spuneti-mi si mie va rog care este ultima versiune de Ios pe care o pot instala pe un iPhone 3GS, avand in vedere ca am nevoie de jb si unlock neaparat.
spuneti-mi si mie va rog care este ultima versiune de Ios pe care o pot instala pe un iPhone 3GS, avand in vedere ca am nevoie de jb si unlock neaparat.
Se poate sa mai adaug o aplicatie in bara de jos daca nu am jailbreak? Adica sa am 5 in total. Poate exista un fix sau ceva. Am vazut la altii insa nu stiu daca aveau jailbreak sau nu.
A aparut si un review la iOS6: iOS 6 review -- Engadget
Deci tot nu au bagat butoane pentru controlat wifi/3g/airplane/etc in notification centrePacat...
Parca vazusem ceva de genu in prezentarea i5, nu? Sa-i fi scapat celor de la Engadget sau nu am vazut eu bine?
LE. Iata un review la iOS6
http://www.engadget.com/2012/09/18/i...eview/?m=false
Tudor, daca fac ca in anii trecuti, la ora 20 ora romaniei, ora 10, ora US. Fa un calcul ce inseamna asta in Olanda time![]()
Nu are de ce, de data asta, date fiind noul design si noul ecran![]()
Anul trecut trebuiau sa-si justifice trecerea de la 4 la 4S
I-am facut un restore iphone'ului (4) , pentru a revenii la functiile lui din fabrica/unjailbreak deoarece urmeaza sa-i fac un neverlocking oficial ( e codat pe telia-suedia momentan ) ..iar dupa restoring , mi-a aparut mesajul < insert a valid sim with no pin lock to activate iphone >
Dupa ce voi primi confirmarea ca telefonul a fost deblocat ... voi putea activa telefonul cu un microsim orange romania fara nici o problema ?
Bookmarks