Nu are cum sa fie pe RO, pt ca nu exista locatia asta conform MS, pt xbox live.
Am aflat, am gamertag UK.Am folosit un tutorial e pe google.
La intrebarea cu MW3, cine imi raspunde si mie?
Stiam ca mai nou exista, daca iti faci un cont nou de xbox live iti poti alege de al un cap la celalalt al contului Romania.
Salut, codurile pentru activare de xbox live gold functioneaza worldwide? Adica daca imi cumpar un astfel de cod de pe amazon.com, il voi putea activa pe un cont de EU?
Nu ma refer la Microsoft Points, alea stiam ca sunt blocate pe regiune, dar stiu ca am mai luat din alta parte de la americani si mi-a mers. Acum era intrebarea daca merg si alea de la amazon.
Multumesc de raspuns!
Buna ziua domnilor,am si eu o intrebare pt dumneavoastra.Eu am downloadat un profil de pe o consola pe alta unde am jocul NFS SHIFT 2,acuma problema este ca nu mai pot face achievemente dar numai pe jocul SHIFT 2.Oare din cauza ca profilul este downloadat sa apara aceasta problema.Multumesc frumos si scuze pt deranj.
Buna Ziua. Am o intrebare. Tocmai mi-am cumparat un xbox 360 si nu sunt hotarat daca sa il modez sau sa il las asa. Am auzit ca, daca il conectez la internet, nu o sa il mai pot moda. Este adevarat sau il pot conecta la internet? Multumesc.
De conectat la internet dupa modare nu este nici o problema. Chestia e sa nu joci jocuri pe care nu le-ai ars corespunzator, safe, in asa fel incat sa nu fii detectat ca ai consola modata(sunt o gramada de tutoriale pe net si pe forumuri). In rest, nu e nicio problema in a avea consola modata.
Mai este si altcineva care are si alta parere referitor la subscriptionurile cumparate de pe amazon.com si activate pe cont de EU?
Pe cheapxboxlivecodes.com scrie că toate codurile lor de live le poți folosi worldwide.
Poate mă �nșel, dar verifică �n descrierea produsului dacă scrie la region worldwide sau nu.
Salutare. Spuneti-mi si mie va rog frumos cum as putea sa bag introducerea la un film conectat prin windows media center la xbox ,sau ce alta varianta mai as avea sa vad un film cu subtitrare prin intermediul xbox-lui. Multumesc anticipat celor care ma vor putea ajuta.
Revin cu intrebarea adresata de mine mai devreme : La Modern Warfare 3 trebuie cumparate Collection Pack 1 si 2 inainte de 3? Sau merge si 3-ul direct?
Xbox-urile noi mai au probleme cu caldura? Sincer mi-e frica de RROD, si stau cu un ventilator de camera pus pe el cand ma joc. Vb de un xbox 360s slim white, modelul de dupa feb 2012.
Ma impacientez degeaba?
Bookmarks