Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 788 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 257 657 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3121 SP
    Member St Mael's Avatar
    Nu, imi pare rau sa-ti spun, dar sunt doua lucruri total diferite . Gamerpoints-urile sunt puncte obtinute pentru diverse realizari in jocuri si care se contorizeaza in gamerscore-ul profilului tau, acestea nu pot fi folosite pentru cumpararea de continut pe Live si exista doar pentru a etala abilitatile "gameristice" . Punctele Microsoft in schimb reprezinta "moneda" Live-ului, doar cu acestea poti cumpara continut si se obtin numai contra cost (sau diverse promotii mai rar).

2. #3122 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    da..pay si punctajul ala nu sunt tot puncte ms?..adica nu sunt cumparate ..dar tot pot fi folosite la cumpararea contentului de pe live
    N-ai �nțeles nimic!

1. Punctele pe care le obții debloc�nd achievement-uri intră �n categoria GamerScore . Cu ele n-ai ce să cumperi.

Xbox Live - Wikipedia, the free encyclopedia

2. Celelalte puncte (cu care cumperi content de pe XBL Marketplace se numesc Microsoft Points ). Acestea se cumpără de pe anumite site-uri.

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Points

Gata.

3. #3123 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    aha..cat m-am chinuit sa strang alea aprox 6000 puncte in speranta sa le cheltui pe live cand o sa-mi iau) si se pare ca m-am chinuit degeaba...

4. #3124 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De nervi mi-am cumparat azi o noua consola dupa patania de mai sus(garantia mi-a expirat acum o luna). Am patit exact ce explica si ST. Mael, s-a comportat exact la fel.
    Intrebarea mea este: ce fel de date se pot transfera de pe un HDD pe celalalt prin kitul acela de transfer date: doar save data sau as putea sa imi transfer si addonurile cumparate? Ma intereseaza deoarece as dori as imi mut map pack-urile din Gears 2 pe hardul nou. As vrea sa il folosesc pe acesta de acum inainte deoarece e mai incapator.

5. #3125 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Prin transfer kit, transferi absolut tot ce ai pe hdd. Iti transfera automat si apoi formateaza hardul vechi.

6. #3126 SP
    de unde iau un transfer kit din asta?..nu am vazut pana acum..si cum se foloseste mai exact? poate fi refolosit dupa ce transfer totul pe un nou xbox?

7. #3127 SP

8. #3128 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    New Halo to be announced tomorrow? Achievement page spotted - 360 Monster News - Dedicated to the Core
    Kotaku earlier reported that a Halo: Reach forum was spotted on Bungie.net which led them to believe that it could be a new Halo title, but a discovery made by Console Monster may just have confirmed this rumour. On an achievement scout earlier today, I discovered the following
    Attached Images Attached Images haloreach2.jpg

9. #3129 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Deci pana la urma saracul Stallion83 este curat si munceste pentru acele achievements. Iar legat de achievements ca nu castigi nimic de pe urma lor. Ummm. Nu este adevarat. In 2007 si 2008 am jucat cred ca cel mai mult in viata mea. Inainte de fiecare craciun am primit de la Microsoft cate un cadou. In 2007, 2 jocuri arcade, iar in 2008, 2100 puncte.

10. #3130 SP
    RonanN1 tu cate jocuri ai jucat pana ai ajuns la punctajul ala? si de cand joci?

11. #3131 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

12. #3132 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Pregatiti-va popcorn ul in 15 min- http://e3.gamespot.com/press-conference/

13. #3133 SP
    Member St Mael's Avatar
    Care 15 minute ca mai sunt 2 ore ?

Se racesc floricele pana atunci.

14. #3134 SP
    Poate stai in Maciu Piciu,la mine countdown ul e pe terminate,in cateva secunde...

15. #3135 SP
    Member St Mael's Avatar
    Ok, atunci o sa astept scuze peste cateva secunde.

16. #3136 SP
    Bun,am inteles eu ceva gresit atunci? countdown ul s-a terminat de ceva minute bune dar nu se intampla nimic,Live stream now available e tot ce apare...
    ps. St Mael nu trebuie sa te superi,am glumit,am spus-o zambind

17. #3137 SP
    Member St Mael's Avatar
    Nu stiu de ce era setat in felul asta counter-ul tau, dar conferinta incepe la 20:30 (ora Romania), dupa cum e scris si in articolul de pe prima pagina (http://www.consolegames.ro/forum/f74...nta-microsoft/).
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

18. #3138 SP
    My mystake sorry! Eram entuziasmat si imi si aparea ca mai sunt cateva minute dupa cum am zis.E o intreaga hoarda acolo pe forum care urla start the show... Se pare ca se trage de modul in care e setata ora.In fine... 20.30 atunci

19. #3139 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Deal of the Week: Forza Motorsport 2:March Car Pack la doar 240 puncte MS.
    Deal of the Week: Forza Motorsport 2: March Car Pack - Xbox Live's Major Nelson

20. #3140 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    RonanN1 tu cate jocuri ai jucat pana ai ajuns la punctajul ala? si de cand joci?
    ...le-am pierdut numărul și pe 360 joc de ~ 2 ani

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.