Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 652 of 788 FirstFirst ... 152 552 602 642 650 651 652 653 654 662 702 752 ... LastLast
Results 13,021 to 13,040 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13021 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by rareshica View Post
    Salut tuturor.Am si eu o intrebare : am cumparat un 360 slim + kinect,acesta fiind modat.Daca ma conectez la intrernet de pe el cu un cont,am sansa sa iau BAN?Mentionez ca nu voi juca online(LIVE),doar achiemenents,and stuff .

2. #13022 SP
    Member angloma's Avatar
    guys, cum dau remove la preferred player din lista? i-am dat ieri unui tip si imi apare cu smiley langa gamertagul lui , dar vreau sa scot ... cum fac?

3. #13023 SP
    Member rareshica's Avatar
    salut,cum scriu un joc de 13-14 gb(Forza 4) pe 2 dvd-uri pt. consola modata ?

4. #13024 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Rareshica, du-te si joaca-te cu lopatele in nisip.

5. #13025 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Ia citeste regulamentul rareshica.Voi chiar nu citit posturile , au mai fost altii cu intrebari de console modate pe acest thread si s-a spus ca nu ai voie sa vorbesti de piraterie.Chiar este asa de greu sa citesti 2-3 minute un regulament??

6. #13026 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Man.Ai incercat sa conectezi consola sa faci update?Merge sa jucam pe Live dupa ce faci rost de Forza Motorsport 4 si iti aduci consola cu updateurile la zi.Daca vrei facem achievements amandoi.

Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2

7. #13027 SP
    Am conectat TV-ul si X-ul prim cablu hdmi si imi da ecran negru ...ce pot face?
    @Marinake:da,am facut updateurile

8. #13028 SP

Am conectat TV-ul si X-ul prim cablu hdmi si imi da ecran negru ...ce pot face?
    @Marinake:da,am facut updateurile
    Cablu HDMI de calitate indoielnica

9. #13029 SP
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Cablu HDMI de calitate indoielnica

Am testat acum cablul de la PC la TV si merge foarte bine.Nu cred ca e de la cablu.Am mai vazut pe net ca cica nu ar fi bune setarile video de la consola,dar dupa ce bag cablul HDMI nu mai pot face setarile si in timp ce e bagat cel AV partea cu HDMI e blocata..

10. #13030 SP

Am testat acum cablul de la PC la TV si merge foarte bine.Nu cred ca e de la cablu.Am mai vazut pe net ca cica nu ar fi bune setarile video de la consola,dar dupa ce bag cablul HDMI nu mai pot face setarile si in timp ce e bagat cel AV partea cu HDMI e blocata..
    Asa am si eu un cablu.Merge pe orice altceva inafara de Xbox 360.

11. #13031 SP
    Member eastbason's Avatar
    S`a mai izbit cineva de probleme cu caldura la xbox slim...adica mai sunt sanse sa dea rdod?
    Sunt curios daca doar a mea se incinge...sau si voi patiti la fel...?

12. #13032 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by eastbason View Post
    S`a mai izbit cineva de probleme cu caldura la xbox slim...adica mai sunt sanse sa dea rdod?
    Sunt curios daca doar a mea se incinge...sau si voi patiti la fel...?
    Nu,asa e la toata lumea. Nu doar la X360-urile Slim,ci si la PS3.
    Slim-ul meu se incalzeste foarte tare in partea cu cooler-ul,in spate e chiar rece. Nu cred ca prea sunt sanse de RROD,dar daca te uiti pe Internet o sa vezi ca au existat cazuri (foarte rare,intr-adevar),so you never know.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #13033 SP
    Banuiesc ca RROD conteaza foarte mult de de conditiile de exploatare...!
    Exact....se incinge foarte tare pe partea cu fanta de la ventilator...la fel patesc si la ps3...! Dar, daca si voi patiti la fel...inseamna ca e normal sa se intample asa...

14. #13034 SP

Quote Originally Posted by eastbason View Post
    Banuiesc ca RROD conteaza foarte mult de de conditiile de exploatare...!
    D
    Bineinteles.
    Eu atat la PS3,cat si la X360 (Slim,Phat,nu a contat niciodata) am creat un "sistem de racire" cu dopuri. 4 dopuri identice sub fiecare din marginile consolei. Se aeriseste mai bine,e de preferat sa nu intre in contact cu alte suprafete,pe cat posibil.
    Sigur ca pe prieteni si pe cei care ma viziteaza uneori ii doare stomacul de ras,dar eu am facut tot ce am stiut sa fie bine. Chiar si asa,Falcon-ul meu a dat RROD saptamana trecuta o data,dupa aceea a mers si merge si acum.

15. #13035 SP
    Eu am pus sub fiecare consola un cooler pentru laptop. Unii spun ca e o investitie aiurea....dar cred ca am reusit sa fac ceea ce ai facut tu cu dopurile...doar ca m`a costat putin mai mult!

16. #13036 SP

Eu am Xbox Slim si chiar daca se incalzeste nu imi face probleme.Slimurile nu dau rrod deoarece au un sistem care opreste consola cand aceasta este prea calda.

17. #13037 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Va merge XBL? Mie imi spune "Can't sign in", fara cod de eroare sau altceva....

LE: Si-a revenit.....

18. #13038 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Microsoft is preparing to launch its Xbox Music service on October 26th, according to the latest reports.

Citing �multiple sources familiar with Microsoft's plans,� The Verge report that the new service will launch at the same time as Windows 8.

The report also states that Xbox Music will offer the choice of a free service with ads, or an ad-free subscription model, similar to Spotify.

Not just confined to Xbox Live, the service will also be accessible across Windows Phone and Windows 8.

You can also save your music collection in the cloud, via Microsoft�s SkyDrive service, and access songs from multiple devices, including iOS and Android.

An update for the Xbox dashboard and Windows 8�s Music and Video apps will be released before the launch of the service.
    Sursă Xbox360achievements.org

19. #13039 SP
    PlayStation Rock's X6MD's Avatar
    Salut, am si eu un xbox 360 slim 4Gb, este modat.
    Dar nustiu nimic despre xbox sunt obisnuit cu PS3.
    1. Conteaza daca jocurile sunt pal sau ntsc? daca da, deunde stiu ce region e consola?
    2. Cum inscriu jocuri, cum am inteles sunt multe moduri de a face asta?
    3. Pot sa pun Jocrile pe un hdd si sa le rulez depe el ?
    4. cum aflu prin ce metoda e modat?

20. #13040 SP

Parca in bataie de joc pun astia intrebari.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.