Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 788 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 402 452 ... LastLast
Results 7,021 to 7,040 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7021 SP
    Junior Member IatanPaul's Avatar
    De Donely stiu ! Nu as vrea sa mai ma complic cu fan curierul . Eu nu sunt din oras si imi este greu sa ajung de 2 ori acolo intr-un interval mai scurt de timp . Chiar nu este nimeni in Timisoara ? Am tot cautat dar nu am gasit persoane care sa repare/modeze console in TM .

2. #7022 SP
    Junior Member sarin07's Avatar
    poti apela la un anume remus.sta prin zona traian.iti dau pm cu detalii

3. #7023 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    vreo sansa sa imi pot face cont pe skyplayer?sau in romania nu se poate vedea de pe xbox...?

4. #7024 SP
    Junior Member IatanPaul's Avatar
    Multumesc sarin07 !

5. #7025 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by giovanni_homies View Post
    vreo sansa sa imi pot face cont pe skyplayer?sau in romania nu se poate vedea de pe xbox...?
    nu prea cred. eu l-am pus pe un prieten din UK sa-mi faca cont, dar tot nu merge sa ma loghez...

6. #7026 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    nici la mine nu merge, doar spynews merge

7. #7027 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Incercati demo-ul la Backbreaker. E fotbal american, dar e diferite de Madden si chiar daca nu am habar de fotbal american, mi se pare foarte fain demo-ul.

8. #7028 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Se pot juca jocuri online si cu cont silver ? De ex fifa 10 vs un prieten ?

9. #7029 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Se pot juca jocuri online si cu cont silver ? De ex fifa 10 vs un prieten ?
    Nu

10. #7030 SP
    Junior Member Gunerus's Avatar

Post Salut.

Nu stiu daca am postat unde trebuie(daca am postat e bine,daca nu o sa imi mute un moderator post-ul cel putin asta cred).
    De curand ma gandeam sa renunt sa bag bani in PC ca m-am saturat sa ii fac upgrade-uri mereu si sa imi iau un xbox360 si monitor nou.
    Ma gandeam la asa ceva: "Xbox360" - Wishlist la PC Garage ( nu intentionez sa fac reclama) si dupa sa imi iau un Gold Membership pentru 1 an.Voi ce credeti?

11. #7031 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Gunerus View Post
    Nu stiu daca am postat unde trebuie(daca am postat e bine,daca nu o sa imi mute un moderator post-ul cel putin asta cred).
    De curand ma gandeam sa renunt sa bag bani in PC ca m-am saturat sa ii fac upgrade-uri mereu si sa imi iau un xbox360 si monitor nou.
    Ma gandeam la asa ceva: "Xbox360" - Wishlist la PC Garage ( nu intentionez sa fac reclama) si dupa sa imi iau un Gold Membership pentru 1 an.Voi ce credeti?
    Dacă ai un monitor decent nu are rost să cumperi altul , poți să �ți cumperi un cablu VGA.
    Vezi că pack-ul de la Xbox vine și cu manetă nu trebuie neapărat să �ți cumperi separat dec�t dacă vrei două și quick charge kit zic că nu �și are rostul dacă ai 4x acumulatori , doi la �nc�rcat doi �n manetă . �n loc de kit poți să �ți mai iei un joc

�n rest e o idee foarte bună să �ți iei xbox

12. #7032 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Intradevar nu merita kit-ul ala. Eu am 6x acumulatori de la GP 2700 si ma tin o pereche aprox. o sapt.
    Cat despre monitor, se merita sa-ti iei unul Full HD. Dupa care indicat ar fi un cablu HDMI cu iesire RGB si audio
    Daca ai nevoie iti pot pune si cateva poze cu cablul respectiv

13. #7033 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    Intradevar nu merita kit-ul ala. Eu am 6x acumulatori de la GP 2700 si ma tin o pereche aprox. o sapt.
    Ori te joci NON-STOP, ori ai clone de GP-uri (sau nu ti le incarca suficient). 6x 2700 ar trebui sa te tina cel putin o luna...

14. #7034 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Intradevar Ma joc NON-STOP, aprox. 12 ore pe zi, cateodata chiar mai mult (depinde cum ma trezesc sau de scoala)

Clone nu sunt si daca cumva nu ai observat Am scris ca o pereche (2x) ma tin o saptamana, nu toate 6 Toate 6 ma tin in jur de 3 sapt.

