesc cu destule emotii si injuraturi si nu sunt genul de jucator care plimba mingea numai pe flancuri pentru cross, iar in ultimile min tine ca disperatul de balon sa.i iasa si lui 300-400 de coins. Asta e echipa mea Attachment 211882 sunt in DIV 3 cu ea, si cu siguranta multi dintre voi vi-o doriti , dar va trebuie cel putin 3 luni de joc continuu sa o aveti. Eu cu 20 de euro si noroc prin pack.uri am facut.o intr.o luna. Succese

---------- Post added 07-12-2013 at 13:26 ----------

http://www.easports.com/fifa/footbal...I6maznKAhk:ps3

13. #1113 SP
    Stai mai linistit cu echipa ta si cu 10 meciuri pe seara ca nici nu joaca toata lumea cu 10 meciuri pe seara si nici nu lesina toti cand vad echipa ta (apropo vezi ca nici macar nu merge attachmentul )

In rest, joaca fiecare cum poate si cum il duce capul, face fiecare ce vrea cu banii lui etc etc.

Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ia-l pe remy, stiu ca e ieftin dar e fenomenal, foarte underated si pe de bruyne, eu cu ei am peste 45 de goluri marcate in 20 de meciuri din orice pozitie dau goluri cu ei

Avand in vedere ca joaca in sistem cu un singur striker si cu doua aripi eu zic ca-i trebuie ceva cu sut/cap mai bune. (ma rog, deja depinde si de stilul lui de joc) Ar merge incercat si Negredo, care nici el nu e scump, si viteza e relativ OK pentru un jucator cu 82 la cap si sut. La ceva mai multi bani (dar nu f multi) e Soldado, cu stats asemanatoare dar viteza nitel mai buna. Personal pe asta as merge la nivelul la care este el acum.

De asemenea Sturridge e o varianta daca nu prea joci pe centrari.

14. #1114 SP
    Member ramusg's Avatar
    @ gl79lui ,daca si intr-un joc video tu dai bani reali pt a performa, banuiesc ca si in viata e la fel sau mai rau, spaga pt a urca in cariera, pt a prinde un post pt ca nu ai timp sa astepti sa te remarce cineva... caracterul unui om se regaseste in tot ce face, dar cine sunt eu sa te critic, poate esti doar comod si platesti pe alcineva sa faca ce tie nu-ti place sau poate gresesc eu grav.

Bafta la aruncat cati mai multi bani in buzunarul EA din comoditate..., personaje ca voi au uncurajat microtranzactiile in jocuri si strica farmecul jocului, o sa dai bani sa castigi si meciuri, in curand.

15. #1115 SP
    Member Sopi's Avatar
    Asa este bungabunga,eu joc foarte mult pe laterale imi place foarte mult lennon si schurrle pentru viteza lor(era mai bun Hazard dar de unde 150.000 coins),cum spuneam imi trebuie un ST care sa fie bun cu capul si sa finalizeze bine.

16. #1116 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    personaje ca voi au uncurajat microtranzactiile in jocuri si strica farmecul jocului, o sa dai bani sa castigi si meciuri, in curand.

N-ar fi fost prosti gramada aia de la EA sa nu le ia banii?

Oricum, din punctul meu de vedere cineva care se bazeaza pe pack-uri cumparate cu FIFA points pierde mai mult de jumatate din farmecul jocului, practic toata partea de management se pierde complet. Daca esti dispus sa bagi suficient de multi bani reali nu mai intelegi nimic din joc, pui tot ce-ti pica in pack-uri la preturi derizorii pana faci suficienti coins pentru CR, Messi samd si cu asta basta.

In mod normal, daca erau baieti destepti, astia de la EA trebuiau sa faca doua piete pentru fiecare platforma: una pentru cei care joaca folosind RL money (FIFA points) si una hardcore, in care sa nu poti cumpara nimic cu RL money.

Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Asa este bungabunga,eu joc foarte mult pe laterale imi place foarte mult lennon si schurrle pentru viteza lor(era mai bun Hazard dar de unde 150.000 coins),cum spuneam imi trebuie un ST care sa fie bun cu capul si sa finalizeze bine.
    Mergi pe Soldado, e foarte echilibrat. Eventual nu era rau sa-l ai pe Carroll pe-acolo daca zici ca te bazezi asa de mult pe centrari, dar e cam scump pentru viteza si sutul pe care le are.

17. #1117 SP
    Member Sopi's Avatar
    Ceva de genu?Un CM cu pase bune mi-ar trebui...el sa fie baza in mijloc,ma gandesc la gerrard dar e cam lent
    http://www.futhead.com/14/squads/build/3391977/

18. #1118 SP
    Vezi ca linkul tau da 404

19. #1119 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Tocmai ce am intrat si eu in randul posesorilor de FIFA 14,cam tarziu,totusi vad ca sistemul de trading e mult mai echilibrat ca la FIFA 13,unde era mai usor sa faci coins rapid,au introdus si player search,pe langa alte chestii..
    Nu am apucat sa joc inca niciun meci in UT,dar jucand in seasons am realizat ca gameplay-ul e total aiurea..o gramada de bug-uri..
    Parerea mea e ca atat fifa 12,cat si fifa 13 sunt peste 14'..ramane sa-mi mai mananc enervi si in UT,pana cand ma voi obisnui cu noul gameplay..

20. #1120 SP
    La ce bug-uri te referi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 185 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast

Bookmarks