^ Nu, de ce ar face oferte INAINTE sa inceapa evenimentul?
Am comandat ceva de la ei si imediat le-am trimis uj mail sa imi anuleze comanda (pentru ca nu exista opțiune integrata in site ca la emag), azi m-am trezit cu 3 apeluri de la Nemo. Astia sunt masochiști, le place sa plătească transportul.![]()
Am sunat astăzi la Altex să anulez o comandă, iar operatorul mi-a spus că ei nu pot anula comenzi, este suficient să refuz coletul când voi fi contactat de curier. Asta în condițiile în care produsul nu a plecat de la ei din depozit, că am întrebat.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Acum 2 saptamani am facut greseala sa platesc o comanda MediaGalaxy cu cardul. Din cele 5 produse (figurine Skylanders) am primit doar 4. Pentru al 5-lea am primit un mail in care mi-au spus ca nu mai e pe stoc, dar nu au zis nimic de returnarea banilor. Le-am dat mail la relatii clienti dar nici vorba de raspuns. Stie cineva care e procedura? Protectia consumatorului?
Multumesc.
Ii suni, stai o ora la telefon pana are chef operatorul sa iti răspundă si probabil se rezolva.
La mail nu răspund băieții, cică nu știu sa citească.
Ok, multumesc. Sper sa-l primesc maine totusi, am facut precomanda la o zi dupa ce a aparut pe site insa astazi n-am primit niciun e-mail de confirmare sau anulare a precomenzii.
Edit: tocmai am primit e-mail de confirmare!
MG, de la atatea lucrari pe site-ul Altex, nu mai merge wishlist-ul.
Stie careva daca or sa bage in oferta filmul Logan? S-a lansat azi bluray-ul insa nici umbra de el prin vreun magazin. Musai pt colectie.
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Concursuri
By Alexandru in forum Licitatii
By afganistanu in forum GSM & GPS
Bookmarks