15. #7035 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    salut....azi am cumparat si eu o consola xbox 360 si imi cam prind urechile prin ea ...am observat ca pe hardul consolei am vreo 10-15 teme ...dar pe care nu stiu cum sa le aplic.....asta odata....
    2: am intrat la game library am cautat la all games....au aparut doar demo-urile si jocurile full arcade...dar nici urma de vreun dlc....in schimb daca intru la sistem settings - memory ...imi arata clar ca am pe hard si cele 2 episoade GTA - TLOD si TBGT...impreuna cu alte dlc-uri care sunt pe hard...dar nu le gasesc in game library ( la fiecare in parte scrie marketplace content)
    *mentionez k acele dlc-uri au fost cumparate de pe contul fostului proprietar......dar au ramas salvate pe hard....initial am crezut ca doar dp contul lui se poate juca acele dlc-uri.....dar atunci de ce imi apar jocurile arcade full(cumparate tot de el de pe acelasi cont)?
    PS:nu sunt conectat nici la internet momentan de pe xbox....am wireless in toata casa...si pana nu cumpar un adaptor wireless pt. xbox...o las asa.....in fine....poate are si asta vreo legatura cu faptul ca nu pot juca dlc-urile

16. #7036 SP
    Manager paul's Avatar
    La tab-ul "My Xbox" mergi pe profilul tau si da pe "Change theme".

DLC-urile nu apar la Game Library. Jocurile arcade iti apar full deorece licenta lor e pe consola ta.

Hai sa detaliez putin cum e cu licentele. Sa spunem ca iti cumperi de pe profilul tau un joc arcade. Atat timp cat esti logat pe Xbox LIVE de pe orice consola o sa poti juca jocul full pe respectiva consola. Insa licenta jocului se mai atribuie si consolei de pe care ai cumparat. Indiferent cu ce profil intrii pe consola aceea (offline, Live silver sau gold) o sa vezi jocul full. Acesta e cazul tau. SublimingSun a cumparat DLC-uri, arcadeuri, etc. si licentele au fost legate de consola lui (acum a ta).

Daca cumva iti cumperi alta consola, poti sa transferi licentele noii console urmarind pasii acestia (poti 1 data la 12 luni face acest proces).

17. #7037 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    La tab-ul "My Xbox" mergi pe profilul tau si da pe "Change theme".

DLC-urile nu apar la Game Library. Jocurile arcade iti apar full deorece licenta lor e pe consola ta.

Hai sa detaliez putin cum e cu licentele. Sa spunem ca iti cumperi de pe profilul tau un joc arcade. Atat timp cat esti logat pe Xbox LIVE de pe orice consola o sa poti juca jocul full pe respectiva consola. Insa licenta jocului se mai atribuie si consolei de pe care ai cumparat. Indiferent cu ce profil intrii pe consola aceea (offline, Live silver sau gold) o sa vezi jocul full. Acesta e cazul tau. SublimingSun a cumparat DLC-uri, arcadeuri, etc. si licentele au fost legate de consola lui (acum a ta).

Daca cumva iti cumperi alta consola, poti sa transferi licentele noii console urmarind pasii acestia (poti 1 data la 12 luni face acest proces).
    mersi mult....ti-am zis...imi cam prind urechile :d .....oricum....SublimingSun e un tip de nota 10+....daca l-ai cunoscut.......mersi mult inca o data

18. #7038 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Dacă ai un monitor decent nu are rost să cumperi altul , poți să �ți cumperi un cablu VGA.
    Vezi că pack-ul de la Xbox vine și cu manetă nu trebuie neapărat să �ți cumperi separat dec�t dacă vrei două și quick charge kit zic că nu �și are rostul dacă ai 4x acumulatori , doi la �nc�rcat doi �n manetă . �n loc de kit poți să �ți mai iei un joc

�n rest e o idee foarte bună să �ți iei xbox
    Monitorul meu este de 19" si mi se pare prea mic.Deasta ma gandeam sa iau ceva mare cu hdmi.Si am bani separati pentru jocuri si vreau 2 manete deoarece o sa joc uneori cu tata.Dar de ce nu se merite charge kit-ul acela(+ ca vine cu o baterie in + si pot avea 3) ? Si stie cineva de unde pot cumpara o sa pot cumpara gold membership fara card?

19. #7039 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Gunerus View Post
    Monitorul meu este de 19" si mi se pare prea mic.Deasta ma gandeam sa iau ceva mare cu hdmi.Si am bani separati pentru jocuri si vreau 2 manete deoarece o sa joc uneori cu tata.Dar de ce nu se merite charge kit-ul acela(+ ca vine cu o baterie in + si pot avea 3) ? Si stie cineva de unde pot cumpara o sa pot cumpara gold membership fara card?
    Depinde și de distanța dintre tine / tatăl tău și monitorul , dacă ai cameră mică nu are rost să �ți arunci un monitor de 234 inchi �ntr-o cameră minusculă .
    Gold nu poți cumpăra fără card dec�t prin Bodopsx prin transfer bancar , vorbește cu el dacă �ncă se mai ocupă cu așa ceva .

20. #7040 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Depinde și de distanța dintre tine / tatăl tău și monitorul , dacă ai cameră mică nu are rost să �ți arunci un monitor de 234 inchi �ntr-o cameră minusculă .
    Gold nu poți cumpăra fără card dec�t prin Bodopsx prin transfer bancar , vorbește cu el dacă �ncă se mai ocupă cu așa ceva .
    Distanta e destul de mare si iau monitorul si pentru filme nu doar pentru xbox.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.