Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 50 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Eu am iPad 2 deja,deci de ce sa iau iPad 1???
    Ah, atunci e bine! Credeam ca esti genul acela care posteaza bad stuff referitor la un produs Apple doar ca sa se auto-convinga ca nu merita, enervandu-i pe toti in cursul acestui proces

La urma urmei, stii cum e. Fiecare isi ia ce-i place, ce-si doreste si ce-si permite. Eu inca astept sa vad pe site-urile de pe la noi macar o oferta... dar se pare ca anul acesta sunt mult mai lenti in a anunta ceva gen pre-order...

2. #182 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ah, atunci e bine! Credeam ca esti genul acela care posteaza bad stuff referitor la un produs Apple doar ca sa se auto-convinga ca nu merita, enervandu-i pe toti in cursul acestui proces

La urma urmei, stii cum e. Fiecare isi ia ce-i place, ce-si doreste si ce-si permite. Eu inca astept sa vad pe site-urile de pe la noi macar o oferta... dar se pare ca anul acesta sunt mult mai lenti in a anunta ceva gen pre-order...
    Nuuuuuu.Eu sunt fan Apple die-hard,dar nu cumpar toate "editiile" in fiecare an.Nu ai vazut sigla mea,acolo scrie ce iDevice-uri am? Stii,eu nu satirizez noul iPad,care merita sa fie cumparat,dar mai putin celor care au deja iPad 2.Sincer sa fiu eu as fi luat daca ar avea un CPU mai bun (macar cativa MHz in plus,sau quad-core),si o functie noua,cum a fost Siri pentru 4S,si ohhh da,sa fi fost utilizat puterea noilor baterii (de 2x mai mari) .Eu termin aici discutia,nu am vrut sa enervez pe nimeni,doar mi-am exprimat parerea.Noapte buna

3. #183 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit... aici radem, glumim, ne enervam, dar nu parasim incinta (conform bancului inca in rigoare)!

Nici eu nu cumpar fiecare editie... sau nu rezista mult daca nu-mi place. Insa la iPad pana acum au meritat toate. Ma incanta categoric "Retina" dar trebuie sa recunosc ca ma bucur al naibii de mult de 1GB RAM, care conform calculelor mele, nu inseamna RAM dublat, ci mult mai mult. Ia hai sa calculam:

- la iPad 2, din 512MB RAM pe iOS 5.1 raman cu aproximativ 310MB RAM free. Deci 512 - 310 = 202 MB consumati
    - la iPad 3 iOS-ul in principiu va consuma la fel de mult, dar hai sa-i mai asiguram un 50MB extra. Caz in care 1024 - 252 = 772 MB RAM free. Ceea ce inseamna mai mult decat dublu la RAM-ul disponibil (772 fata de 310).

Pe de alta parte, vom avea parte de jocuri care chiar daca nu vor fi scrise 100% pentru Retina, au posibilitatea de a profita de avantajul unui GPU de 2-4x mai puternic. Cum spuneau unii developeri, iPad-ul deja are mai multa memorie decat Xbox 360 sau PS3-ul. Sunt convins ca nu le putem egala, dar totusi sa nu uitam ca este o platforma portabila, care nu ia foc si nu da RRoD-uri

Insa cel mai mult ma bate un gand legat de baterie. Sincer, eu pot sa pariez ca cele 10 ore date de Apple pe o astfel de baterie sunt o minciuna. Mai exact, cred ca fara a folosi 3G/4G si fara jocuri... vom vedea un lifetime chiar mai mare de 12 ore. Nu pot sa cred ca acel ecran consuma aproape dublu baterie, baterie care a crescut de la 25Whr la 42.5Whr.

Damn... De-abia astept sa vad niste teste serioase...

P.S. Personal ma bucur ca Siri nu si-a facut aparitia pe iPad 3. Din punctul meu de vedere nu are ce cauta pe un tablet. Una este la un smartphone pe care-l folosesti in masina sa zicem... sau chiar si pe strada, cu handsfree. In cazul iPad-ului, vorbim de un tablet, aka laptop... si mi se pare exagerat sa vorbesc cu un astfel de produs. Apple cred ca a gandit bine, si dictation-ul ar fi mai pe masura unui tablet in mediul Office. In rest, nu-l vad folositor.

4. #184 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Asa e, asta ma gandeam si eu cum naiba va fi pe variata WiFi only? N-are cum sa nu duca bateria mai mult. Mhz la CPU sunt aceiasi, sungurul lucru care ma mananca in plus curent e retina atat, hai sa zicem ca si cei extra 512Mb ram dar nu cred ca e semnificativ.

5. #185 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu vreau sa vad primele teste video. Daca tine bateria la video mai mult decat la iPad 2, clar il iau. Daca e la fel, zic pas.

6. #186 SP
    Member Mythul's Avatar
    1st unboxing:

---------- Post added 15-03-2012 at 06:27 PM ----------

Guys reduceri masive la jocuri Gameloft + alte aplicatii o data cu lansarea noului iPad. Please Asppstore....take my money...NOW

7. #187 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz: pentru ca tot spuneai despre noi cum ca exagerez cand vorbesc despre Retina la iPad. Or fi toti astia nebuni? Sau doar eu?

The Verge
    Yes, this display is outrageous. It's stunning. It's incredible. I'm not being hyperbolic or exaggerative when I say it is easily the most beautiful computer display I have ever looked at. Perhaps it has something to do with the fact that you hold this in your hands, or maybe it's the technology that Apple is utilizing, or maybe it's the responsiveness of iOS - but there's something almost bizarre about how good this screen is. After the launch event, I described the screen as "surreal," and I still think that's a pretty good fit.
    Let's be clear: the new iPad is in a class by itself, just as its predecessor was. As the latest product in a lineage of devices that defined this category, the iPad continues to stand head and shoulders above the competition. With the addition of the Retina display, LTE, more memory, and a more powerful CPU, Apple has absolutely held onto the iPad's market position as the dominant player and product to beat.
    Wall Street Journal
    It has the most spectacular display I have ever seen in a mobile device. The company squeezed four times the pixels into the same physical space as on the iPad 2 and claims the new iPad's screen has a million more pixels than an HDTV. All I know is that text is much sharper, and photos look richer.
    If you already own an iPad 2, and like it, you shouldn't feel like you have to rush out to buy the new one. However, for those who use their iPads as their main e-readers, and those who use it frequently while away from Wi-Fi coverage, this new model could make a big difference.
    TechCrunch
    What we have is a 9.7-inch stab of aluminum and glass that when illuminated, becomes an absolutely stunning display of light and color. At first glance, the new iPad is almost indistinguishable from the iPad 2. The same Smart Covers even fit on both. But it doesn't matter what the device looks like. What matters is what you're looking at: the screen.
    Web pages look almost as if they're being displayed in a high-quality glossy magazine. Photos look like photos - the printed out kind. Text is razor sharp and crisp, just like print.
    Yesterday, I clocked the new iPad using LTE at over 40 mbps down and 20 up on Verizon's network. That's about twice as fast as my current home cable broadband. For good measure, I tethered the new iPad to my iPhone 4S to compare it to Verizon's 3G speeds. It's about 40x faster for downloading.
    The Telegraph
    If you have been holding off getting a tablet then this is the one to go for. In my view, it's the best that money can buy. Existing iPad owners who are thinking of upgrading should take a look at this new device. You'll see the difference very, very clearly indeed.
    Mac World
    The new iPad is just that: The iPad, updated for a new year and millions of new iPad users. It's not smaller or lighter, but it's got a remarkable screen, a much better rear camera, and support for cellular networking that can run at Wi-Fi speeds. It's the iPad that millions of people have embraced, only one year better.
    Users of the iPad 2 shouldn't fret: Their iPad investment is certainly good for another year. But they might not want to look too closely at the new iPad's screen. Once you get a load of that Retina display, it's hard to go back to anything else.
    Slash Gear
    Steve Jobs would have approved of the new iPad. With its focus on the holistic experience rather than individual boasts around its constituent parts, it's the epitome of the Post-PC world the Apple founder envisaged. No lag or delay; no frustrating cloud settings or arcane minimum software requirements. Simply pick up, swipe, and you're immersed in a joined-up ecosystem. Apple doesn't need another revolution, it has already started one, and the new iPad brings a fresh degree of refinement to a segment in which it is undoubtedly the king.

8. #188 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    tudyniuz: pentru ca tot spuneai despre noi cum ca exagerez cand vorbesc despre Retina la iPad. Or fi toti astia nebuni?
    Eu am spus doar ca nu ii vad rostul. E mult prea mare. Cred ca se vede bine, nu are cum sa nu se vada bine, dar nu ai ce face cu ea.

As fi fost de acord cu ea daca:
    1. Existau laptop-uri sau desktop-uri de la Apple care sa aibe ecrane la rezolutia respectiva.
    2. Apple TV ar fi suportat si el rezolutia respectiva.
    3. Pe langa cele de mai sus, sa mai am inca 2-3 produse de la Apple cu rezolutia aia.

Avand un singur device cu o rezolutie mai mare decat restul, nu prea ii vad rostul. In plus de asta, ma indoiesc ca rezolutia asta va avea succes. Incet o sa trecem toti la 4k. Ei bine, rezolutia 4k nu e direct proportionala cu rezolutia noului iPad, asta inseamna ca acel aspect ratio nu este la fel. Sunt convins ca urmatorul iPad dupa acesta va avea alta rezolutie. Poate mai mare, dar doar cu putin, incat sa pastreze formatul de 16:9, pentru ca acolo e si 4k.

9. #189 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca vor face trecerea, cat de curant, la un 16:9. Asta ar insemna sa piarta toata libraria existanta in appstore si sa o ia de la zero (sau sa te oblige sa joci cu benzi negre).

Cat de alte produse apple cu aceasta rezolutie, sunt mai mult ca sigur ca anul acesta isi vor relansa toate produsele importante, cu rezolutii mai mari. iMac-ul de 27" (de exemplu) are deja o rezolutie asemanatoare (2560x1440) si sunt sigur ca anul acesta o vor mari, daca nu chiar dubla.

La fel va fi si in cazul Macbook Pro si Air (deja se presupune lansarea unui model de 15" la Air)

10. #190 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tot nu e bine man. Tot nu se pastreaza aspectul. Nici macar intre produsele lor. De asta ma plangeam eu.

Deci daca Mac-ul de 27 are rezolutie de 2560x1440 iar iPad-ul nou are 2048x1536, cu niste calcule destul de simple iti dai seama ca si daca faci un upscale sau downscale de la unul la celalalt, tot stretched in sau out o sa fie imaginea. Asta ma deranjeaza pe mine. Produsele nu respecta niciun standard de aspect ratio. Daca ar fi facut-o, nu as fi avut ce comenta.

11. #191 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Toate produsele lor (mai putin iPhone si iPad) au 16:9. Eu tot nu inteleg ce e cu obsesia asta pt 16:9. Iti spun sincer, nu am vazut in viata mea un film pe iPhone sau iPad. Intr-adevar, ma mai uit la video-uri pe youtube/vimeo, dar nu mai mari de 5-10 minute. Pentru ce le folosesc eu (internet/mail/mess/facebook/editare foto-video/jocuri) sunt pur si simplu perfecte.

Asta e doar parerea mea. Personal, nu stiu daca voi trece de la iPad 2 la noul iPad (din lipsa de bani) la fel cum nu am trecut nici de la iPhone4 la 4S. Dar e posibil sa-mi schimb parerea, odata ce voi pune mana pe noul iPad si voi saliva pe noul display.

12. #192 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz: iti recomand sa te joci cu o tableta care e 16:9 (si cand spun joci nu ma refer strict la jocuri). Da-te pe net, citeste reviste, carti, editeaza ceva imagini... si dupa aceea joaca-te cu o tableta care respecta 4:3. Si o sa intelegi imediat de unde vine diferenta si de ce Steve Jobs a vrut acest ratio pentru un device mobil. 99% din pozele facute in lumea asta sunt 4:3, 5:4... 16:9 sunt doar niste versiuni taiate. 99% din ziarele, revistele, cartile din lumea asta au un raport mai apropiat de 4:3 decat 16:9.

Chestia cu 16:9 a fost data de TV-uri, pentru a se apropia mai mult de filme. Au urmat consolele (care n-au avut de ales, ca doar pe TV-uri trebuiau sa ruleze). Incet incet s-a impamantenit chestia asta cu 16:9 (desi nu stiu la ce ajuta, majoritatea filmelor avand un ratio cinemascope - adica oricum nu se pupa cu 16:9).

Uite un bun exemplu pentru care unul din cei mai mari producatori de panel-uri au renuntat la TV-urile si monitoarele in 1920 x 1200 (ratio 16:10):
    Bennie Budler, product manager of IT products at Samsung, confirmed that monitors capable of 1920x1200 resolutions aren't being manufactured anymore. “It is all about reducing manufacturing costs. The new 16:9 aspect ratio panels are more cost effective to manufacture locally than the previous 16:10 panels”.Since computer displays are advertised by their diagonal measure, for monitors with the same display area, a wide screen monitor will have a larger diagonal measure, thus sounding more impressive
    Jenant, sa renunti la o rezolutie mai mare doar pentru ca ii costa mai putin productia unuia cu ratio mai mic... iar clientii sunt mai usor amagiti pentru ca iese diagonala mai mare

Pe de alta parte, daca observi tablet-urile care merg pe ratio 16:9, fac asta bazandu-se pe modul landscape. Ceea ce e ok pt. filme, relativ ok pentru jocuri (n-ar fi stricat ratio mai mare totusi), dar de nefolosit pentru carti, reviste, browsing, etc... Acelea sunt pentru modul portrait, acolo unde 4:3 iti confera o latime mai mare.

Just try it! Si vei vedea ca renunti repede la 16:9 in favoarea unui 4:3.

13. #193 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu tin cu dintii de 16:9 pentru ca majoritatea aparatelor pe care le am sunt 16:9. Toate jocurile si filmele pe care le am sunt 16:9.

Pana la urma conteaza foarte mult ce faci cu tableta. Eu o vreau mai ales pentru browsing si filme. Un build quality cat mai bun si o baterie de peste 10 ore. Incat sa pot sa ma urc in avion si sa merg pana la New York, uitandu-ma la filme tot drumul. Asta ma intereseaza pe mine. La noul iPad ma deranjeaza faptul ca au stricat aspect ratio.

Am butonat majoritatea tabletelor de pe piata, parerea mea sincera este ca toate sunt o porcarie cand le compari cu un iPad. Nu am luat iPad 2 pentru ca am asteptat noul iPad si am sperat la o baterie mai lunga si poate retina display. Bateria a ramas la fel si rezolutia s-a dus naibii. De unde naiba scot eu filme sa le pun pe tableta asta la ditamai rezolutia? Explica-mi tu te rog si promit sa nu mai comentez. Si nu-mi spune te rog sa le iau de pe iTunes cand am peste 100 de filme originale pe DVD si Blu Ray.

14. #194 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu tin cu dintii de 16:9 pentru ca majoritatea aparatelor pe care le am sunt 16:9. Toate jocurile si filmele pe care le am sunt 16:9.
    Referitor la filme, iti recomand sa mai verifici odata... si o sa ramai surprins ca nu ai nici 10% din filme in format 16:9. Iar jocurile pe care le ai, ce mai conteaza? Pe orice tableta vei juca fullscreen (cu exceptia Androidului mai nou care isi pune status bar-ul acela enervant). Conteaza ratio atat de mult la un joc daca e full screen deja? Chiar daca in 16:9 pierzi mai mult din inaltime (sau latime daca joci in portrait mode), totusi nu e ceva atat de notabil cum e la citit/browsing.
    Pana la urma conteaza foarte mult ce faci cu tableta. Eu o vreau mai ales pentru browsing si filme.
    Pai pentru browsing ai mai mult spatiu via 4:3 (sau 5:4) pe laterala. Iar la filme vei avea oricum bari negre... chiar si la cele care sunt 16:9 (repet - cinemascope).
    La noul iPad ma deranjeaza faptul ca au stricat aspect ratio.
    Cum adica "la noul iPad au stricat aspect ratio"?!? Toate iPad-urile au avut acelasi aspect ratio...
    Am butonat majoritatea tabletelor de pe piata, parerea mea sincera este ca toate sunt o porcarie cand le compari cu un iPad.
    Eeeh, nu chiar. Samsung au cateva cu o calitate exceptionala (la build). Dar din pacate, cand incepe lag-ul, s-a terminat distractia. Si costa cam la fel. Si esti sigur de faptul ca in 2-3 luni te vei oftica, pentru ca au scos deja inca 2-3 tablete mai tari ca a ta (iar support pentru a ta, mai putin). Vezi poate te incanta un Asus Transformer Prime.
    Nu am luat iPad 2 pentru ca am asteptat noul iPad si am sperat la o baterie mai lunga si poate retina display. Bateria a ramas la fel si rezolutia s-a dus naibii. De unde naiba scot eu filme sa le pun pe tableta asta la ditamai rezolutia?
    Inca odata... eu nu inteleg unde s-a dus naibii rezolutia?!? Tot ce vei avea in rezolutie mai mare de 1024 x 768 se va vedea mai bine, mai crisp. FullHD-ul se va vedea asa cum trebuie sa se vada... Filme mai mari de FullHD nu ai de unde, si nu vad de ce ai cauta asa ceva. Nu anul asta oricum
    Explica-mi tu te rog si promit sa nu mai comentez. Si nu-mi spune te rog sa le iau de pe iTunes cand am peste 100 de filme originale pe DVD si Blu Ray.
    Sincer, eu imi playez toate filmele via WiFi cu XBMC. Dar asta inseamna ca trebuie sa fiu acasa, in range. Cand plec de obicei nu ma uit la filme, dar asta o poti rezolva cu un HDD pe USB sau chiar cu un HDD WiFi. Or fi si BluRay-uri portabile, Dzeu stie

Daca nu vrei jailbreak pentru XBMC, atunci exista tone de playere pe AppStore care stiu sa playeze din retea (share-uri, ftp, webserver) sau via USB.

Vad ca a inceput sa apara pe mai multe shop-uri din .ro: Laptopuri & Tablete - Tablete - PCcommerce.ro

15. #195 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    tudyniuz: iti recomand sa te joci cu o tableta care e 16:9 (si cand spun joci nu ma refer strict la jocuri). Da-te pe net, citeste reviste, carti, editeaza ceva imagini... si dupa aceea joaca-te cu o tableta care respecta 4:3. Si o sa intelegi imediat de unde vine diferenta si de ce Steve Jobs a vrut acest ratio pentru un device mobil. 99% din pozele facute in lumea asta sunt 4:3, 5:4... 16:9 sunt doar niste versiuni taiate. 99% din ziarele, revistele, cartile din lumea asta au un raport mai apropiat de 4:3 decat 16:9.

Chestia cu 16:9 a fost data de TV-uri, pentru a se apropia mai mult de filme. Au urmat consolele (care n-au avut de ales, ca doar pe TV-uri trebuiau sa ruleze). Incet incet s-a impamantenit chestia asta cu 16:9 (desi nu stiu la ce ajuta, majoritatea filmelor avand un ratio cinemascope - adica oricum nu se pupa cu 16:9).

Uite un bun exemplu pentru care unul din cei mai mari producatori de panel-uri au renuntat la TV-urile si monitoarele in 1920 x 1200 (ratio 16:10):

Jenant, sa renunti la o rezolutie mai mare doar pentru ca ii costa mai putin productia unuia cu ratio mai mic... iar clientii sunt mai usor amagiti pentru ca iese diagonala mai mare

Pe de alta parte, daca observi tablet-urile care merg pe ratio 16:9, fac asta bazandu-se pe modul landscape. Ceea ce e ok pt. filme, relativ ok pentru jocuri (n-ar fi stricat ratio mai mare totusi), dar de nefolosit pentru carti, reviste, browsing, etc... Acelea sunt pentru modul portrait, acolo unde 4:3 iti confera o latime mai mare.

Just try it! Si vei vedea ca renunti repede la 16:9 in favoarea unui 4:3.
    Ai dreptate, 16:9 e destul de prost pt browsing. Tableta pe care o am e 16:9 si pe forumuri ( inclusiv aceasta) trebuie sa ma uit in modul landscape, pentru ca in portrait e prea mic scrisul si trebuie sa fac zoom pe diferite portiuni, iar in landscape trebuie sa dai de pagina pana obosesti. La filme si jocuri e foarte ok, dar pt restul as fi preferat ceva "mai patrat".

16. #196 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum adica "la noul iPad au stricat aspect ratio"?!? Toate iPad-urile au avut acelasi aspect ratio...
    Ai dreptate, am facut acum niste calcule si este acelasi. Nu stiu, eu o sa astept sa apara in magazin sau sa si-l ia cineva cunoscut sa vad cum se vede un film sau serial pe el. Pana atunci nu o sa mai zic nimic legat de rezolutie.

17. #197 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ai dreptate, am facut acum niste calcule si este acelasi. Nu stiu, eu o sa astept sa apara in magazin sau sa si-l ia cineva cunoscut sa vad cum se vede un film sau serial pe el. Pana atunci nu o sa mai zic nimic legat de rezolutie.
    Pai, oricand ai drum prin Bucuresti, treci pe la mine si iti arat cu placere orice vrei sa vezi (pe iPad 2 momentan dar sper ca pe 3 in curand).

Uite o chestie care pe mine m-a nedumerit dintotdeauna: de ce se vad atat de bine clipurile de pe Youtube pe iOS (iPad in special) si se vad atat de prost pe orice tablet cu Android? Mai ales ca nah, youtube este al lui Google, si ar fi trebuit sa se vada perfect! O fi optimizat mai bine pe iPad, nu stiu. Cert este ca daca pui orice tablet langa iPad (chiar si 1), pe un clip Youtube (HD sau nu), arata mult mai bine pe jucaria celor de la Apple. Chiar daca la concurenta avem un Super AMOLED Plus Mega Extra. Aici clar nu este vina ecranului cat a player-ului.

18. #198 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai, oricand ai drum prin Bucuresti, treci pe la mine si iti arat cu placere orice vrei sa vezi (pe iPad 2 momentan dar sper ca pe 3 in curand).
    I'll take you up on that

19. #199 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

Uite o chestie care pe mine m-a nedumerit dintotdeauna: de ce se vad atat de bine clipurile de pe Youtube pe iOS (iPad in special) si se vad atat de prost pe orice tablet cu Android? Mai ales ca nah, youtube este al lui Google, si ar fi trebuit sa se vada perfect! O fi optimizat mai bine pe iPad, nu stiu. Cert este ca daca pui orice tablet langa iPad (chiar si 1), pe un clip Youtube (HD sau nu), arata mult mai bine pe jucaria celor de la Apple. Chiar daca la concurenta avem un Super AMOLED Plus Mega Extra. Aici clar nu este vina ecranului cat a player-ului.
    Vina e a player-ului, e si destul de greoi si se mai impiedica daca dai skip la o portiune din video, iar calitatea "HD" arata cam ca 480p-ul de pe PC. Am incercat cu un video HD de la mine din PC si nici nu se compara cu Youtube-ul.

20. #200 SP
    Senior Member mark's Avatar
    De azi astept si eu cu banutii the new iPad. Oare vom putea cumpara ceva ceva mai ieftin ca la magazin de la "baieti"?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 50 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast