Ai um link?
http://www.dol.ro/jocuri/console-si-...-imp40915.html au schibat pretul, dar asa era si inainte sa dau comanda. Aparea cere info la dupa cateva refreah a aparut in stoc
Am scria mai sus pentru ca a reaparut in stoc. Mai devreme era epuizat, dar a reaparut si am facut comanda.
Daca era cu Cere Info tot degeaba. Desi ai zis ca ai prins, deci sa inteleg ca ai putut sa adaugi in cos, strange.
Pe asta ati vazut-o: Actiune Preorder Far Cry 4 - PS4 ERCO1250004 - Diverta Online
Preorder Far Cry 4 - PS4 29.90![]()
magazinultau.ro - Black Friday 2015
Multe jocuri de xbox360 si ps3 la 5-20ron. Am luat cateva si am primit confirmare.
Lol. am adaugat in cos la pretul 1399 si in cos apare 499sariti repede
---------- Post added 20-11-2015 at 03:06 ----------
Deci prima pagina, listare, (dadusem ordonare dupa pret descendent si apare primul), de aici merge sa adaugi in cos si apare la pretul de 499. asa am facut comanda si la ps vita si am primit si confirmarea![]()
Da, nu imi vine sa cred ca merge asaInitial nu am inteles ce ai zis, dar i-am dat de cap. La fel si la mine, am primit mail. Oricum nu imi fac sperante ca livreaza ceva
![]()
Am reusit sa prind un SAMSUNG GALAXY S6 EDGE 32GB LTE 4G VERDE 2.299,90 Lei pe QuickMobile. Am primit mail de confirmare da sa vedem daca il livreaza..![]()
La diverta nici nu ma obosesc sa intru, am patit-o anul trecut. Comanda anulata... Mari magari
iSTYLE Black Friday - iSTYLE - Apple Premium Reseller - Magazin, Service, Training
---------- Post added 20-11-2015 at 05:40 ----------
numai vine nimeni cu vesti cu linku-uri?
Bookmarks