Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 788 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 554 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1061 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    cum ma conectez la xbox live ? bag firu de net in cosola si mai ce ....

2. #1062 SP
    Member alalalt's Avatar
    De unde ai net? Sau mai exact, ce metoda de conectare folosesti?

3. #1063 SP
    Folosesc LAN , sunt intro firma de cartier . Cand bag cablul in consola imi da fail la DNS , ce sa fac ?

4. #1064 SP
    Member alalalt's Avatar
    Da mai multe detalii te rog. Cum se realizeaza conexiunea? Ti-au dat niste date gen: user, parola, adresa IP, gateway, DNS? Consola ai configurat-o?

5. #1065 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

6. #1066 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Folosesc LAN , sunt intro firma de cartier . Cand bag cablul in consola imi da fail la DNS , ce sa fac ?

Daca iti da fail la DNS probabil nu ai completat DNS-urile la network Settings in XBOX.

7. #1067 SP
    gata am rezolvat m-am connectat manual

8. #1068 SP
    Junior Member chezy_2005's Avatar
    nu stiti daca se poate repara un perfect circle scrath pe un dvd de xbox 360 cauzat de xbox?imi da unplaybeal disc pls

9. #1069 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Discul se poate repara cu pasta speciala care se gaseste in magazine de electronice.Xboxul nu stiu cum se repara dar poate iti pote raspunde Donely...

10. #1070 SP
    zic de dvd k xbox nu da rateuri dar nu stii sa probat?adica functioneaza o pasta din aia?nu stii cum se numeste?
    pls

11. #1071 SP
    Am folosit pasta acum un an ca sa repar un joc pentru pentru PC si a mers perfect ,jocul sa instalat si a mers dar nu mai stiu cum se numeste (am luato de la diverta)

12. #1072 SP
    le cer o pasta de reparat cd zgarieturi cwa in genu.oke ms mult o sa caut sa vad ce gasesc

13. #1073 SP
    Member mishu's Avatar
    Am si eu o intrebare: Pe xbox live avatarul meu are parul verde,iar pe gamercard-urile din forumuri e alta culoare.De ce??

14. #1074 SP
    is the man! trickz's Avatar
    eu verde il vad.

15. #1075 SP
    Probabil a durat ceva timp sa se updateze dar acum ii verde ,deci problema rezolvata.

16. #1076 SP
    Junior Member shroom's Avatar
    stie cineva daca se poate gasi XCM XFPS 360 undeva in romania? adica adaptorul care iti permite sa conectezi o tastatura si un mouse si sa joci fps uri cu ele...
    IGN: Mouse/keyboard for 360

17. #1077 SP
    Nu cred ca este in Romania , oricum costa aproape 150 euro si ii considerat un hack pentru ca ai accuracy prea mare

18. #1078 SP
    Junior Member pirsicuta's Avatar

sal

Quote Originally Posted by shroom View Post
    stie cineva daca se poate gasi XCM XFPS 360 undeva in romania? adica adaptorul care iti permite sa conectezi o tastatura si un mouse si sa joci fps uri cu ele...
    IGN: Mouse/keyboard for 360
    Sal,daca chiar te intereseaza:MAX SHOOTER 2 FOR XBOX 360 ,sper - Modchip-Land sa iti fie de ajutor.

19. #1079 SP
    Member digitalhater's Avatar
    daca are cineva, poate posteaza p-aici sa ne spuna ce jocuri a probat cu acest device si cum s-au comportat mouse-ul si tastatura.

20. #1080 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Baietii as avea si eu o intrebare la voi.De curand mi-am recumparat un XBOX 360 Arcade.Problema este urmatoare:nu stiu cand ori am miscat eu consola in timp ce ma jucam ca pe suprafata discului cu jocuri arcade a aparut o mica zgarietura ,subtire aproape de gaura din mijlocul dual layerului.Problema este ca deseori,in timp ce-mi mai pierd timpul pe jocurile trial dupa disc,mai precis demourile Surf's up ,Viva piniata si ala cu golf imi apare eroarea :"The disc is unreable:1 Clean the disc with...." ori eroarea:"The disc is unreable ori the (nu mai stiu cum,zice ca a expirat timpul jocului)-scuzati-mi exprimarea
    Intrebarea mea este urmatoareain cauza acelei mici zgarieturi imi apar aceste erori si chiar blocarea jocurilor??Sau o avea ceva blocul optic?Consola arae garantie 2 ani la TNT games.
    De mentionat faptul ca mi-am instalat NXE.
    Ms anticipat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 788 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 554 ... LastLast