Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 277 of 788 FirstFirst ... 177 227 267 275 276 277 278 279 287 327 377 777 ... LastLast
Results 5,521 to 5,540 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5521 SP
    Junior Member Lucker's Avatar
    OK Mersi frumos pt ajutor !

2. #5522 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Care e cel mai ieftin loc de unde pot lua abonament la Live pt 12 luni? Pana acum am luat numai de pe maximuscards, dar parca mai era un loc...

3. #5523 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #5524 SP
    Senior Member tray's Avatar
    da,chiar e o prostie cu 100,momentan sun t la 70,dar numai dureaza mult,pana ma limiteaza si pe mine

5. #5525 SP
    ...la c�ți banu au, te g�ndești că rezolvă problema cumva. Sau măcar cei cu GOLD să aibă o listă mai mare...

6. #5526 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...la c�ți banu au, te g�ndești că rezolvă problema cumva. Sau măcar cei cu GOLD să aibă o listă mai mare...
    Pai si daca expira gold-ul, se injumatateste instant lista?

7. #5527 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Pai si daca expira gold-ul, se injumatateste instant lista?
    good point . nu cred ca ar face o exceptie pt cei cu Gold . De ce ? A raspuns taw la intrebarea asta

8. #5528 SP
    ...�nainte cu 2-3 zile de a expira, se trimite un mail prin care se atenționează userul că dacă nu prelungește abonamentul...pierde drepturile de a juca pe LIVE, bla, bla + pierderea listei extra de friends.

Simplu.

9. #5529 SP
    Senior Member tray's Avatar
    sau MACAR (chiar daca e la limita bunului simt) sa "cumperi" inca 100 de sloturi cu 400 ms points

10. #5530 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Deja e o tampenie sa platesti ca sa poti downloada un demo nou aparut sau sa poti juca online. Sa mareasca limita doar pentru cei care au GOLD ar fi total aiurea.

11. #5531 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Deja e o tampenie sa platesti ca sa poti downloada un demo nou aparut sau sa poti juca online. Sa mareasca limita doar pentru cei care au GOLD ar fi total aiurea.
    Daca esti pe Silver cu ce te ajută sa ai prieteni pe LIVE? doar sa vorbesti cu ei? lucru care il poti face mult mai simpl pe PC.Măcar de ar avea cei cu GOLD 200 prieteni.

12. #5532 SP
    ...dec�t deloc

13. #5533 SP
    Junior Member ojramy's Avatar

Nu imi mai vede hdd la xbox 360

sal'tare la toata lumea.
    am o mica problema. Dupa conectarea hdd de la xbox 360 la pc, prin xbox explorer, la reconectare pe consola, nu-l mai recunoaste. cunoaste sau a mai fost cineva in situatie similara?
    multumiri anticipate

14. #5534 SP
    ...de ce l-ai conectat?

S-au dus partițiile

15. #5535 SP
    Member CaNtO's Avatar
    stie careva cum pot repara 2 lights of death? ca am incercat cu x-clamps si nu mia iesit.

16. #5536 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    De cateva zile Xbox-ul meu se comporta ciudat , cand joc Borderlands si ajung intr-o zona cu multi inamici , imi scade FPS-ul foarte mult si cateodata da un freze scurt de o secunda , dupa care isi revine la normal.Sa fie o problema de la joc , sau se apropie RROD?

17. #5537 SP
    E de la joc.

18. #5538 SP
    Junior Member ojramy's Avatar
    Quote Originally Posted by ojramy View Post
    sal'tare la toata lumea.
    am o mica problema. Dupa conectarea hdd de la xbox 360 la pc, prin xbox explorer, la reconectare pe consola, nu-l mai recunoaste. cunoaste sau a mai fost cineva in situatie similara?
    multumiri anticipate
    hmm.. ma chinui ceva si o rezolvai. ptr cei care mai au aceeasi pb, sa ma contacteze..le spun ce sa faca. multumesc oricum,

19. #5539 SP
    Junior Member Lucker's Avatar
    Salut , care magazin imi puteti recomanda pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un XBOX360 dar nu stiu inca de unde sa-mi cumpar ca sa nu am probleme cu servizul ??? :
    1.Playcom
    2.Gameshop
    3.Emag

20. #5540 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Lucker View Post
    Salut , care magazin imi puteti recomanda pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un XBOX360 dar nu stiu inca de unde sa-mi cumpar ca sa nu am probleme cu servizul ??? :
    1.Playcom
    2.Gameshop
    3.Emag
    Gameshop.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.