Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 583 of 788 FirstFirst ... 83 483 533 573 581 582 583 584 585 593 633 683 ... LastLast
Results 11,641 to 11,660 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11641 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    In afara de DEAL-urile pe care le-ai putea gasi pe diferite site-uri "mari" (ca sa fie si de incredere) poti face cum am facut eu.
    Un cont de paypal (destul de simplu, dureaza cateva zile ca sa primesti si confirmarea pe extrasul cardului, sa poti activa contul de paypal)
    Contul de paypal il asociezi cu al tau cont de XBL
    Faci cumparaturile direct de pe site-ul de US (https://live.xbox.com/en-US) unde preturile sunt in USD, platesti spre exemplu pe o subscriptie de 1 MONTH GOLD 9.99$ sau de 400MS Points 9.99$ in loc de 9.99 Lire!

Eu asa faceam si ieseam destul de ieftin (fata de site-uri adiacente...) dar poti gasi si deal-s

TIPS: daca va faceti cont GOLD platiti luna si activati Automatic Renewal. Dupa un scurt timp incercati sa dezactivati acel Renewal si o sa vedeti ca primiti oferta de la Microsoft cu 6 Months 50% Discount!

Alte variante mai sunt eBay UK, unde mai sunt baieti in regula care mai vand subscriptii sau puncte la preturi OK. trimit pe mail redeem codes! am mai luat si asa si a fost ok.

bafta

2. #11642 SP
    Junior Member quakyy's Avatar

Xbox Live Connection failed

Salut deci o s-o iau rapid , am un xbox 360 arcade si m-am hotarat sa ma conectez la xbox live , avand un cablu Ethernet ..
    Deci am bagat cablul in spatele consolei cand era stinsa , am deschis consola m-am dus la network setting sau ceva de genu , am intrat sa dau un test , zicea ceva de DNS ok.
    Am dat pe auto la IP Adress , si la DNS am pus DNS-urile mele(2)...
    Am dat test din nou si tot aceasi problema . Am incercat in toate felurile si nimic ..
    Sper ca voi sa ma puteti ajuta

3. #11643 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by quakyy View Post
    Salut deci o s-o iau rapid , am un xbox 360 arcade si m-am hotarat sa ma conectez la xbox live , avand un cablu Ethernet ..
    Deci am bagat cablul in spatele consolei cand era stinsa , am deschis consola m-am dus la network setting sau ceva de genu , am intrat sa dau un test , zicea ceva de DNS ok.
    Am dat pe auto la IP Adress , si la DNS am pus DNS-urile mele(2)...
    Am dat test din nou si tot aceasi problema . Am incercat in toate felurile si nimic ..
    Sper ca voi sa ma puteti ajuta
    Salut, inteleg ca te conectezi folosind IP fix, pe care l-ai introdus la setari + setarile serverelor DNS. Filtrarile pentru conexiunile cu IP fix se fac de regula dupa MAC-ul (adresa fizica) a placii de retea. Daca n-ai copiat-o pe aceea in setarile Xbox-ului, foarte probabil ai activat acel filtru si va trebui sa vorbesti cu provider-ul tau sa-l resetezi.

Pasul 1: Scrie undeva adresa fizica a placii de retea a device-ului cu care te conectezi la internet implicit (probabil PC-ul, solicita provider-ului tau resetarea filtrului daca nici pe aceasta platforma nu nu te mai poti conecta).
    Pasul 2: inainte de a introduce cablul in Xbox, seteaza la "alternate MAC" (sau physical address, nu sunt in fata consolei) adresa placii de retea a PC-ului.

4. #11644 SP
    Inca ceva problema se pare ca este de la network> internet ceva de la netu meu este..

5. #11645 SP
    Inca ceva problema se pare ca este de la network> internet ceva de la netu meu este..
    Pai, in primul rand n-ai confirmat daca am reprodus corect situatia in care te gasesti tu. Daca da, totul pe PC este fain si frumos, in vreme ce atunci cand bagi firul in Xbox se intampla asta? Ai setat la "alternate..." la Xbox adresa placii tale de retea si tot nu merge? Daca vrei o mana de ajutor da mai multe detalii.

