Avem parte de o luna destul de interesanta. Saptamana trecut a intrat in cinematografe Guardians of the Galaxy, saptamana aceasta intra Alien Covenant, saptamana viitoare King Arthur, iar peste doua saptamani Pirates of the Caribbean.
#ILoveMyJob![]()
Avem parte de o luna destul de interesanta. Saptamana trecut a intrat in cinematografe Guardians of the Galaxy, saptamana aceasta intra Alien Covenant, saptamana viitoare King Arthur, iar peste doua saptamani Pirates of the Caribbean.
#ILoveMyJob![]()
Lucrezi la un cinema sau esti un movie critic?
Din lista aia m-as duce doar la gotg 2, alien am inteles ca e dezamagitor cum a fost si prometheus de altfel, king arthur iar e fail cu ceva scene cu david bekham. De pirati inca nu stiu nimic, dar cand ajungi la atate filme intr-o serie, calitatea scade.
Eu astept asta sa ajunga aici, dar pt anumite motive abia pe 28.07 apuc sa il vad...
Lucrez la un cinema de aproape un deceniu, si daca am invatat ceva este ca, nu toat filmele sunt pt. toata lumea.
Guardians of the Galaxy 2 merita vazut, mi se pare mai interesant si mai amuzant decat primul.
Alien nu l-am vazut cap-coada deci nu ma pronunt.
Aseara am facut proiectie de control la King Arthur si da este putin cam previzibil pe alocuri, totusi este un film de actiune printre alte. Insa elementele fantastice, actorii carismatici, dialogurile si regia lui nea' Ritchie care dmdv tocmai a dat o lectie in filmarea unui film 3D, fac un film foarte interesant.
In ceea ce priveste Pirates of the Caribbean, tind sa iti dau dreptate insa sper ca pauza dintre filme a ajutat.
“Morometii 2” va continua cea mai iubita ecranizare din cinematografia romaneasca
Comunicat Libra Film Production :
Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 9 noiembrie 2018, fiind distribuit de Transilvania Film.Una dintre cele mai iubite și cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei românești, Moromeții, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea, sub regia aceluiasi cineast.
Filmările la Morometii 2 vor începe în a doua jumătate a lunii septembrie 2017, în aceeași casă și în același sat în care a fost turnat și primul film, în vara lui 1985 – Talpa, din județul Teleorman …. satul natal al scriitorului Marin Preda.
Partea de producție va fi una complexă, echipa filmului fiind în pregătiri de mai mult de un an: casa Moromeților a fost refăcută de scenograful Cristian Niculescu după schițele și imaginile celei vechi, iar centrul satului va fi recreat de la zero.
Dacă primul film a fost o adaptare destul de fidelă a romanului, continuarea are la bază un scenariu inspirat din Moromeții, vol. 2, Viața ca o pradă și publicistica lui Marin Preda. Scenariul reia firul poveștii familiei Moromete după cel de-Al Doilea Război Mondial, într-un context istoric extrem de frământat: instalarea comunismului.
Distribuția este una de excepție și reunește câțiva dintre cei mai apreciați și iubiți actori români. În rolurile principale îi vom vedea pe Horațiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete) și, la debutul într-un rol principal în cinema, Iosif Paștina (Niculae) …..
Making of „Morometii 2”
Pacat ca personajul lui Ilie Moromete nu mai este interpretat de Victor Rebengiuc
Au mai ramas cateva ore pana cand super filmului de actiune: COMMANDO NINJA (Action Comedy 80's Movie) ������������������ va fi disponibil publicului larg <3 Filmul va fi disponibil atat in format digital (free stream) cat si fizic. Ma bucur c-am contribuit si eu la acest proiect <3 I WANT THEM DEAD! ������
#MakeThe80sGreatAgain #BenjaminCombes benjamincombes.com
https://newretrowave.com/2018/02/28/...n-comedy-gore/
Imi da vibe de Kung Fury (de la muzica si calitatea sunetului pana la dialog si glume). Mega like!![]()
Quick reminder: Anul viitor apare super documentarul: IN SEARCH OF THE LAST ACTION HEROES #MakeThe80sGreatAgain
"The most comprehensive feature-length documentary on the ‘80s Action Movie genre ever made." yeeees!
Am facut si eu un scurtmetraj. Enjoy!
In a not too distant future, the largest plastic producer on Earth, WPC, wants to create a greener future. Jay, a young and enthusiastic man, wants to help WPC find the right path towards a plastic-free future.
Black Panther, primul film Marvel care ia un Oscar https://www.theverge.com/2019/1/22/1...-rhapsody-vice
E primul film cu supereroi care este nominalizat la categoria "Best Pictures".
Ceremonia de decernare a premiilor Oscar are loc in 25 Februarie 2019.
Deja devine exagerată treaba asta cu rasa. Cum mă sa fie mediocritatea aia printre cele mai bune filme a anului?
Exact .. sa fie nominalizat Black Panther si sa nu fie Avengers: Infinity War de exemplu mi se pare o gluma foarte proasta.
Francis Ford Coppola Will Release New Version of The Godfather: Part III This DecemberOriginally Posted by The Film Stage
F9: The Fast Saga Confirmed to Finally Go to SpaceOriginally Posted by Comic Book
Bookmarks