Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 281 of 788 FirstFirst ... 181 231 271 279 280 281 282 283 291 331 381 781 ... LastLast
Results 5,601 to 5,620 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5601 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    Salut,

Nu ai zis nimic de hard ...
    In principiu daca ar avea si un hard de 60Gb eu as da banii! Trebuie sa vezi daca este banata. Daca este banata numai merita in eventualitatea in care vrei sa te joci pe LIVE.

Bafta

2. #5602 SP
    Member Atrium's Avatar
    Iti dai seama ca este banata, a spus exact ce trebuie : cablu internet, 5 jocuri piratate si pret 700 RON.

Si chiar daca nu este banata inca, fiind modata sigur este pe blacklist, iar la urmatoarea conectare la Live te va intampina un mesaj cu urari de bine.

3. #5603 SP
    Junior Member hellboy87's Avatar
    poi tocmai asta e ca nu ma intereseaza daca e banata(nu e banata).ptr ca nu o sa joc pe live!
    iar hard nu are! la bani astia nu cred ca,gasesti in alta parte cu hd de 60gb,si modata si model jasper cu 700 ron,si cu 2 controlere,parerea mea!si am cautat destul pe net,pana am gasit-o pe asta!

4. #5604 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Daca esti asa mandru de oferta gasita, de ce mai intrebi? Ia-o si gata.

5. #5605 SP
    poi am luat-o! am intrebat ca sa stiu daca am facut o alegere buna!

6. #5606 SP
    Nu, ai facut o alegere proasta. Dar e doar parerea mea. O sa te plictisesti de single player.

7. #5607 SP
    asta e!desi nu o sa ma plictisesc!nu-mi place sa joc pe live!adik nu vreau sa dau niste bani ca sa ma joc online!daca vroiam sa joc online mai puneam 300 ron si imi cumparam un ps3 hd 80gb nou nout!(din carrefour),dar era problema cu jocurile(imi cheltuiam salariul pe ele apoi,doar daca eram vreun copil de bani gata"poate imi permiteam,cum sunt multi),asa ca tot mai bun un xbox360!

8. #5608 SP
    Junior Member Jucausul's Avatar
    Am si eu o intrebare puerila probabil dar fiind afon in treaba cu consolele poate ma ajuta cineva.Am 1 buc elite cu 2 controllere si 1 buc nevasta, care ea(nevasta) vrea sa jucam ceva la dublu...aveti idei ceva un joc mai family asa?

9. #5609 SP
    Member Atrium's Avatar
    Seriile Guitar Hero, Seriile Lego (indiana jones, batman, star wars), Seria Virtua Tennis, Trivial Pursuit

Sau poti downloada de pe Marketplace : Castle Crashers, Trine

Daca e dispusa sa joace si ceva cu masini in splitscreen atunci ar merge un NFS Most Wanted

Eventual ca sa joace ceva singura ar merge si Mini Ninjas, ulterior cand mai prinde experienta si gustul jocurilor sa treaca la Prince of Persia.

Dar astea din pacate se bazeaza pe teoria ca nevestei ii vor place jocurile pe consola si sa va obisnui cu acestea, teorie care din pacate rar rezista in viata de zi cu zi.

Nu trebuie sa renunti usor, eu si prietena mea de exemplu am jucat cele de mai sus, si acum cand vine la mine se joaca God of War. Deci speranta exista, trebuie doar rabdare si putere de "convingere".

Pentru inceput recomand insa Castle Crashers. Poti cauta review-uri multe pe net sa vezi daca iti/va place. Eu va spun insa, e foarte fun si creeaza dependenta

10. #5610 SP
    Junior Member Jucausul's Avatar
    Ok o sa incerc sa vedem ce o iesii...multumesc mult de ajutor

11. #5611 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E cam hit and miss, in functie de rabdarea care o are va juca sau nu exemplele date de Atrium, a mea a ramas la Ticket to Ride / Catan si Texas Hold' Em desi am incercat sa o tot conving sa incerce si altceva

12. #5612 SP
    Poate e intrebare stupida, dar nu gasesc deloc. Unde vad cand imi expira Live-ul?
    edit: Nevermind, am gasit.

13. #5613 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    am si eu o intrebare .... am gasit un headset cu conectivitate usb , intrebarea mea este daca ar functiona cu un Xbox360 ? nu-mi trebuie pentru chat ... ci pentru sunet in-game , la mine e stingerea pe la 10 , 11 si e cam nasol fara sunet ...
    linkul cu castile Casti Trust HS-2900

Razorel : logheaza-te in contul tau pe xbox.com ... numai stiu sigur unde aflii dar e imposibil sa nu gasesti ,

14. #5614 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by no_m3rcy View Post
    am si eu o intrebare .... am gasit un headset cu conectivitate usb , intrebarea mea este daca ar functiona cu un Xbox360 ? nu-mi trebuie pentru chat ... ci pentru sunet in-game , la mine e stingerea pe la 10 , 11 si e cam nasol fara sunet ...
    linkul cu castile Casti Trust HS-2900
    Nu merg.

Și eu am �ncercat cu două perechi de căști. SteelSound 5HV2 USB și SteelSeries Siberia White.

15. #5615 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    damn ... bine ca mi-ai zis , urma sa le comand, exista vreo alta posibilitate de a conecta casti la TV (care nu are out pt casti) sau la xbox360 ...

16. #5616 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by no_m3rcy View Post
    damn ... bine ca mi-ai zis , urma sa le comand, exista vreo alta posibilitate de a conecta casti la TV (care nu are out pt casti) sau la xbox360 ...
    ...la X360 nu. Există căști speciale (era un topic pe forum cu zeci de modele) dar sunt pentru comunicare și alea...plus că-s destul de scumpe și nu le văd rostul.

Eu eram tare entuziasmat la �nceput...vroiam să-mi iau o pereche...apoi mi-am pierdut interesul. Folosesc gluma aia de cască (din dotare) și gata. Oricum la c�t vorbesc eu pe LIVE...

Sigur TV-ul n-are OUT pentru căști? Ce TV ai? Poate e ascuns prin lateral...

17. #5617 SP
    Member vTGS's Avatar
    m-am tot gandit la o alternativa de xbox 360 wireless network adapter ,acesta fiind mai scump....am gasit acest wireless lan usb de la intend WIRELESS LAN USB CANYON CNP-WF518 intrebarile mele sunt: este acest usb compatibil cu consola?ar putea functiona?alt tip de wireless lan usb ar functiona?

18. #5618 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by vTGS View Post
    m-am tot gandit la o alternativa de xbox 360 wireless network adapter ,acesta fiind mai scump....am gasit acest wireless lan usb de la intend WIRELESS LAN USB CANYON CNP-WF518 intrebarile mele sunt: este acest usb compatibil cu consola?ar putea functiona?alt tip de wireless lan usb ar functiona?
    Nu va functiona.

19. #5619 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Salut! Am si eu cateva intrebari legate de xbox live...daca ma puteti ajuta...
    1. Consola este modata....dar, daca intru pe live doar cu jocurile originale, pot lua ban?
    2. Cand ma joc ceva facut de mine, e nevoie sa scot cablul de net din consola?
    3. De unde pot face rost de microsoft points (sau asa ceva...)?
    Mersi mult!

20. #5620 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu93 View Post
    Salut! Am si eu cateva intrebari legate de xbox live...daca ma puteti ajuta...
    1. Consola este modata....dar, daca intru pe live doar cu jocurile originale, pot lua ban?
    2. Cand ma joc ceva facut de mine, e nevoie sa scot cablul de net din consola?
    3. De unde pot face rost de microsoft points (sau asa ceva...)?
    Mersi mult!
    1. Se pare ca MS a descoperit o metoda noua prin care vede ce FW ai. Daca ai consola modata iei Ban.
    2. Nu stiu.
    3. https://www.gamepointsnow.com/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.