Ba mie mi-a mers cu vpn de anglia pe cont de uk
Asta este mesjul cand nu folosesti VPN, nu e ca nu merg pe cont de uk.The code cannot be redeemed because the offer is not available in your region, or the offer has expired.
Am reuşit să dau redeem la acel cod.. cu ajutorul unui VPN free (Expat Shield).
Later edit: Am dat redeem la cod cu succes pe xbox.com, apoi am intrat pe Live.. �ncepe să se downloadeze Gears of War 3 Beta (88.x mb - e imposibil să aibă această mărime), dar la 99% �mi spune: "can`t download Gears of War 3 Beta"![]()
Atat are. Citeste, te rog, aici: http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/. Cred ca am explicat destul de bine cum trebuie facut.
Pe mine m'a ajutat Paul prin Team Viewer, altfel singur nu eram in stare![]()
Btw un baiat de nota 10 ! (si mie mi'a dat cod beta)
Official Never Fight Alone FAQ - Epic Games Forums
daca se indura cineva vreau si eu in beta![]()
un beta key pt gears 3 careva? trimitetimi un mesaj daca ma puteti ajuta, stiu ca merge fara dar prefder un key
Daca face cineva rost de un Buddy Token si vrea sa-l daruieasca cuiva, as dori sa fac si eu parte din beta![]()
Deja m'am cam plictisit de beta. Mult prea simplu jocul, m'am saturat sa fac acelasi lucru on&on... Sper ca jocul final sa fie ceva mai ''dinamic''![]()
Inafara de problema lag'ului, cateva arme si executii in plus si ceva imbunatatiri la grafica nu vad nici o diferenta fata de gears 2. Ma asteptam la mai mult de la ei sincer (stiu ca e doar beta). Anyway, pot sa zic ca este un joc foarte bun, fara cusur!
P.S: Cred ca am la activ aproximativ 40 de zile de Gears jucate. Parerea mea poate sa difere fata cea a unui ''incepator''.
They fixed the lag. Am si spus ca acum mi se pare un joc fara cusur
Dar parca m'am plictisit de acelasi lucru. Nu stiu daca ma intelegi... Parca ma asteptam la ceva mai nou/mult![]()
In fine e foarte fain si asa![]()
Foarte greu ma abtin sa tac din gura la asemenea glume proaste.
Chiar nu ti'am inteles post'ul. In fine![]()
Iti explic eu cum se comporta user-ul Raskolnikov, ca pe om nu-l cunosc si nu ma pot pronunta. Are trei tipuri de discursuri:
1. Jocul asta e cel mai tare de pe planeta! Joaca-te Solitaire si Minesweeper daca nu esti de-acord!
2. Ia fii atent la replica asta! (In sinea lui: Mama, ce prost e si ce tare i-am tras-o!)
si
3. Am si eu o problema! Va rog ajutati-ma!
End of story. Important e ce decizie iei cand iti dai seama de treaba asta.
Hai ca nu-i chiar asa.
Si nu vorbiti urat de Minesweeper ... de ar merge PSN-ul cum joc eu Minesweeper![]()
Se pare ca pe forumul CG nu poti sa iti mai exprimi o parere fara ca cineva sa te ia la ''mijto'' sau sa faca o gluma proasta pe seama ta. Poate ca generalizez dar in cazul meu asa se intampla. Nu vreau sa mai comentez nimic la nimeni deoarece mi'am invatat lectia in trecut. No offence!
scz de off - Now who's playing some Geears ?![]()
am crezut ca ti-a trecut fetisul, dar nu incetezi sa ma uimesti. Astept acum un sir de PM-uri ca si datile trecute. Culmea e ca la un moment dat m-ai intrebat ceva pe pm si am avut un schimb de replici civilizate, dar cum zice englezu' "I may have alzheimers, thank God I don't have Alzheimers."
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Rasko in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By party_man in forum Videos
Bookmarks