Salutare, vin si eu cu un set de intrebari:
1) Am un PC cu procesor Dual Core 2,3 Mhz , 4GB DDR , ATI HD5800 si as vrea sa stiu daca pot rula cu Tversity prin XBOX filme la 720 sau la 1080.
2) De ce imi sta procesorul la 90% cand rulez un film normal ( avi de ex) prin aceeasi metoda? Am CCCP la codecuri
3) Cand rulez un film prin Tversity mai conteaza ce suporta sau nu Xbox-ul sau conteaza doar codecurile de pe PC
4) Conexiunea la internet poate afecta streamingul?
Multumesc
---------- Post added 04-05-2011 at 04:06 PM ----------
Ca sa rezolv problema definitiv: Daca leg direct PC-ul cu TV-ul prin HDMI o sa mi se incarce procesor si mai tare sau la fel ca si cum as rul aprin Xbox. Daca nu este nicio diferenta o sa fac asa pt ca m-am saturat banu merge subtitrarea, ba nu merge formatul , ba ingheata imaginea cand fac streaming, etc
Multumesc
Am jucat cu un American foarte bun, am terminat Veteran-ul in aprox. 3:50 ore. Pentru Infinite Rocket Launcher trebuie sa-l termini la Amator si Normal. Daca vrei, il pot juca la Professional.
Cum facem sa am Infinite Golden Eggs? Cu tipu care am jucat nu aveam probleme cu viata.![]()
P.S. Cum de are 102 la el? Credeam ca 5 e maxim-ul.
Era un glitch. Jucai in co-op cu cel care are multe oua. Iti dadea tie oua pana ti se umpleau sloturile. Apoi iesiti, va intreaba daca salvati, tu dai YES, el da NO, iar asa se salveaza la amandoi.
Stiu de glitch-ul asta, dar ma lasa doar 5 oua sa iau la mine, nu infinit.
Am terminat 3 capitole la Professional, foarte greu.... O sticla-n cap si esti mort...
Man,acum imi pare rau ca mi-am dat jocul...te treceam pe orice dificultate like a breeze, avand infinit everything. Mai am putin si ma faceti sa imi comand goldul de pe zavvi, sa vad si DLCurile cum sunt....
Salutare tuturor! Sunt nou pe aici si vreau sa intreb, daca, la XBOX 360 se poate pune HDD (incorporat) chiar daca acum nu are?
Momentan joc jocurile de pe DVD dar...as vrea totusi sa ii pun HDD. Unitatea DVD este un Toshiba-Samsung.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Da, sunt HDD-uri speciale pentru Xbox. Cauta pe aria Bazar, o sa si gasesti useri care te pot ajuta sa cumperi din afara.
Eu te sfatuiesc sa iti iei un cablu DVI-HDMI sau HDMI simplu, in functie de ce iesire ai la placa video, si sa il legi direct la LCD. Nu te mai complica cu stream-ul prin Xbox. Iti pui pachetul de codecuri k-lite si iti rulezi toate filmele prin windows media player cu tot cu subtitrare pe al doilea ecran, care ar trebui sa fie TV-ul. It's simple as that!![]()
Asa o sa si fac , merci pt sfat !
Inca ceva: Daca nu mai am pachetul Gold mai pot juca in multiplayer ?
Sau pui direct cu KMplayer şi nu mai ai nevoie nici de codecuri.
PS: �mi răspunde şi mie cineva?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Da, D-Pad-ul nou este mai bun decat cel original. N-am avut deloc probleme la MK, poate de 2 sau 3 ori s-a intamplat sa inregistreze un Up aiurea, chestie care se intampla foarte des la controller-ul original.
De alte controllere nu stiu, in afara de Razer Onza, care am inteles ca e cam nasol la fighting games. Cred ca vei fi multumit de controller-ul Silver.
Bookmarks