Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 152 of 788 FirstFirst ... 52 102 142 150 151 152 153 154 162 202 252 652 ... LastLast
Results 3,021 to 3,040 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3021 SP
    Member Energizer's Avatar
    Cum e mai bine sa pui consola? culcata sau in picioare?

2. #3022 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    culcata

3. #3023 SP
    Junior Member eiko's Avatar

Help PLS

Sper ca am postat unde trebuie . Sunt fan Resident Evil si il joc pe 360 problema e ca am vrut sa jucam in lan la coop si nu am reusit , intrebarea este daca se poate juca in coop in sistem link fara gold card , vreau sa-l termin in rank S

4. #3024 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Am si eu o intrebare: daca imi cumpar un HDD extern, pun pe el filme si il pun prin usb la xbox, o sa mearga?

5. #3025 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Am si eu o intrebare: daca imi cumpar un HDD extern, pun pe el filme si il pun prin usb la xbox, o sa mearga?
    Da.

6. #3026 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by eiko View Post
    Sper ca am postat unde trebuie . Sunt fan Resident Evil si il joc pe 360 problema e ca am vrut sa jucam in lan la coop si nu am reusit , intrebarea este daca se poate juca in coop in sistem link fara gold card , vreau sa-l termin in rank S
    Da, se poate.

7. #3027 SP
    Junior Member Televizorul's Avatar
    Buna.Am o intrebareaca imi iau un xbox 360 arcade(jasper) si il conectez la un hdd extern(care il folosesc momentan la comp) voi putea rula jocurile de pe hdd pe xbox?(am auzit si de un program isoloader..sa ma lamuriti si cu treaba asta).Si s-ar putea sa am mai putine frameuri din cauza ca il rulez de pe hdd extern decat de pe un hdd inclus la xbox(pro) sau unu separat(special pt xbox) cumparat pentru arcade?...[vreau neaparat jasper].

8. #3028 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Atunci cand vei cumpara jocurile si nu le vei baga de pe torente cu isoloader iti vei da seama cum lucreaza hardul de xbox 360. Pana atunci, http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ Lectura usoara.

9. #3029 SP
    Banned barburonaldo's Avatar
    salut...am si eu o mare dilema daca puteti sa ma lamuritzi si pe mine...am un xbox 360..si am vorbit cu un baiat sa imi trimita prin fan curier un calculator la schimb..acum problema e urmatoarea...el mi-a trimis coletu..trebuie sa imi vina maine..eu de unde stiu dak in colet este calculatorul cu piesele care trebuie sa fie inauntru..pentru ca am inteles ca n-am voie sa il deschid pana nu ii dau baiatului de la fan curier coletul meu in schimb( xboxu) astept raspunsuri va rog eu mult..si dak nu am fost clar..intrebari ca sa intelegeti mai bine problema mea...multumesc anticipat

10. #3030 SP
    Quote Originally Posted by barburonaldo View Post
    salut...am si eu o mare dilema daca puteti sa ma lamuritzi si pe mine...am un xbox 360..si am vorbit cu un baiat sa imi trimita prin fan curier un calculator la schimb..acum problema e urmatoarea...el mi-a trimis coletu..trebuie sa imi vina maine..eu de unde stiu dak in colet este calculatorul cu piesele care trebuie sa fie inauntru..pentru ca am inteles ca n-am voie sa il deschid pana nu ii dau baiatului de la fan curier coletul meu in schimb( xboxu) astept raspunsuri va rog eu mult..si dak nu am fost clar..intrebari ca sa intelegeti mai bine problema mea...multumesc anticipat
    ...cum ți-e norocul. E un 50-50 deal. El de unde știe că tu-i trimiți 360-ul? La fel se �ntreabă și el (probabil).

11. #3031 SP
    dar eu nu inteleg ce am gresit la postul meu...am pus 2 intrebari...aia e buba?

12. #3032 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by barburonaldo View Post
    Ai facut cea mai mare prostie ca ai trimis sau el a trimis fara incredere. Trebuia sa puneti amandoi optiune cu deschidere colet inainte si daca nu e ce trebuie il trimiti inapoi, simplu.

13. #3033 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ai gresit traba cu jocurile backup,citeste regulamentul si vb. lui Grey lectura placuta Eu propun ca Grey sa se m-ai joace cu banhamerul cu cativa noobi de pe aici

14. #3034 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Ai facut cea mai mare prostie ca ai trimis sau el a trimis fara incredere. Trebuia sa puneti amandoi optiune cu deschidere colet inainte si daca nu e ce trebuie il trimiti inapoi, simplu.
    Nu mai este asa ceva...de 2 luni nu se mai poate.

15. #3035 SP
    Quote Originally Posted by Televizorul View Post
    Buna.Am o intrebareaca imi iau un xbox 360 arcade(jasper) si il conectez la un hdd extern(care il folosesc momentan la comp) voi putea rula jocurile de pe hdd pe xbox?
    Nu, nu poți. Iar a 2-a �ntrebare automat pică.

16. #3036 SP
    Junior Member Theo's Avatar
    Eu am xbox-ul conectat la monitor, cum pot sa il conectez in acelasi timp la un sistem 5.1 ?

17. #3037 SP
    am inteles cu ce am gresit.SCUZE..si RonanN1 t10X

18. #3038 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Theo View Post
    Eu am xbox-ul conectat la monitor, cum pot sa il conectez in acelasi timp la un sistem 5.1 ?
    Cu asta m-am confuntat si eu, din pacate daca sistemul tau nu are iesire optica nu poti sa obtii sunet surround la el.Se poate obtine sunet stereo daca il conectezi la PC in line si iese in sistemul audio dar nu are niciun rost sa faci asta.

19. #3039 SP
    Banned barburonaldo's Avatar
    in legatura cu intrebarea mea.....eu nu am trimis nimic..un baiat mi-a trimis mie calcu care imi vine maine...el zica ca a pus acolo clauza..sa ii dau pachetu meu in schimb...se poate face chestia asta?sau dak eu ii pun o caramida acolo?ce garantie are el ca eu trimit ce trebuie..el zice ca a facut o foaie care a dato la fan curier..cu ce tre sa primeasca in cutia lui...e mare dilema pentru mine

20. #3040 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Televizorul View Post
    dar eu nu inteleg ce am gresit la postul meu...am pus 2 intrebari...aia e buba?
    Buba e ca ar trebui sa joci numai originale (chestie de bun simt, in primul rand); tot asa, conform regulamentului, nu ai voie sa vorbesti despre warez pe forum.

Citeste regulamentul, de-aia ti s-a dat un link...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.