Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 50 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #61 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Daca cipul va fi fabricat de samsung, atunci sunt sanse mari sa nu fie quad pentru ca inca nu au reusit sa treaca la procesul de fabricatie de 22nm. Din cate citisem eu erau undeva pe la 32 acuma, si un dual-core cu o frecventa mai mare ar suna mai realist.

2. #62 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Eu sper sa aibe tractiune integrala si o cutie automata. M-am saturat de ultimu model cu cutie manuala. Cum a zis si MonkY daca are o rezolutie mai puternica si un procesor mai bun atunci cu siguranta voi dormi in fata la apple store sa-l iau la lansare. Poate sa se numeasca si Ipad 1236yqahkeqh ca oricum este prea putin important acest lucru. De aia sufar eu acum ca telefonu se numeste 4s si nu 5, mare tragedie.

3. #63 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Bine, clar, nu o sa stam acuma sa ne tanguim ca a fost denumit intr-un fel sau altul.
    Pt. mine un pret decent ar fi binevenit. Dar ce inseamna 'pret decent' ?!

mark, la pariu ca va fi quad-core !
    Asta impreuna cu Retina Display la 2048 x 1536 sunt cele mai sigure caracteristici.
    Pariu!
    + de asta DACA, repet, DACA viitorul iPad va avea retina display sau rezolutia dubla care se vehiculeaza mai pun un pronostic: iPad 3/HD asta nu va avea memorie de stocare mai mica de 32GB. Cel mai probabil 32/64/128. E cam mult intradevar 128 dar cred ca versiunea de 16GB va pica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #64 SP
    Ai mare dreptate mark. Din punctul meu de vedere 16GB sunt o rusine pentru o tableta in acest moment. Cand sunt applicatii si jocuri de peste 1gb. Nu mai vorbim ca daca vrei sa tii si tu pe ea muzica, filme, etc.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred totusi ca odata cu noul iPad vom vedea si un iPad2 mai "low cost". Probabil chiar cu 8GB or so (arhisuficienti pentru unii - mai ales ca e la moda clouding-ul). Si va fi la un pret cu care sa se bata linistit cu Kindle Fire si Nook Tablet. In felul acesta se va putea lauda Apple ca are si un produs accesibil oricui (ca pret) si totodata un produs cu care sa-i bata pe toti dar la un pret mai putin accesibil (as usual)

6. #66 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Trebuie tinut cont si de costul de productie, dar daca va amintiti, iPhone-ul de 64 de gb a aparut anul trecut in octombrie si nu odata cu iPhone-ul 4 si retina display

7. #67 SP
    Da, intradevar pretul e mare pe masura ce storage creste insa ganditi-va ca aplicatiile vor trebui refacute sau oferit suport si pt acest retina display. Asta se traduce automat prin MB mai multi doar pt suport retina, fara sa aduca nimic nou aplicatiile. Apoi daca ne uitam la spatiul ce ramane efectiv liber dupa un fresh restore observam ca e 13GB la modelul de 16GB, iar acest spatiu se va diminua constant pe timp ce noi iOS-uri iasa. Vedeti la iPhone diferenta intre 3G si 4S (4.2.1 vs 5.0.1).

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cert e ca Apple are incredere maxima in iPad3 (sau cum se va numi el). Din cate am inteles, Apple a comandat nu mai putin de 65 de milioane de panel-uri de la Samsung si LG. Ori pentru iPad2 in total s-au comandat 40 milioane! Eu cred ca spune suficient de multe...

9. #69 SP
    Da, pai Wozniac a spus ca are incredere ca Apple va ajunge la 1000$/actiune. Stie ce poate aceasta firma iar ecosistemul in care functioneaza toate produsele sale ii ofera un avantaj mare ce va fi pe viitor asul din maneca (speculeaza un viitor TV Apple).

10. #70 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Sunt curios cum va scadea pretul la iPad 2 daca iPad 3 va avea "retina display". Voi ce parere aveti? Pentru ca mie ecranul mi se pare un lucru foarte important intr-o tableta.

11. #71 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu cred totusi ca odata cu noul iPad vom vedea si un iPad2 mai "low cost". Probabil chiar cu 8GB or so (arhisuficienti pentru unii - mai ales ca e la moda clouding-ul). Si va fi la un pret cu care sa se bata linistit cu Kindle Fire si Nook Tablet. In felul acesta se va putea lauda Apple ca are si un produs accesibil oricui (ca pret) si totodata un produs cu care sa-i bata pe toti dar la un pret mai putin accesibil (as usual)
    Eu ma indoiesc, Apple n-a scos aproape niciodata versiuni "low cost", daca stiti exemple va rog sa-mi spuneti. Cu atat mai mult nu cred sa scoata un Ipad2 dupa ce iese Ipad3, ei tot timpul se concentreaza pe ultimul produs. Dar nimic nu e sigur, mai ales ca Steve nu mai e "la volan".

12. #72 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RaverX: cred ca uiti ce s-a intamplat foarte recent. Odata cu lansarea lui iPhone 4S a fost lansata si o versiune de iPhone 4 low cost (cea cu 8GB). Probabil ca la fel se va intampla si cu iPad-ul (pt. ca singurul domeniu in care pierde Apple acum este la pret - fata de Amazon & Co).

In plus, in ultimii 3 ani Apple cand a lansat noi produse a ieftinit intotdeauna pe cele din generatia anterioara... asa ca nu prea vad de ce te indoiesti

13. #73 SP
    Cred ca nu ne intelegem. Te citez:

Eu cred totusi ca odata cu noul iPad vom vedea si un iPad2 mai "low cost".
    Odata cu lansarea lui iPhone 4S a fost lansata si o versiune de iPhone 4 low cost (cea cu 8GB).
    Nu-ti sare nimic in ochi? Tu ziceai ca odata cu Ipad3 ar aparea un Ipad2 low cost. Un precedent ar insemna ca odata cu Iphone 4S sa fie lansat un Iphone 3 (TREI) low end.

In rest totul are sens si e normal sa se reduca preturile la generatia anterioara, dar ce ziceam eu e ca n-o sa vedem generatia veche refacuta si cu pret mic.

14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ori eu sunt prea obosit (si sunt) ori te contrazici. Precedentul exista deja. Odata cu iPhone 4S a fost lansat un iPhone 4 (PATRU) "low end". Care este generatia veche "refacuta" (cu piese mai ieftine).

15. #75 SP
    Did you two smoke weed behind the van? Amandoi ziceti acelasi lucru.

16. #76 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Apple va lansa o tableta de 7,85'. Asta probabil se va dori sa fie asa zisa de voi "low cost".

17. #77 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Apple va lansa o tableta de 7,85'. Asta probabil se va dori sa fie asa zisa de voi "low cost".
    Depinde si de restul specificatiilor, un ecran mai mic nu inseamna automat low cost.

18. #78 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Poate au ales ziua de 7 ca sa fie in concordanta cu lansarea si unei tablete de 7".Ma gandesc ca ei oricum fac orice cu cap.Am avut ipad 1 wifi si tocmai ce ma batea gandul la un ipad 2 si cu 3g.Insa cand am vazut ca se anunta asa rapid 3 am zis sa mai astept.
    Pentru unii daca tableta nu se va numi iPad 3 si nu va avea alt design,o sa li se para o pierdere.De ce?
    Pai am vazut o gramada care nu au mai luat "aifon"4s si au ales sgs2 doar pentru faptul ca 4s arata identic ca 4 si nu se mai pot da mari ca au ultima generatie de telefon.Si am vazut mai multi care au iPhone si nu au credit sau minute sa sune.Pentru unii dintre noi produsele apple sunt doar pentru a se da mari.
    Produsele de la Apple sunt scumpe intr-adevar dar sunt scumpe pentru noi romanii cu toate taxele care se adauga aici.Si oricum sunt produsele care isi pastreaza cel mai mult valoarea,exemplu nu gasesti ipad 1 mai ieftin de 1100 de ron oriunde ai cauta.Deci investesti bani in ceva valoros nu intr-o tableta pe care daca o scoti din magazin pierzi 30% din valoarea ei instantaneu.
    Sper doar sa pastreze durata bateriei indiferent de ce ar face tableta,pentru ca imi trebuie pentru deplasari(sunt sofer).
    Abia astept sa vad noua sau noile tablete de la apple.

P.S.Nu ei le-au inventat doar le-au REinventat!

19. #79 SP
    Banned cryyo's Avatar

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by LordKratos View Post
    Poate au ales ziua de 7 ca sa fie in concordanta cu lansarea si unei tablete de 7".Ma gandesc ca ei oricum fac orice cu cap.Am avut ipad 1 wifi si tocmai ce ma batea gandul la un ipad 2 si cu 3g.Insa cand am vazut ca se anunta asa rapid 3 am zis sa mai astept.
    Pentru unii daca tableta nu se va numi iPad 3 si nu va avea alt design,o sa li se para o pierdere.De ce?
    Pai am vazut o gramada care nu au mai luat "aifon"4s si au ales sgs2 doar pentru faptul ca 4s arata identic ca 4 si nu se mai pot da mari ca au ultima generatie de telefon.Si am vazut mai multi care au iPhone si nu au credit sau minute sa sune.Pentru unii dintre noi produsele apple sunt doar pentru a se da mari.
    Produsele de la Apple sunt scumpe intr-adevar dar sunt scumpe pentru noi romanii cu toate taxele care se adauga aici.Si oricum sunt produsele care isi pastreaza cel mai mult valoarea,exemplu nu gasesti ipad 1 mai ieftin de 1100 de ron oriunde ai cauta.Deci investesti bani in ceva valoros nu intr-o tableta pe care daca o scoti din magazin pierzi 30% din valoarea ei instantaneu.
    Sper doar sa pastreze durata bateriei indiferent de ce ar face tableta,pentru ca imi trebuie pentru deplasari(sunt sofer).
    Abia astept sa vad noua sau noile tablete de la apple.

P.S.Nu ei le-au inventat doar le-au REinventat!
    Partea cu reinventat e cu cantec pt ca Steve Jobs avea in plan sa lanseze iPad-ul inainte de primul iPhone. Deci way way back.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 50 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast