Salut,
Nu ai zis nimic de hard ...
In principiu daca ar avea si un hard de 60Gb eu as da banii! Trebuie sa vezi daca este banata. Daca este banata numai merita in eventualitatea in care vrei sa te joci pe LIVE.
Bafta
Salut,
Nu ai zis nimic de hard ...
In principiu daca ar avea si un hard de 60Gb eu as da banii! Trebuie sa vezi daca este banata. Daca este banata numai merita in eventualitatea in care vrei sa te joci pe LIVE.
Bafta
Iti dai seama ca este banata, a spus exact ce trebuie : cablu internet, 5 jocuri piratate si pret 700 RON.
Si chiar daca nu este banata inca, fiind modata sigur este pe blacklist, iar la urmatoarea conectare la Live te va intampina un mesaj cu urari de bine.
poi tocmai asta e ca nu ma intereseaza daca e banata(nu e banata).ptr ca nu o sa joc pe live!
iar hard nu are! la bani astia nu cred ca,gasesti in alta parte cu hd de 60gb,si modata si model jasper cu 700 ron,si cu 2 controlere,parerea mea!si am cautat destul pe net,pana am gasit-o pe asta!
Nu, ai facut o alegere proasta. Dar e doar parerea mea. O sa te plictisesti de single player.
asta e!desi nu o sa ma plictisesc!nu-mi place sa joc pe live!adik nu vreau sa dau niste bani ca sa ma joc online!daca vroiam sa joc online mai puneam 300 ron si imi cumparam un ps3 hd 80gb nou nout!(din carrefour),dar era problema cu jocurile(imi cheltuiam salariul pe ele apoi,doar daca eram vreun copil de bani gata"poate imi permiteam,cum sunt multi),asa ca tot mai bun un xbox360!
Am si eu o intrebare puerila probabil dar fiind afon in treaba cu consolele poate ma ajuta cineva.Am 1 buc elite cu 2 controllere si 1 buc nevasta, care ea(nevasta) vrea sa jucam ceva la dublu...aveti idei ceva un joc mai family asa?
Seriile Guitar Hero, Seriile Lego (indiana jones, batman, star wars), Seria Virtua Tennis, Trivial Pursuit
Sau poti downloada de pe Marketplace : Castle Crashers, Trine
Daca e dispusa sa joace si ceva cu masini in splitscreen atunci ar merge un NFS Most Wanted
Eventual ca sa joace ceva singura ar merge si Mini Ninjas, ulterior cand mai prinde experienta si gustul jocurilor sa treaca la Prince of Persia.
Dar astea din pacate se bazeaza pe teoria ca nevestei ii vor place jocurile pe consola si sa va obisnui cu acestea, teorie care din pacate rar rezista in viata de zi cu zi.
Nu trebuie sa renunti usor, eu si prietena mea de exemplu am jucat cele de mai sus, si acum cand vine la mine se joaca God of War. Deci speranta exista, trebuie doar rabdare si putere de "convingere".
Pentru inceput recomand insa Castle Crashers. Poti cauta review-uri multe pe net sa vezi daca iti/va place. Eu va spun insa, e foarte fun si creeaza dependenta![]()
E cam hit and miss, in functie de rabdarea care o are va juca sau nu exemplele date de Atrium, a mea a ramas la Ticket to Ride / Catan si Texas Hold' Em desi am incercat sa o tot conving sa incerce si altceva![]()
Poate e intrebare stupida, dar nu gasesc deloc. Unde vad cand imi expira Live-ul?
edit: Nevermind, am gasit.
am si eu o intrebare .... am gasit un headset cu conectivitate usb , intrebarea mea este daca ar functiona cu un Xbox360 ? nu-mi trebuie pentru chat ... ci pentru sunet in-game , la mine e stingerea pe la 10 , 11 si e cam nasol fara sunet ...
linkul cu castile Casti Trust HS-2900
Razorel : logheaza-te in contul tau pe xbox.com ... numai stiu sigur unde aflii dar e imposibil sa nu gasesti ,
damn ... bine ca mi-ai zis , urma sa le comand, exista vreo alta posibilitate de a conecta casti la TV (care nu are out pt casti) sau la xbox360 ...
...la X360 nu. Există căști speciale (era un topic pe forum cu zeci de modele) dar sunt pentru comunicare și alea...plus că-s destul de scumpe și nu le văd rostul.
Eu eram tare entuziasmat la �nceput...vroiam să-mi iau o pereche...apoi mi-am pierdut interesul. Folosesc gluma aia de cască (din dotare) și gata. Oricum la c�t vorbesc eu pe LIVE...
Sigur TV-ul n-are OUT pentru căști? Ce TV ai? Poate e ascuns prin lateral...
m-am tot gandit la o alternativa de xbox 360 wireless network adapter ,acesta fiind mai scump....am gasit acest wireless lan usb de la intend WIRELESS LAN USB CANYON CNP-WF518 intrebarile mele sunt: este acest usb compatibil cu consola?ar putea functiona?alt tip de wireless lan usb ar functiona?
Salut! Am si eu cateva intrebari legate de xbox live...daca ma puteti ajuta...
1. Consola este modata....dar, daca intru pe live doar cu jocurile originale, pot lua ban?
2. Cand ma joc ceva facut de mine, e nevoie sa scot cablul de net din consola?
3. De unde pot face rost de microsoft points (sau asa ceva...)?
Mersi mult!![]()
1. Se pare ca MS a descoperit o metoda noua prin care vede ce FW ai. Daca ai consola modata iei Ban.
2. Nu stiu.
3. https://www.gamepointsnow.com/
Bookmarks