Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 281

Thread: iPhone 6S & iPhone 6S Plus

  1. #161 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In niciun caz nu. De fapt, daca nu fac progrese pe partile care ma intereseaza pe mine (in principal calitatea camerei si durata de viata a bateriei), cu siguranta acesta va ramane ultimul iPhone cumparat. Si sper sa nu mai vad mizeria asta de camera iesita in afara ca intru in fibrilatii...

    La iPad nu voi renunta, cel putin la urmatorul model (trebe sa-mi schimb iPad 2-u care face in cateva zile, 5 ani si nu mai face fata), si voi vedea ce vor scoate in urmatorii 3-4 ani cand va veni vremea de schimb, din nou.

    Dar oricum, ma intind si yo cat pot acum, dar sunt sigur ca in 1-2 ani o sa apara si un bebe, asa ca nu-mi voi mai permite asa ceva nici macar in rate

  2. #162 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Dar oricum, ma intind si yo cat pot acum, dar sunt sigur ca in 1-2 ani o sa apara si un bebe, asa ca nu-mi voi mai permite asa ceva nici macar in rate
    Mda, se pare ca ne-au pus gand rau femeile... Asta e, ne mutam pe threadul "Telefoane ieftine si bune cu Android", sau mai rau "Bada, our saviour!"

  3. #163 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau facem un thread gen "ce mai putem rula pe aifoanele noastre invechite"

    ---------- Post added 06-01-2016 at 19:37 ----------

    Mda...hai ca m-am convins si cu asta. Am iesit de la metrou si dupa app 1 minut am scos telefonul sa fac o poza. Am facut-o si imediat s-a inchis "de la frig". Verific vremea pe 5S-ul prietenei si vad ca este 1 grad. Deja nu mai inteleg nimic. O sa dau un mail la service iStyle.

  4. #164 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Merita diferența de 600 lei 6s-ul ?
    Iphone 6 costă 2700 lei .

  5. #165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer, merita. Cel mai important este ca are 2GB RAM si totul efectiv zboara.

  6. #166 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Merci de răspuns.
    De 2 luni il tot urmăresc iar luna viitoare vreau sa il cumpăr.
    Am citit o grămada recenzii pe net dar inca nu eram convins daca merita diferența de 600 lei . Sper sa prind o reducere pana luna viitoare, la altex.

  7. #167 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu lua 6, stiu multi care au probleme pe ios9 cu el. Ca de obicei Apple incetineste telefoanele vechi cand apar modele noi.

  8. #168 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu , o sa aștept pana luna viitoare sa-mi iau 6s . Singurul minus la telefon sunt cei 16GB memorie.

  9. #169 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca poti trai fara acel an suplimentar de garantie, eu cred ca mai bine iei de la "baieti" unul sigilat, poate chiar de 64GB. Cei 16GB sunt de fapt doar vreo 10, iar cu aplicatii de 500MB-1GB, chiar nu ai mult spatiu. Pana si facebook ajunge sa ocupe cateva sute bune de MB. Eu zic sa te gandesti mai bine.

  10. #170 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu , nu vreau de la băieți. Am 50GB in dropbox , pozele si video nu o sa fie o problema , 10-15 aplicații. Jocuri nu joc pe telefon.

  11. #171 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ROFL!!! Benchmark Says IPhone 6S Outperforms All Android Phones | Digital Trends. La ce configuratie hardware are, rupe orice Android cu specificatii SF. Si cand eu va explicam cum e cu optimizarea, cu runtime-ul, cu interpretoarele lui peste... voi Batman, Batman!
    Unfortunately for Android fans, the result wasn’t so good. To say the iPhone 6S obliterated the competition would be an understatement. The iPhone 6S came in first with a score of 132,620. The next phone in line, the Huawei Mate 8, scored only 92,746. If you’re doing the math, that means the iPhone 6S is about 42 percent faster.

  12. #172 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Foarte legit testul, comparam 577ppi cu 326 ppi (eventual 401 ppi) .

    Pe langa asta, noi, toti, ne cumparam produsele pentru teste nu pentru real life use.

  13. #173 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asa se zice cand Apple e pe primul loc in teste. Ca le cumparati pentru real life use. Dar daca era invers, s-ar fi zis invers

    In alta ordine de idei, faptul ca unele telefoane au si display 4k, nu ne intereseaza pe noi. Daca nu sunt in stare sa-l faca sa se miste bine, sa ramana la 1080p ca oricum nu vedem diferenta fara un microscop. Mie personal, rezolutia lui 6/6S mi se pare foarte ok. Poate un maxim 1080p ar fi fost bun, pentru a vizualiza filmarile fara benzi negre.

    Dar in mod clar este un moft si ma bucur teribil cand citesc asa ceva si cand vad ca aifonu meu cu dual core si 2 GB RAM bate la fun un octa core de ultima generatie si 4GB RAM in teste si nu numai.

    Si app de 6S (ca tot suntem pe thread), mi-am pus Real Racing 3, pe care nu l-am mai pornit de cand a iesit si l-am jucat in disperare, si dupa ce am ramas uimit de faptul ca mi-am dat load la save, din cloud si mi-am gasit toate masinile si banutii dar cum am pornit prima cursa, cu 1000 de oameni sau cati sunt, am realizat ca-mi sacadeaza usor cand sunt prea multi. Si sincer, e destul de enervant ca nici pe ultimul lor model nu merge absolut perfect...

    MonkY (sau altcineva cu 6-6s), poti, plz, sa testezi pe 6-le tau, daca-ti face la fel cand sunt multi ? (si nu cand stai pe loc, ci cand treci pe langa ei).

  14. #174 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu stiu de ce oamenii considera ca Apple are hardware slab, cand chipul de procesare e probabil cel mai puternic de pe piata. Telefonul nu are nevoie de mai mult de 2 cores si nici de frecvente mai ridicate, tocmai de asta chipul puternic din iPhones sterge le jos cu Samsung.

  15. #175 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Pe langa asta, noi, toti, ne cumparam produsele pentru teste nu pentru real life use.
    Tocmai, ca in real life era departe demult iOS-ul... Acum doar a venit un benchmark care sa confirme asta.
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Foarte legit testul, comparam 577ppi cu 326 ppi (eventual 401 ppi) .
    In aceeasi ordine de idei, nu vrei sa comparam si faptul ca i6S-ul are doar un procesor Dual-Core la 1.84Ghz pe cand majoritatea flagship-urilor Android au Octa-Core sau Quad-Core-uri chiar si la 2.7 Ghz? Si 2GB RAM vs 3 sau chiar 4GB RAM? In afara de asta, cine Dzeu ii obliga sa foloseasca rezolutiile acelea useless? Uite ca Huawei Mate 8, care se mai apropie cat de cat, are 368ppi (si Octa Core + 4GB RAM).

    Anyway, problema la Android nu e la hardware... ci la software (kernel, interpretoare, framework-uri peste alte framework-uri)... Ce fac ei cu octa core-uri, tone de RAM (deja am inteles ca s-a anuntat Android cu 8GB RAM), e doar o incercare de a contracara un software slab cu hardware mai rapid.

    razvanrazy: eu am avut un singur joc care mi-a sacadat pe iOS (indiferent ca vorbim de iPad sau iPhone), si acela a fost XCOM-ul... O facea doar in momente in care aruncam in aer diverse si erau particule, gaz, etc... Real Racing 3 nu mi-a sacadat... Sa nu fie de la conexiunea de net?

    P.S. Sincer, eu nu prea mai ma joc pe telefon... decat foarte rar (cand sunt prins pe undeva si nu am de ales). In rest, ma joc pe iPad...

  16. #176 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E posibil sa fie si de la internet, ca eram pe 3G (in metrou) cand am patit-o. In schimb, mie X-COM nu mi-a sacadat pe 6s (cat l-am testat, ca nu ma pot juca asa ceva pe un ecran atat de mic. Astept urmatorul iPad pt asta ).

  17. #177 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa tot comparati telefoanele astea intre ele de zici ca sunt cel mai important aspect din viata voastra. Treziti-va oameni buni, sunt toate la fel, indiferent de platforma. Asa cum merge 6S+ al meu, tot asa merge si Note 5 sau oricare alt Android. Unele aplicatii merg o idee (nesemnificativ) mai bine pe o platforma decat pe cealalta, exemple sunt de ambele parti. Asa discutii se nasc uneori ca am impresia ca voi le-ati facut/construit la cat le laudati, indiferent de ce platforma e vorba. Mai dati-le incolo, sunt niste prostioare care intr-un an sau maxim doi devin obsolete. Prea va agitati pentru asta.

    Razvan, uite ca am incercat Real Racing pe 6S+ si nu a sacadat deloc, n-am idee care e fps-ul, dar e stabil si 100% jucabil. Nu am mai intalnit sa imi sacadeze vreun joc pe vreun device de 2-3 ani, indiferent de platforma. Recunosc insa ca nu ma joc prea mult, dar ce am mai incercat/testat a functionat mereu fara probleme pe toate platformele.

  18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: pe acelasi principiu de ce te mai agiti sa-ti faci upgrade la PC? Uite, tocmai ti-ai luat un 6700K, un procesor care cu greu sare de 10-15% extra performanta fata de un procesor de acum 4 ani (3770K) si care in unele teste si-o fura de la un 4790K (de acum 2 ani). Merg cam la fel, de ce te/ne mai agitam? Pai iti spun eu... probabil pt. ca suntem techno-maniaci. Traim intr-o lume si un mediu al naibii de tehnologizat si suntem pasionati de gadget-uri, disperati dupa chestii noi, vrem sa facem toate cele cat mai rapid... Iar puterea comparatiei e cam singura capabila sa ne arate cu ce este mai bun produsul X fata de Y. De aceea exista benchmark-uri, de aceea fac oameni review-uri, de aceea se masoara totul in Mhz, Mbps, ns, mAh and co... tocmai pentru a face o comparatie cu un produs mai vechi, sau cu unul concurent.

    Noi aici discutam mai mult pe threadurile de iOS pentru ca sunt eu si inca 4-5 pasionati de produsele Apple, si suntem mai tehnici de felul nostru. Pentru ca altfel, arunca te rog un ochi pe aria de Android... si o sa vezi ca "nobody gives a s**t". Cunosc oameni care isi cumpara un Apple doar pt. ca e mai scump... asa cum stiu pe altii care-si cumpara un Samsung doar pentru ca arata bine. Oamenii astia habar n-au cate core-uri au telefoanele lor... cat RAM si alte alea... dar, daca din greseala dau de ce scriem noi aici, se pot informa. Vad ce rezultate dau in teste, ce probleme avem cu ele, ce ne place si ce nu... si mai departe, decid singuri.

    De fapt, tot ce facem noi aici pe forum este pur si simplu informativ. Nu am obligat eu niciodata pe cineva sa-si ia un Apple, sau tu vreodata pe cineva sa-si ia un Samsung (la fel si cu MSi si Asus, Intel si AMD). Noi ne spunem opiniile, ne contram, mai demonstram una-alta... si ceilalti pot lua informatia asa cum doresc. Atata timp cat noi nu postam minciuni sau aberatii... it's OK. My 50 cents...

  19. #179 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...seria problemelor cu minunatia, continua.

    Pe langa faptul ca mi se inchide inclusiv la 0 grade (pe verificate) in convorbiri sau chiar in buzunar, daca e mai rece afara (desi mai rar), dar aseara l-am scos de la incarcat pe la 10:30, m-am bagat la somn pe la 12 si azi dimineata, norocu meu ca m-am trezit sa vad cat e ceasu, ca nu a sunat alarma (bine ca trecusera doar 30 min peste) si cand am verificat bijuteria, era inchisa si mi-a luat ceva sa-l deschid (apasa power si power + home si abia dupa vreo 2 min s-a deschis) si am constatat cu stupoare ca mai aveam 85% din baterie.

    Problema e ca am vb cu un prieten care a lucrat in service la iStyle si mi-a spus ca acum telefoanele se inlocuiesc doar in cazuri fff rare (si asta cu refurbished, dupa cum stiam), in rest, se trimit in UK la service, acolo se testeaza si repara si se trimit inapoi.
    Si nu asta ar fi problema, ca mie-mi convine, stiind ca nu are nicio zgarietura si-mi pastrez si skin-ul, dar imi e ca ma tin vreo 2-3-4 saptamani si mi-e greu sa ma intorc la 4S...

    Oricum, mi-a recomandat sa renunt la jailbreak o perioada si sa testez, ca de multe ori (cand era el acolo), defectele nu se manifestau deloc si oamenii doar stateau fara telefon cateva saptamani si primeau acelasi lucru. Si daca nu se manifesta, atunci o sa consider ca 6S-u e prea sensibil la jailbreak si gata.

  20. #180 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu cred ca are al tau ceva.

    In dimineata asta am avut -1, asa scria in bordul masinii. Mi-am adus aminte de tine si cat am adus niste chestii la masina in doua ture (~5 min) l-am lasat fara husa direct pe capota masinii. N-a avut nimic. Fiind metal pe metal transferul termic era mai mult decat eficient, iar daca era sa se inchida acum era un moment oportun. Dar n-a avut nimic, nu s-a inchis, a reactionat normal, etc. Am citit si eu despre altii cu problema asta, clar nu esti singurul, dar cred ca te numeri printre putinii cu problema asta.

    Al meu insa sacadeaza grav iar in unele aplicatii tastatura are un lag criminal

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  4. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts