Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 185 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #2721 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mulțumesc Razzosinni!
    Bateria foarte ok în opinia mea, la usage am 8 ore și 20 minute și a stat în stand by aproape 20 de ore. Cum e?
    Menționez că am avut wi-fi on aproape tot timpul în care l-am folosit, luminozitatea pe la 70%. Am băgat la greu whatsapp, facebook, youtube, și niște jocuri.

  2. #2722 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Hmmm sincer e posibil sa nu fi observat asta pana acum, dar WI-FI-ul se opreste cand telefonul e locked?
    Daca da este vreo setare pentru asta?

  3. #2723 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Cei care aveti iPhone 4, aveti probleme cu semnalul? Am citit pe net ca ar fi probleme daca tii telefonul intr-o anumita pozitie... Si de asemenea am un amic care locuieste in Militari si cand vb la telefon (iPhone 4) iese mereu pe balcon sa aibe semnal mai bun. E un caz aparte sau e o problema serioasa?

  4. #2724 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Hmmm sincer e posibil sa nu fi observat asta pana acum, dar WI-FI-ul se opreste cand telefonul e locked?
    Daca da este vreo setare pentru asta?

    Si eu am observat chestia asta. Il pornesc, iar daca intru direct in Safari, imi spune ca nu am conexiune la Internet. Sigur, tot ce mai trebuie facut e sa dau un refresh, iar semnalul isi revine si merge perfect. La fel si pe iPad. Nu cred ca exista nicio setare. E un mic delay.

  5. #2725 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kukenstein View Post
    Cei care aveti iPhone 4, aveti probleme cu semnalul? Am citit pe net ca ar fi probleme daca tii telefonul intr-o anumita pozitie... Si de asemenea am un amic care locuieste in Militari si cand vb la telefon (iPhone 4) iese mereu pe balcon sa aibe semnal mai bun. E un caz aparte sau e o problema serioasa?
    Nu am avut niciodata probleme... ba din contra au fost momente (cum ar fi la bunici la tara) in care din 10 insi doar vreo 2 aveam semnal in casa... restul ieseau afara. La fel si toate i4-urile care mi-au trecut prin mana, no issues. Sa nu fi nimerit vreunul din modelele acelea cu "antennagate"?!? Daca da, spune-i sa-si ia un bumbper sau husa. Desi sincer, eu il am printre primele (acum il foloseste femeia) si primul lucru pe care l-am testat a fost sa-l tin in toate pozitiile, cu toate degetele pe antene... si n-am reusit sa-i scad semnalul.

    Poate are un i4 defect? Pe ce retea e? Sa nu zici RDS-RCS...
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Hmmm sincer e posibil sa nu fi observat asta pana acum, dar WI-FI-ul se opreste cand telefonul e locked?
    Daca da este vreo setare pentru asta?
    Nu, WiFi-ul nu se opreste cand e telefonul locked. Nici iPhone-ul, iPad-ul si nici AppleTV-ul. Cel putin la mine le vad clar conectate la router, chiar si dupa ce le-am inchis. In plus, daca ar fi inchise, nu as mai primi notificari, emails, push stuff...

    Ideea e ca nu sta un WiFi full (daca nu ma insel este ceea ce se numeste WiFi low state)... cu alte cuvinte, n-o sa raspunda la ping (sau daca o va face, va fi la anumite intervaluri in care probabil face refresh), dar serviciile care necesita WiFi sunt active (notifications, iCloud, push email, etc...). E simplu de testat: trimiteti un email (care are push activat) si veti vedea ca apare imediat la notifications (asta daca aveti activat notifications pt. email si nu aveti do not disturb la ora respectiva).

    Eu tocmai am facut un test pe iPad care e inchis de vreo 10 minute. Il vad in router... i-am dat un ping... nu a raspuns. L-am lasat in ping -t si voila, dupa 60 secunde or so, a raspuns. Dupa care iar pauza... Screenshot mai jos ca sa va faceti o idee.
    Attached Images Attached Images 2013-08-29_004002.png

  6. #2726 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si ca sa nu credeti ca e vorba doar de i5, iPad 4, Apple TV si alte nebunii care sunt pe 5Ghz... tocmai am verificat i4-ul femeii (care doarme de vreo 2 ore - si de atunci are telefonul inchis). La fel imi arata si pe 2.4Ghz ca e conectat pe router... si raspunde la ping "alternative" (cand face refresh). So, case closed, da?

    P.S. Se poate observa ca i4-ul ei raspunde diferit (dar sunt ferm convins ca ea are mai multe chestii deschise - de exp. eu nu folosesc Skype, WhatsApp si alte alea). E si motivul pentru care v-am recomandat in ghid sa nu folositi tot felul de apps mari consumatoare de resurse/baterie - si am dat exemplu WhatsApp care mie unul mi-a distrus usage-ul desi nici macar nu-l foloseam.
    Attached Images Attached Images 2013-08-29_004624.png

  7. #2727 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Referitor la ce am zis cu amicul cu pierderi de semnal pe i4, e pe Orange.

  8. #2728 SP
    MIG
    Banned MIG's Avatar
    Am si eu o problema, mi-a crescut brusc folderul de "Other" la 1gb de la 100 MB. Am incercat sa downloadez un joc pe o retea wi-fi care se tot intrerupea si dupa ce a terminat imi crapa instant cand il porneam. L-am sters, l-am instalat din nou si acum merge dar am ceva in other care ocupa cu 900 MB mai mult, exact cat avea jocul.

    Vreau sa ii dau system restore si sa sterg tot dar nu vreau sa pierd salvarile jocurilor. Se pot pastra pe iCloud?

  9. #2729 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Știți ceva jocuri bune pentru iPhone 4? M-am dat pe Subway Surfers acum și e foarte addicting!
    Și Plants vs Zombies 2 e drăguț.

    ---------- Post added 01-09-2013 at 23:07 ----------

    Scuze de double post, dar mai am o întrebare. Butonul home de la un 4S se potrivește la 4? Vorbesc doar de butonașul propriu-zis, fără brațul acela de contact.

  10. #2730 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Stie cineva unde pot sa gasesc in Bucuresti un adaptor pebtru nanosim? Vreau sa imi duc i5-ul la garantie si sa folosesc sim-ul cat e reparat la un iphone 4.

    Nu pot sa imi iau de pe net pt ca peste o sapt plec la facultate si n-am cum sa astept atat.

    Mersi

  11. #2731 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daca nu ma insel, am vazut adaptoare in Media Galaxy, in magazinul de langa Auchan Titan. Daca ai drum, poti incerca.

  12. #2732 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GoodFella10: incearca si la centrele Vodafone/Orange. Sau pur si simplu mergi si cere un alt nano-sim (de obicei e free), cu tot cu adaptor normal.

  13. #2733 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mergi la orice Vodafone, Orange, Cosmote, ar trebui sa aibe. Eu mi-am luat unu de Micro Sim de la Cosmote in urma cu app 2 ani, cu 3 ron.

  14. #2734 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    iPhone-ul meu avea azi-dimineata 70% baterie. Dupa cateva ore, observ ca e inchis. Il pornesc, imi spune sa il bag la incarcat ca si cum ar fi complet descarcat, dar sta in priza deja de cateva ore si bateria e tot rosie si e inutilizabil. Nici iTunes-ul nu il vede, am incercat atat pe PC, cat si pe Mac.

    Ce imi recomandati sa fac ? Am facut toate smecheriile, tinand Power Button si Home Button apasate deodata, fiecare separat, cu intervale de zeci de zecunde timp de minute intregi si pur si simplu NU porneste, imi arata ca e descarcat. Am incercat atat prin USB, cat si de la priza si nu se incarca.

    Exista posibilitatea sa fie moarta bateria? A trecut deja un an si jumatate de cand il am, timp in care a batut lejer cele 400 de cicluri de incarcare despre care am citit pe Internet.

  15. #2735 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Hmm ciudat sa-ti faca odata asa, din moment ce astazi aveai 70%. S-ar putea sa fie bateria dusa, mai ai garantie la el?

  16. #2736 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu cred, l-am luat de la Orange in februarie 2012. Am mai patit in iarna sa mi se inchida de cateva ori la 20 - 30% cand vorbeam prin statii pe Facebook la temperaturi foarte scazute, dar in clipa in care ajungeam acasa si il bagam in priza, se incarca si il puteam folosi.

    Alte idei ?

  17. #2737 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Man daca l-ai luat in 2012, si ai contract la orange, inseamna ca ar trebui sa ai garantie 2 ani, nu? Ia verifica, poate ai noroc
    Asteptam idei, si eu sunt curios ce are...

  18. #2738 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    asta a patit si prietena mea (acum e bibelou telefonul) si parca si razvan de pe forum si cica ar fi de la senzorul de baterie, nu rezolvi nimic daca schimbi bateria. vezi daca mai ai garantie https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do dar ar trebui sa ai si fugi la noumax

  19. #2739 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    OK. Daca poate cineva sa gaseasca o explicatie logica pentru urmatorul lucru, raman dator.

    Dupa cum am spus, am incercat sa il pornesc in iTunes cu doua computere, sisteme de operare diferite, ambele avand ultima versiune de iTunes si nimic. Intrucat il utilizez zilnic pentru vorbit, o astfel de defectiune e o problema serioasa pentru mine - am nevoie de telefon. Tocmai am luat laptop-ul prietenei mele, un Asus vechi de cand lumea (Windows, desigur), si l-am conectat la el. In secunda in care am bagat cablul, iTunes s-a deschis si mi-a recunoscut telefonul. Cu toate acestea, necesita un Restore, care se desfasoara chiar in momentele acestea. Chiar si asa, merge din nou.


    Sunt debusolat si nervos, deopotriva. Cum e posibil ca o rasnita de calculator sa poata sa ii faca Restore, sa nu fie nicio problema in iTunes, iar pe doua sisteme net superioare nici macar sa nu fie recunoscut telefonul ? In conditiile in care, repet, sunt cu update-urile la zi. Ar trebui, chiar daca acum e OK, sa caut garantia si sa merg cu telefonul pana la Orange ? Urmeaza sa il fac cadou cuiva peste doua luni si nu as vrea sa aiba probleme cu el. Ma baga cineva in seama cu problema cu bateria, daca in momentul in care vorbesc la service telefonul merge perfect ?

  20. #2740 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Bine ca iti merge man, dar du-te cu el la garantie daca o mai ai, nu sta pe ganduri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 185 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts