Exact. Mortal Kombat. N-o sa va plictisiti prea curandvezi si tu pe gametrailers la review-uri ce iti place mai mult dintre astea sau altele gen fighting
![]()
Exact. Mortal Kombat. N-o sa va plictisiti prea curandvezi si tu pe gametrailers la review-uri ce iti place mai mult dintre astea sau altele gen fighting
![]()
Poti incerca si Tekken 6, e mai spectaculos. Eu nu-l prea joc pentru ca online pica conexiunea la 8 din 10 meciuri. Pt multiplayer offline e bun. Nu poti da gres cu niciunul din astea 3 (Tekken, MK, SF). Eu prefer MK.
Nu stiu de ce, dar pe mine nu m-a atras niciodata Tekken 6. Parca sunt niste roboti costumati drept oameni sau alte chestii. Pana si Soul Calibur 4 mi se pare mai bun. Asta e doar parerea mea.
Sent from my Samsung I9000 Galaxy S
Puteai sa-ti spui pur si simplu parerea, nu sa spui despre a mea ca este una proasta. Bun contra argument, ce sa zicFiecare cu gusturile sale. Din cauza asta nu m-am exprimat asa cand ai vb tu despre un joc.
Sent from my Samsung I9000 Galaxy S
Păi nici să nu te exprimi- �ți dau eu ție tot exprimare...
Sent from my Trolly-Troll Talk 9000
imi poate explica si mie cineva ,va rog, de ce din memory cardul meu de 256 de mgb am doar 20mgb utilizabili?? Unde au disparut ceilalti 236? Ii foloseste sistemul sau cum?Multumesc anticipat!
Ma bucur ca acum te-ai prins cum sta treaba cu MS. Inetresant e ca nu te-ai interesat inainte sa ai consola cat iti ajunge acel Mem Card....
Xbox 360 Wireless Controller with Play and Charge Kit (XBox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/410%2BKByUnKL.@@AMEPARAM@@410%2BKByUnKL
E mai bun decat cel original? Ma refer la D-pad (ma streseaza cateodata la MK ca vreau sa dau in fata sau in spate la fatality si imi sare) Sau ce controller ati recomanda? Wireless.
Cine are chef de un Resident Evil 5? Sunt la Chapter 6-1 pe normal, si ma enerveaza Sheva, trage numa cand are chef.
Bookmarks