Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 251

Thread: Need for Speed SHIFT

1. #181 SP
    Member Energizer's Avatar
    Imi place foarte mult jocul! Ma bucur ca cei de la EA nu s-au facut de rusine si anul acesta.
    Sunetele sunt uimitoare si senzatia de viteza este foarte tare...desigur ca nu se poate compara cu Forza sau GT dar este un joc reusit.

2. #182 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Cum a fost la concurs?
    Cu jucatori experimentati, care parca jucasera jocul de un an Cel putin cel care a castigat a mers flawless, cred ca a terminat de 2 ori jocul...cica premiera...

3. #183 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    poze de la eveniment:

ESL: Gallery - Romania - Electronic Sports League - The eSports Gaming League

eu in plan indepartat din pacate neconcentrat din cauza blondei tragea masina dreapta

ESL: Gallery - Romania - Electronic Sports League - The eSports Gaming League

4. #184 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    un mare minus pentru joc ar fi fizica masinilor pt drifiting,prea tare aluneca zici ca au uns cauciucurile cu unsoare,e destul de dificil sa driftezi,si pana te inveti dureaza ceva,sincer prea au exagerat cu controlul la drifturi.in rest e ok,dar parerea mea este cu NU e un joc de nota 9 cu siguranta

5. #185 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    cei cu ps3, puteti sa faceti drifturi? mie pana acuma nu mi-a iesit cam niciunu. Care e secretul?

6. #186 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    cei cu ps3, puteti sa faceti drifturi? mie pana acuma nu mi-a iesit cam niciunu. Care e secretul?
    Play Dirt, that's the secret!

7. #187 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Play Dirt, that's the secret!
    < Grid ....

8. #188 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    pe N4G scrie ca a aparut un patch, pe psn: 1.01
    Start your game connected to the PSN and you'll be invited to download an update. The download weighs 35 MB, it's supposed to be a bugfix.
    poate sa confirme careva?

9. #189 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am pus si eu mana pe el in sfarsit.
    jocul e arcade in toata regula nu stiu cine se mai poate indoi de asta. nu are nici o legatura cu simulator real.
    pana la urma iti da si puncte daca iti lovesti adversarii

oricum, ignorand faptul ca se desfasoara pe trasee de curse si nu te amendeaza politia, feelingul este exact de need for speed.

ce iese mult in evidenta sunt sunetele ... my god ... mi-au pocnit timpanele ... cand pusca teava de esapament mi se sparg geamurile.
    foarte frumos joc, dar nu il mai comparati cu sim-uri, nu au nici o legatura.

10. #190 SP
    intra la setings si scoate toate assisturile si sa vezi dupa aceea tot arcade ti se pare

11. #191 SP
    Da nici a sim nu pare (poate cu volan din cate am inteles cu volan ar fii un joc bun).

12. #192 SP
    depinde cu ce joc tinzi sa-l compari,daca vrei sa-l compari cu GT sau Forza,deja exageram,poti sa-l consideri un sim. modest.

13. #193 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Imi place foarte mult jocul! Ma bucur ca cei de la EA nu s-au facut de rusine si anul acesta.
    Sunetele sunt uimitoare si senzatia de viteza este foarte tare...desigur ca nu se poate compara cu Forza sau GT dar este un joc reusit.
    In cazul asta ma declar profund dezamagit, astept GT5.

14. #194 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

15. #195 SP
    bmw rulez
    Attached Images Attached Images shift_bmw.jpg

16. #196 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Sunetele sunt uimitoare si senzatia de viteza este foarte tare
    Pai parca se vroia a fi un simulator de data aceasta nu? Se pare ca e aceeasi Marie cu alta palarie
    Nfs tot Nfs ramane...raman si eu la parerea ca GT5 e jocul de referinta cand vine vb de Sim. Numa bine tuturor

17. #197 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Pai parca se vroia a fi un simulator de data aceasta nu? Se pare ca e aceeasi Marie cu alta palarie
    Nfs tot Nfs ramane...raman si eu la parerea ca GT5 e jocul de referinta cand vine vb de Sim. Numa bine tuturor
    nu stiu de unde se intelege ca ar fi vrut producatorii sa faca un simulator.
    e super jocul, asa arcade cum e. te obisnuiesti mai greu cu controlul, dar merita.

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    nu stiu de unde se intelege ca ar fi vrut producatorii sa faca un simulator.
    ......
    Hmm... as zice ca din gura producatoriilor.

Porsche a fost un sim reusit asta in schimb... nu stie nimeni ce ii... cel putin cu tastatura/gamepad it s... on PC.

19. #199 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    l-am jucat , cel mai fain este ca zici ca tu conduci , ar fi super tare la un volan cu pedale ...... daca ii punea mai mult tunning si il facea street racing si nu circuit cred ca il cumpara toata lumea , gen underground 2 cu lumini cu toate alea

20. #200 SP
    Strike105x: "mainstream fun simulation racing game".

Nici cu Lambo nu mi-e rusine.
    Attached Images Attached Images lambo1.jpg lambo4.jpg lambo2.jpg lambo3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast