OK Mersi frumos pt ajutor !
Care e cel mai ieftin loc de unde pot lua abonament la Live pt 12 luni? Pana acum am luat numai de pe maximuscards, dar parca mai era un loc...
da,chiar e o prostie cu 100,momentan sun t la 70,dar numai dureaza mult,pana ma limiteaza si pe mine
...la c�ți banu au, te g�ndești că rezolvă problema cumva. Sau măcar cei cu GOLD să aibă o listă mai mare...
...�nainte cu 2-3 zile de a expira, se trimite un mail prin care se atenționează userul că dacă nu prelungește abonamentul...pierde drepturile de a juca pe LIVE, bla, bla + pierderea listei extra de friends.
Simplu.
sau MACAR (chiar daca e la limita bunului simt) sa "cumperi" inca 100 de sloturi cu 400 ms points
Deja e o tampenie sa platesti ca sa poti downloada un demo nou aparut sau sa poti juca online. Sa mareasca limita doar pentru cei care au GOLD ar fi total aiurea.
sal'tare la toata lumea.
am o mica problema. Dupa conectarea hdd de la xbox 360 la pc, prin xbox explorer, la reconectare pe consola, nu-l mai recunoaste. cunoaste sau a mai fost cineva in situatie similara?
multumiri anticipate
De cateva zile Xbox-ul meu se comporta ciudat , cand joc Borderlands si ajung intr-o zona cu multi inamici , imi scade FPS-ul foarte mult si cateodata da un freze scurt de o secunda , dupa care isi revine la normal.Sa fie o problema de la joc , sau se apropie RROD?
Salut , care magazin imi puteti recomanda pentru ca urmeaza sa-mi cumpar un XBOX360 dar nu stiu inca de unde sa-mi cumpar ca sa nu am probleme cu servizul ??? :
1.Playcom
2.Gameshop
3.Emag
Bookmarks