Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 788 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 258 658 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3141 SP
    Junior Member iceman2hot4u's Avatar
    Salut . Sunt nou in lumea consolelor . Maine trebuie sa imi ajunga si mie un Xbox 360 Nemodat . Desigur , cand o sa fac rost de bani o sa-l modez dar pana atunci as vrea sa stiu si eu ce ma pot juca pe el ? Jocuri DEMO macar . Si un link de download .

Astept raspuns . Multumesc .

2. #3142 SP
    Junior Member Nightbox's Avatar
    de ce sa dai bani sa ti-o modezi ?

3. #3143 SP
    Hmh . Se poate moda pe gratis ?

4. #3144 SP
    de ce sa ti-o modezi, asta e intrebarea

5. #3145 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightbox View Post
    de ce sa ti-o modezi, asta e intrebarea
    de ce crezi?..

6. #3146 SP
    ca sa nu poata juca pe live si sa dea aiurea nu stiu cate milioane pe consola aiurea pentru ca are si el un vis romanesc

7. #3147 SP
    Junior Member Theo's Avatar
    Salut! Am conectat x360-ul la PC prin mufa S-Video, cum fac sa nu imi mai apara pe monitor ceea ce se intampla in PC si sa imi apara meniul consolei, sau jocul care ma joc ???

8. #3148 SP
    ok , nu o modez . imi dai tu bani sa-mi cumpar jocuri ?

9. #3149 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Quote Originally Posted by iceman2hot4u View Post
    ok , nu o modez . imi dai tu bani sa-mi cumpar jocuri ?
    daca nu iti permiti sa cumperi jocuri de ce mai iti cumperi consola? sa te uiti la ea? gandeste`te logic inainte sa faci o achizitie.

10. #3150 SP
    OMG . Daca toata lumea ar avea bani sa-si cumpere jocuri nu cred ca s-ar mai chinui nimeni sa-si modeze consola . Nu toata lumea traieste in puf . Deja e OFF-TOPIC . Poate imi da si mie cineva raspuns la intrebarea pe care am pus-o mai sus .

11. #3151 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    iceman2hot4u nu prea ne intereseaza sincer de ce iti modezi tu consola, atata timp cat o faci pentru tine si nu vii sa ne tii noua prelegeri cum ca aia care muncesc si strang bani pentru a-si cumpara jocurile traiesc in puf. Ai o conceptie foarte proasta, vrei sa ti-o modezi, modeaza-ti-o, dar tine-o pentru tine si nu veni sa ne tii noua prelegeri. Ca sa iti raspund la intrebare, te vei putea juca demo-uri conectandu-te la Xbox Live, foloseste search-ul, sunt convins ca te vei descurca.

12. #3152 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da, se poate moda gratis la tine acasa. Ghicesti 10 tutoriale si te rogi sa nu dai gres. Ai dat gres dai mai multi bani decat pe o modare normala sa ti-o repari.

13. #3153 SP
    Grey , eu pur si simplu am raspuns la intrebari . Un user a intrebat de ce vreau s-o modez si i`am raspuns . Sincer , nu vreau sa aveti o parere proasta despre mine , fiind nou pe forum . Multumesc .

14. #3154 SP
    imi raspunde si mie cineva?

15. #3155 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by Theo View Post
    imi raspunde si mie cineva?
    Xbox-ul nu merge conectat la PC decat prin cablul special XBOX VGA.
    Xbox.com | Xbox 360 - Xbox 360? VGA HD AV Cable

16. #3156 SP
    nu cred, ar fi trebuit sa mearg si cu s-video pt ca mi l-a recunoscut PC-ul, si a trebuit sa selectez s-video, digital sau component, eu am ales s-video, cred ca trebuia sa aleg component si nu stiu cum sa intru in chestia asta iar (cand mi-a intrat, mi-a intrat automat)

17. #3157 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...pentru cine agreează asemenea jocuri - un mic tutorial: 1 vs. 100 Xbox.com | Xbox 360 Games - How to Get into the Game

18. #3158 SP
    OMG . Daca toata lumea ar avea bani sa-si cumpere jocuri nu cred ca s-ar mai chinui nimeni sa-si modeze consola . Nu toata lumea traieste in puf . Deja e OFF-TOPIC . Poate imi da si mie cineva raspuns la intrebarea pe care am pus-o mai sus .
    Then, daca as avea un pistol, ia-si impusca pe "modderi" (except Donely care parca facea alt fel de modare)

19. #3159 SP
    Mai am si eu o intrebare . Mi-am scris niste demo-uri pe DVD nou . Am jucat wheelman , am terminat o misiune si dupa mi-a zis sa scot DVD-ul si sa-l curat . Aveti idee de la ce poate sa fie ? Dvd-ul e intact . Nu are nici o urma de zgarietura .

20. #3160 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai am si eu o intrebare . Mi-am scris niste demo-uri pe DVD nou . Am jucat wheelman , am terminat o misiune si dupa mi-a zis sa scot DVD-ul si sa-l curat . Aveti idee de la ce poate sa fie ? Dvd-ul e intact . Nu are nici o urma de zgarietura .

In mod normal consola nu-ti poate citi un DVD cu "demouri" trase de tine, cum zici tu. Demo-urile se iau in mod normal de pe Live, in cazul tau iti recomand sa vorbesti cu cel ce ti-a modat consola si sa renunti sa mai pui intrebari voalate despre piraterie aici pe forum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.