nici un ban cinstit nu mai poti sa faci cu astia...stau la munca degeaba![]()
pai eu am mers tot pe xbox (one)...tot datorita gamepad-ului
---------- Post added 02-06-2014 at 12:12 ----------
si e f ok, doar ca e jocul cu minusurile lui, si in plus s-a defectat primul gamepad..iar ca sa primesc garantia trebuie sa trimit toata consola in italia...si in concluzie am decis sa cumpar alt gampad
astept sa scoata varianta fara kinect si mi-l iau ...nu-mi vine sa cred ce teapa mi-am luat cu ps4
Pai deja am vazut ca au scos ... si parca e in jur de 400$
Acum nu stiu daca exista si in magazine![]()
imi amortea degetu dupa o ora de joc...eram obisnuit cu gamepad-ul de xbox
---------- Post added 02-06-2014 at 10:25 ----------
400 euro ...am cautat la noi si n-am gasit...la mana a 2-a nu ma incumet sa iau...mai astept putin....cred i-au batut aia da la sony la vanzari si s-au gandit sa scoata kinectul
amandoi si tu si adi ! impreuna!!
---------- Post added 02-06-2014 at 12:53 ----------
cofe, dar de ce nu incerci un gamepad customizat?
da, merge, mai putin trade pile-ul ala..cu transfer list si tr market... vezi sa dai un clean la cache
inseamna ca e ceva mai nou, eu il aveam de prin 2008 parca
---------- Post added 02-06-2014 at 14:22 ----------
dar sa stii ca se vede mai ok pe xbox one![]()
L.am luat in 2009-2010 cu tot cu sistem
---------- Post added 02-06-2014 at 12:24 ----------
E Hd ready ... acum m.am uitat in cartea lui![]()
Am si eu modelul asta de samsung de 81diagonala si se vede F bine,,,mi am mai luat un smart tv samsung de 101 si nu se vede la fel.de bine in Hdmi....
---------- Post added 02-06-2014 at 11:30 ----------
Din 2008 il am si eu
Bine frate ca iau mondialul cu jucatori gen Bruma Klose si Nani si o aparare praf si jucand coop fara sa pierd un meci dar in seasons ma chinui sa iau divizia 1 de 2 luni
Apararea la mine e praf ... mai buni ii am pe Reus, diego Costa, lahm, de Gea si Milner
Nu stiu daca ma crezi da il am pe Peluso sau ceva de genu nu am auzit de el in viata mea si pe Boateng dar am chem 100
eu am ajuns in optimi cel mai departe cu chemistry 56..ceva gen, am scris prin spate undeva![]()
Bookmarks