Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 190 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 3786

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #1081 SP
    Member Snake's Avatar
    Asa, asa. Stergeti tot ce tine de carti, reviste si alte aberatii d-astea! E enervant sa ai iBooks, NewsStand, Numbers, Pages, mai ales ca ocupa loc pe homescreen. Important este sa fie acolo Installous, nu? Glumesc, desigur.

Eu unul o sa-mi cumpar un iPad doar pentru chestia asta. Am vazut la MonkY Zinio pe iPad2 si m-am indragostit de idee, dar am asteptat sa vad cu ce vine Apple, ca sa stiu in ce investesc banii. Imi suradea ideea de a folosi Zinio pentru ca e multi OS, insa eu pe smartphone consider ca e cam fara sens (e prea mic ecranul). Chiar si pe Galaxy Tab de 7" mi se pare totul prea mic (si cu multe spatii pe margine), fata de iPad unde zici ca esti cu revista in mana, atat de bine se imbina totul.

2. #1082 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Snake: fiecare e liber sa-si puna ce si cum vrea. It's freedom of speech/choice!

rulzmaker: iconita aia care te enerveaza la culme s-ar putea sa schimbe complet modul in care este perceputa presa in ziua de azi. Eu inca nu am iOS5 ca sa-ti spun exact ce-mi place si ce nu-mi place la ea... dar, din ce am vazut lumea e super incantata. Si toti ceilalti tremura un picut (inclusiv Amazon) la vederea iconitei aleia. Asa ca las-o in pace ca-si merita locul

3. #1083 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Da, sterg, pentru ca nu ma intereseaza revistele din alte tari si nici cartile in alte limbi. Am destule carti cumparate si o biblioteca foarte mare in realitate, asa ca nu vad de ce as sta sa ma chinui sa citesc o carte pe iPhone. La reviste, aceeasi situatie. Singura publicatie care o cumpar si o citesc este Level si sincer imi e de ajuns.

Si stai linistit ca nu sunt singurul pe care scoate din sarite Newsstand-ul.

De acord ca este un lucru foarte bun pentru cineva pe care intereseaza asa ceva, dar pentru ceilalti, mi se pare un lucru in plus, ba chiar "fortat" din partea Apple. Puteau face macar un switch ceva pe la settings prin care sa poti ascunde iconita in caz ca nu te intereseaza sau macar sa il poti baga intr-un folder.

PS: Ador faptul ca pot face sync prin wi-fi acum !

4. #1084 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De-abia s-a lansat... give it time. Eu sper doar sa bata Zinio (si la preturi si la numar).
    Sper, si aici ma refer in mod special la revistele de gaming, printre care momentan nu vad OXM sau PSOM. Not in a rush though, I can wait.
    Preturile in schimb par mai ok pe Newsletter; pe Zinio nu am vazut sa poti achiztiona revistele individual, doar pe baza de abonament. Pe Newsletter in schimb, revistele pot fi achizitionate atat individual cat si pe baza de abonament.

Ce Dzeu aveti cu "umpic"? Din ce in ce mai multi scriu asa... Nu e corect! Nu exista in limba romana! Este "un pic" nu "umpic"!
    I know, reflex prost; foarte multa lume pronunta "un pic" - "umpic", si aparent am prins si eu "virusul". Deh, pronunţii care ne joacă feste!
    Funny thing, m-am mai confruntat cu greseala asta nu de mult, prin vara, cand scriam un email, doar ca atunci s-a rectificat, de data asta in schimb mi-a scapat. 05:41 AM, have a heart.

Probabil s-a referit la "noi" cei care nu stiu limba engleza... Bine, in Romania multi nu stiu nici limba romana, asa ca...
    Momentan, dar pe viitor nu vad de ce nu ar profita si publicatiile de la noi de Newsletter; LEVEL, de ex, avea revista si in format PDF o perioada.

Cat despre ultima remarca, presupun ca bate un apropo spre mie, si daca nu, tot ma simt. Either way, you are a grumpy mofo at 05:46 AM!

5. #1085 SP
    Senior Member mark's Avatar
    nu mai spune newsletter ca e newsstand

6. #1086 SP

Newsletter, Newsstand... they're both new.

Dar da, ai dreptate, e Newsstand. Mea culpa.

7. #1087 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, deci tot primesc erori la iTunes 10.5. Acum iau 10.4.1 (precedentul) - sunt curios...

***later edit***

Degeaba, tot asa...

8. #1088 SP
    ...
    Attached Images Attached Images 1.jpg

9. #1089 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    eu nu am probleme cu gigica! a mers struna tot

10. #1090 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Oki, deci tot primesc erori la iTunes 10.5. Acum iau 10.4.1 (precedentul) - sunt curios...

***later edit***

Degeaba, tot asa...
    Ai incercat si la alt PC/laptop? Give it a shot, macar sa-ti faci updatetul de iOS5, si dupa poti sa-ti faci sync si backup prin wireless/iCloud.

11. #1091 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Am si eu o mica problema,am un iPhone 3GS si nu se mai sincronizeaza la itunes nici macar nu imi apare in PC telefonul,precizez ca nu am facut update la IOS5 este jailbrake-uit si de curand nu am mai putut accesa deloc telefonul prin cablu de date.

Niste solutii?

12. #1092 SP
    Reinstall iTunes.

13. #1093 SP
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Reinstall iTunes.

Deja am facut de 2 ori acest lucru si tot degeaba!

Am incercat si la alt PC si tot la fel face usb device not recognized asta e mesajul pe care mi-l arata

14. #1094 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai daca si pe alt PC iti spune ca nu mai vede device-ul, nu mai ai ce face decat sa mergi cu el la service. Daca e busita mufa, aleluia...
    Mai poti sa te asiguri totusi ca nu e de la soft prin resetarea iPhone-ului de la zero. Atentie insa ca pierzi tot...

15. #1095 SP
    Pai daca si pe alt PC iti spune ca nu mai vede device-ul, nu mai ai ce face decat sa mergi cu el la service. Daca e busita mufa, aleluia...
    Mai poti sa te asiguri totusi ca nu e de la soft prin resetarea iPhone-ului de la zero. Atentie insa ca pierzi tot...

Mufa nu are cum sa fie busita deoarece el se incarca la PC.Pana acum 1 saptamana mergea bine apoi nu l-am mai folosit....

Multi mi-au spus ca e din soft dar daca ii dau resetare il codez....

16. #1096 SP
    Am facut si eu update la iOS5 ca no...asa a fost filmul (intr-adevar merge mai bine device-ul, simt asta...doar c-am pierdut niste chestii facand acest update...) :/

Chiar ca-i extrem de enervanta icoana newsstand. Nici amcar n-o pot muta intr-un folder. Sta ca vaca acolo si ocupa spatiu. Oribil.

...si da, citesc eBooks (comic ebooks, lol) dar nu o voi folosi atat de des incat sa o am ca o aplicatie principala in main screen.

17. #1097 SP
    In celalalt topic spuneai ca trick-ul ala de a scunde icoana Newsstand e banal si pueril, vad ca te deranjeaza si pe tine acum Newsstand

18. #1098 SP
    Senior Member huber's Avatar
    intrebare : Dupa ce am facut update la ios 5 cum imi pot recupera aplicatile platite din app store si cum pot sa dezactivez Imessage ?

19. #1099 SP
    Intri in AppStore de pe telul tau si le dai download la toate. O sa vezi ca nu te mai taxeaza din nou, sau cauta meniul Purchases in AppStore, acolo le ai pe toate. Imessage se dezactiveaza frumos din Settings-Messages.

20. #1100 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Se poate dezactiva cumva Newsstand-ul ? Mi se pare un lucru foarte inutil, in special pentru noi.
    Nu il poti dezactiva dar macar il poti ascunde
    How to put iOS 5 Newsstand into a Folder [Temporary] | TiPb

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 190 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast