Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 981

Thread: Gears of War 3

1. #441 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Ba mie mi-a mers cu vpn de anglia pe cont de uk

2. #442 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    The code cannot be redeemed because the offer is not available in your region, or the offer has expired.
    Asta este mesjul cand nu folosesti VPN, nu e ca nu merg pe cont de uk.

3. #443 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Am reuşit să dau redeem la acel cod.. cu ajutorul unui VPN free (Expat Shield).

Later edit: Am dat redeem la cod cu succes pe xbox.com, apoi am intrat pe Live.. �ncepe să se downloadeze Gears of War 3 Beta (88.x mb - e imposibil să aibă această mărime), dar la 99% �mi spune: "can`t download Gears of War 3 Beta"

4. #444 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Atat are. Citeste, te rog, aici: http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/. Cred ca am explicat destul de bine cum trebuie facut.

5. #445 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Pe mine m'a ajutat Paul prin Team Viewer, altfel singur nu eram in stare
    Btw un baiat de nota 10 ! (si mie mi'a dat cod beta)

6. #446 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

7. #447 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Official Never Fight Alone FAQ - Epic Games Forums

daca se indura cineva vreau si eu in beta

8. #448 SP
    Junior Member MAFIA RO TM's Avatar

un beta key pt gears 3 careva?

un beta key pt gears 3 careva? trimitetimi un mesaj daca ma puteti ajuta, stiu ca merge fara dar prefder un key

9. #449 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Daca face cineva rost de un Buddy Token si vrea sa-l daruieasca cuiva, as dori sa fac si eu parte din beta

10. #450 SP
    Deja m'am cam plictisit de beta. Mult prea simplu jocul, m'am saturat sa fac acelasi lucru on&on... Sper ca jocul final sa fie ceva mai ''dinamic''
    Inafara de problema lag'ului, cateva arme si executii in plus si ceva imbunatatiri la grafica nu vad nici o diferenta fata de gears 2. Ma asteptam la mai mult de la ei sincer (stiu ca e doar beta). Anyway, pot sa zic ca este un joc foarte bun, fara cusur!

P.S: Cred ca am la activ aproximativ 40 de zile de Gears jucate. Parerea mea poate sa difere fata cea a unui ''incepator''.

11. #451 SP
    Senior Member tray's Avatar
    why fix something that ain't broke?

12. #452 SP
    They fixed the lag. Am si spus ca acum mi se pare un joc fara cusur
    Dar parca m'am plictisit de acelasi lucru. Nu stiu daca ma intelegi... Parca ma asteptam la ceva mai nou/mult
    In fine e foarte fain si asa

13. #453 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Nu stiu daca ma intelegi...
    nu te sforta, incearca cu propriile cuvinte, cum poti...

14. #454 SP
    Foarte greu ma abtin sa tac din gura la asemenea glume proaste.
    Chiar nu ti'am inteles post'ul. In fine

15. #455 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Foarte greu ma abtin sa tac din gura la asemenea glume proaste.
    Chiar nu ti'am inteles post'ul. In fine
    Iti explic eu cum se comporta user-ul Raskolnikov, ca pe om nu-l cunosc si nu ma pot pronunta. Are trei tipuri de discursuri:

1. Jocul asta e cel mai tare de pe planeta! Joaca-te Solitaire si Minesweeper daca nu esti de-acord!

2. Ia fii atent la replica asta! (In sinea lui: Mama, ce prost e si ce tare i-am tras-o!)

si

3. Am si eu o problema! Va rog ajutati-ma!

End of story. Important e ce decizie iei cand iti dai seama de treaba asta.

16. #456 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Hai ca nu-i chiar asa.
    Si nu vorbiti urat de Minesweeper ... de ar merge PSN-ul cum joc eu Minesweeper

17. #457 SP
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Iti explic eu cum se comporta user-ul Raskolnikov, ca pe om nu-l cunosc si nu ma pot pronunta. Are trei tipuri de discursuri:
    Se pare ca pe forumul CG nu poti sa iti mai exprimi o parere fara ca cineva sa te ia la ''mijto'' sau sa faca o gluma proasta pe seama ta. Poate ca generalizez dar in cazul meu asa se intampla. Nu vreau sa mai comentez nimic la nimeni deoarece mi'am invatat lectia in trecut. No offence!

scz de off - Now who's playing some Geears ?

18. #458 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post

1. Jocul asta e cel mai tare de pe planeta! Joaca-te Solitaire si Minesweeper daca nu esti de-acord!

2. Ia fii atent la replica asta! (In sinea lui: Mama, ce prost e si ce tare i-am tras-o!)

si

3. Am si eu o problema! Va rog ajutati-ma!

am crezut ca ti-a trecut fetisul, dar nu incetezi sa ma uimesti. Astept acum un sir de PM-uri ca si datile trecute. Culmea e ca la un moment dat m-ai intrebat ceva pe pm si am avut un schimb de replici civilizate, dar cum zice englezu' "I may have alzheimers, thank God I don't have Alzheimers."

19. #459 SP
    Junior Member emanueldan's Avatar
    Cine vrea beta key pt gears of war 3 sa ma contacteze.

20. #460 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    E normal sa arate asa blocat, nu au implementat in beta citirea achievementurilor de la Gears of War 2.
    Fals

Tocmai am terminat un CTL și am văzut 2 care o aveau. Tot ce e �n beta se poate debloca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast