Cum e mai bine sa pui consola? culcata sau in picioare?
Sper ca am postat unde trebuie. Sunt fan Resident Evil si il joc pe 360
problema e ca am vrut sa jucam in lan la coop si nu am reusit , intrebarea este daca se poate juca in coop in sistem link fara gold card , vreau sa-l termin in rank S
Am si eu o intrebare: daca imi cumpar un HDD extern, pun pe el filme si il pun prin usb la xbox, o sa mearga?
Buna.Am o intrebareaca imi iau un xbox 360 arcade(jasper) si il conectez la un hdd extern(care il folosesc momentan la comp) voi putea rula jocurile de pe hdd pe xbox?(am auzit si de un program isoloader..sa ma lamuriti si cu treaba asta).Si s-ar putea sa am mai putine frameuri din cauza ca il rulez de pe hdd extern decat de pe un hdd inclus la xbox(pro) sau unu separat(special pt xbox) cumparat pentru arcade?...[vreau neaparat jasper].
Atunci cand vei cumpara jocurile si nu le vei baga de pe torente cu isoloader iti vei da seama cum lucreaza hardul de xbox 360. Pana atunci, http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ Lectura usoara.
salut...am si eu o mare dilema daca puteti sa ma lamuritzi si pe mine...am un xbox 360..si am vorbit cu un baiat sa imi trimita prin fan curier un calculator la schimb..acum problema e urmatoarea...el mi-a trimis coletu..trebuie sa imi vina maine..eu de unde stiu dak in colet este calculatorul cu piesele care trebuie sa fie inauntru..pentru ca am inteles ca n-am voie sa il deschid pana nu ii dau baiatului de la fan curier coletul meu in schimb( xboxu) astept raspunsuri va rog eu mult..si dak nu am fost clar..intrebari ca sa intelegeti mai bine problema mea...multumesc anticipat
Ai gresit traba cu jocurile backup,citeste regulamentul si vb. lui Grey lectura placutaEu propun ca Grey sa se m-ai joace cu banhamerul cu cativa noobi de pe aici
![]()
Eu am xbox-ul conectat la monitor, cum pot sa il conectez in acelasi timp la un sistem 5.1 ?
am inteles cu ce am gresit.SCUZE..si RonanN1 t10X
in legatura cu intrebarea mea.....eu nu am trimis nimic..un baiat mi-a trimis mie calcu care imi vine maine...el zica ca a pus acolo clauza..sa ii dau pachetu meu in schimb...se poate face chestia asta?sau dak eu ii pun o caramida acolo?ce garantie are el ca eu trimit ce trebuie..el zice ca a facut o foaie care a dato la fan curier..cu ce tre sa primeasca in cutia lui...e mare dilema pentru mine
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks