sunt doar jucatori buni..ma uitam la parcursul lor in FIWC... 194 de victori, 0 egaluri, 0 infangeri!!! asa ceva
sunt doar jucatori buni..ma uitam la parcursul lor in FIWC... 194 de victori, 0 egaluri, 0 infangeri!!! asa ceva
Eu as incerca 4-3-3 in locul tau , eu numai pe formatia asta joc de la FIFA 12 incoace . Si poti sa folosesti 4-3-3(2) ca sa vina exact Alonso CDM.
Am si eu o intrebare pentru cei care au Fifa World Cup 2014 .. Are si world cup ultimate team?
Aveti probleme cu logarea la serverele EA pe PS3 ? Cand incerc sa ma loghez imi da Sign Out imediat
m-am uitat la streaming-ul de la fiwc...cum se pot apara oamenii aia..nu ai timp sa rasufli... Ca setari, cred ca s-a jucat pe manual, sau cel putin through ball si centrarile au fost pe manual..pt ca era prea straniu jocul...fata de ce stim noi ca inseamna fifa..si f putine goluri sau inscris...
pe youtube
cauti fifatv, sau fiwc2014
---------- Post added 04-07-2014 at 15:14 ----------
cat ar costa un jucator ca asta acum?)
Taye Taiwo 79 rating Transfer - FIFA 12 Ultimate Team Player Stats | Futhead
---------- Post added 04-07-2014 at 15:15 ----------
![]()
Doamne, zilele astea am prins o serie de vreo 25-30 de meciuri in care nu mai iesea nimic.. Stiti foarte bine care sunt patzaniile obisnuite de pe teren, asa ca o sa sar peste...
Am avut vreo 2 victorii la scor, in rest vreo 3-4 victorii chinuite (gen 1-0 cu 17 suturi pe poarta din finesse-uri 1-on-1 cu portarul si suturi aparent imparabile de la marginea careului) si evident o droaie de infrangeri...... doar vreo 20+.
Si totul a inceput de cand n-am mai luat pack-uri, in schimb am schimbat mai multi jucatori.. N-ati observat ca atunci cand cumparati jucatori, echipa (chiar daca e alt squad, in care nu apare noul jucator) incepe sa joace ca naiba?
Good times...fun times...![]()
Si ca deobicei in weekend dai de toti fortzosii de nu iti mai iese un meci. Pe PC is satul de rusi si polonezi , 85% de astia dau si au frate un stil disperat de joc de iti vine scarba de jocul asta... in fine. Neymar verde LW e fenomenal, mult mai bun ca Suarez verde spre ex...
Multumesc! Intr.un pack de 7500, in alea de 25k nu am gasit nimic interesant cel mai bun a fost Gomez
---------- Post added 06-07-2014 at 14:49 ----------
Primul Neymar in pack de 15k
Bookmarks