playstation 3 114480429
nu. dar nu o gasesc nicaieri in magazin si comanda data ieri la pranz nu mi-a fost confirmata sau infirmata
E bine totusi ca se mai implica cineva de la altex si pe aici....poate transmite si mesajele postate cu cateva pagini in urma.
EDIT : nu mai am nevoie de niciun ajutor , pe voi birocratia va manaca . Vorba unui coleg de forum mai bine zic nu la precomenzi de la altex decat sa stau cu un sentiment de nesiguranta continuu. Multumesc !In regula , ati gresit va iert am sa sun si am sa intreb de acel voucher daca nu primesc niciun raspuns legat de acel voucher ma ajuti tu ? Iti voi da PM sper sa raspunzi.
De doua ori am intrebat , de 2 ORI daca este editie limitata sau nu odata prin email odata prin telefon .
Xper colegi de la comenzi sau relatii sincer nu aveau de unde sa stie ( marfa nu se afla la ei nu o vad fizic ) . Eu am aflat de la voi astazi in jurul orelor 12. Ai tot dreptul sa fi suparat . Am oferit o solutie pentru cei care doresc sa pastreze jocul . Pentru cei care nu, il pot returna. Si daca exista 1% sanse vom aduce editia Limited Edition .
da. nimic in continuare cu Alien Isolation-ul meu. e a 3-a zi de cand am facut comanda si nimic. a trebuit eu sa sun si azi, sa-mi zica ca da e in depozit da nu exista AWB pentru el si sa astept ca va fi livrat.
cand? de ce nu se gasesc in magazine, nici asta nici evil within?
au zis ca l-au pus la curier aseara
ce consider eu urat este faptul ca pana ieri nu am primit nici un semn din partea magazinului, am sunat, am vb cu cineva din call center care a zis ca nu stie ce se intampla, comanda e data, produsul e impachetat spre mine, da ca nu are AWB si ca nu stie cand pleaca, ca poate ajunge sambata
eu i-am zis ca sa specifice sa nu ajunga sambata si sa ajunga luni daca e sa fiu la munca unde l-am comandat. ca nu se poate ca sa ii zic eu curierului cand ma suna sambata daca e sa mi-l aduca luni. lucru total stupid
pana la urma caut jocul si la media galaxy, vad ca este un orhideea, sun la call center, imi zice o fata ca da este poate sa il rezerve sa ma duc sa-l iau. fac asta si sun la altex sa anulez comanda
acolo un baiat imi spune ca nu mai poate ca e deja la curier si sa-l refuz pe el cand imi vine azi
nu m-am mai dus la media galaxy in speranta ca vine azi
intrebarea mea, pe care eu, cel care o pun o consider cat se poate de pertinenta este:
DE CE CLIENTUL NU ESTE NOTIFICAT IN NICI UN FEL DE STATUSUL COMENZII LUI???
am dat de cand am pus comanda cred ca 6 telefoane la altex prin care practic n-am rezolvat nimic
altceva termenul de livrare este 24-48 de ore nu 72+, ce e asta?
Pana la urma, AWB-ul ala prezinta vreo garantie ca pachetul a plecat spre tine ? Am facut azi o comanda la Altex, specificand ca vreau sa ajunga maine. Evident, am insistat si pe mail, fiindca mai am vreo doua comenzi in Nirvana, si mi s-a spusca azi pleaca, cu livrare in 24 de ore. Mi s-a dat si un AWB, pe care nu-l gasesc pe site-ul Nemo nici daca trag cu tunul. In concluzie si revenind, sunt sanse sa primesc maine comanda ? Nemo livreaza si sambata ?
Altex primeste AWB-ul in momentul in care preda coletul curierului si poti sa l vezi pe site in momentul in care Nemo inregistreaza coletul pt expeditie.
daca Altex preda prea tarziu, Nemo inregistreaza prea tarziu si nu intra in expeditiile pt ziua urmatoare.
E doar o garantie ca Altex l a predat.
Bookmarks