6. #11646 SP
    pai deci e prima data cand bag cablul de net in xbox , setarile le-am facut manual cu dns si restu' ale mele , dau la testing , si trece de prima faza , lar la network>internet spune ca este ceva de la netu meu , la pc totul e fain , n-am umblat la mac sau la advanced settings

---------- Post added 13-01-2012 at 08:44 PM ----------

cineva?

7. #11647 SP
    Nu intelegi, eu spun ca trebuie sa introduci la XBOX adresa fizica a placii de baza de la PC, pentru a pacali filtrul ca tu, de fapt, te conectezi cu PC-ul.

8. #11648 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    |Incearca sa dai mai multe detalii:
    1. De la ce firma ai netul
    2. Ai ip fix sau dinamic
    AlanPoe ti-a dat niste raspunsuri, iar tu nu ai confirmat daca ai facut ce a zis el. Fara suparare dar nu avem de unde sa ghicim situatia ta.

9. #11649 SP
    pai eu am ip fix de la iLink
    @alanpoe unde as putea sa aflu adresa fizica a placii de baza de la pc

10. #11650 SP
    pai eu am ip fix de la iLink
    @alanpoe unde as putea sa aflu adresa fizica a placii de baza de la pc
    pt windows 7, apesi "START" menu, apoi CMD in campul de cautare. Se deschide consola, acolo scrii ipconfig/all si apesi enter. Se vor afisa physical address pt toate placile de retea, identific-o pe cea la care legi cablul. aceea e.

11. #11651 SP
    ok si aici ce ar trebui sa aflu ?

12. #11652 SP
    adresa fizica a placii de retea a PC-ului tau, cea in care infigi cablul de internet. Odata identificat acel numar de tip 00-ff-......., il scrii pe o bucatica de hartie. Deschizi Xbox-ul (nu infigi in el niciun cablu inca) gasesti optiunea in care poti scrie o adresa fizica alternativa (ALTERNATE MAC) si scrii acolo ce ti-ai notat pe hartiuta. Bineinteles, scrii si IP-ul tau, DNS servers si celelalte date pe care le ai de la iLink. Apoi introduci cablul.

Voi, ceilalti, s-ar putea sa fiu incoerent sau imprecis, interveniti daca spun prostii, multumesc.

13. #11653 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Physical Address... e un numar de genul 00-1R-D3-4C-DR-34

14. #11654 SP
    Junior Member luciansima80's Avatar
    salut. am vazut ca tdu 2 este 15 lire iar tdu 1 este 20 lire. aveti idee daca este la reducere sau asta e pretul lui?

15. #11655 SP
    Junior Member okei's Avatar
    Exista o alternativa sau macar ceva in genul Little Big Planet pentru Xbox ?

16. #11656 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Nu exista asa ceva , dar nu ar fi o idee rea.

17. #11657 SP
    Junior Member Cr1s7y's Avatar
    Salut, am o problema cu unitatea optica DVD a xbox-ului, nu se mai deschide... Xbox-ul nu e al meu , e al unor prieteni si au spus ca e posibil sa faca figura asta da' se rezolva daca lovesc xbox-ul usor cu pumnul am incercat si nu merge. Mi s-a deschis cand l-am montat la primul tv si dupa ce am mutat xbox-ul la alt tv nu a mai mers. Poate a mai postat asta cineva scuze, nu am citit chiar toate paginile... Ma poate ajuta cineva?

18. #11658 SP
    Junior Member luciansima80's Avatar
    Quote Originally Posted by Cr1s7y View Post
    Salut, am o problema cu unitatea optica DVD a xbox-ului, nu se mai deschide... Xbox-ul nu e al meu , e al unor prieteni si au spus ca e posibil sa faca figura asta da' se rezolva daca lovesc xbox-ul usor cu pumnul am incercat si nu merge. Mi s-a deschis cand l-am montat la primul tv si dupa ce am mutat xbox-ul la alt tv nu a mai mers. Poate a mai postat asta cineva scuze, nu am citit chiar toate paginile... Ma poate ajuta cineva?
    How to manually eject the disc tray of your Xbox 360 console - Xbox.com

poate te ajuta asta.

19. #11659 SP
    Junior Member Tweety123's Avatar
    Salut am si eu o intrebare se pot rula jocuri de pe un hdd extern prin lan - usb direct pe consola xbox ?

20. #11660 SP
    Junior Member Cr1s7y's Avatar
    ms mult

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.