LoL . ok . Sry . Nu mi-am modat consola , pur si simplu imi merg demourile , nu ma intrebati de ce sau cum .
LoL . ok . Sry . Nu mi-am modat consola , pur si simplu imi merg demourile , nu ma intrebati de ce sau cum .
Asta stiam si eu , ca-s legale . Si totusi de ce imi face asa ? Ma joc in jur de 2 ore si dupa imi zice sa-l scot sa-l sterg.
LE : Scuze Grey , nu vazusem postul tau . Am scris pe un SONY cu 6x . Ce imi recomandati ?
Niciun demo nu mi-a facut probleme indiferent de disc. Incearca totusi un Verbatim sau Memorex DVD, normal de 4.7gb scris la viteza 2x.
Am bundle-ul Forza 2/Viva Pinata. L-am luat mai de mult de la cineva, sigilat. Si in el vad ca nu am manual decat pentru VP. Chiar daca era in italiana, mi-ar fi placut sa am manualul de FM2.
Chiar nu e inclus nicaieri?
ma ajuta cineva pls?deabea miam luat xboxul si inca am dashboardul vechi,oare trebuie sa intru pe xbox live?si daca da,cum? thks![]()
...
Xbox Live's Xbox Originals download service is to end, it's been revealed.
The Xbox 1 download service is set to receive one final game release - highly likely to be Halo 2 - before Microsoft shifts its focus to the Games on Demand Xbox 360 service, IGN reports.
Apparently, despite having only a handful of Original Xbox games available on the service, after one more release Microsoft will have "finished it's portfolio" of Xbox Originals.
Păcat...
...măcar să mărească librăria de jocuri compatibile Xbox -> X360, c-au lăsat afară destule jocuri bune.
The Bard's Tale, Dino Crisis 3, Bloody Roar Extreme, etc.!
La The Bard's Tale r�zi cu lacrimi...doamne ce joc...nu mai vorbesc de celelalte
![]()
am o intrebare...acum cateva zile cand ma jucam pe xbox am pus mana in spate si sufla aer rece...azi m-am jucat vreo 20 de min si am pus mana in spate si acuma era calde normal ? (am jocurile instalate pe HDD asa ca nu ruleaza dvd-ul)
da.... e normal sa sufle aer cald, in special in spate, indiferent de pe ce rulezi jocurile. Pune mana si pe el si vezi cam cum ti se pare (dedesubt e un hotspot cunoscut)... daca e doar caldut, e ok (incearca si sa rulezi de pe DvD si sa faci o comparatie).
p.s. daca mai ti se intampla sa sufle aer rece dupa o utilizare mai mare de 30 de minute, atunci ia in considerare ca poate fi o problemadar macar poti inlocui cu succes aerul conditionat.
nusufla aer rece cand e in dashboard si dupaia se incalzeste treptat dar nu foarte cald ci caldut. dupa ce joc vreo 2 ore in lateral e caldut. deci m-am lamurit
10x
o intebare.. cred ca s-a mai pus dar vreau un raspuns clar (da sau nu): am un xbox modat (softul) si nu am intrat niciodata pe live..daca e sa imi iau xbl si sa joc jocuri originale exista vreo posibilitate sa imi iau ban? presupun ca se verifica daca e consola modata atunci cand se fac update-uri sau ceva de acest gen, dar nu sunt sigur. Imi pot lua ban sau nu? repet : si folosesc jocuri originale nu piratate.
nu iti iei ban daca ai consola modata.... iti iei ban daca joci jocuri piratate; XBL iti verifica jocurile memorate in gamertag, si crede`ma ca stie daca sunt originale sau nu (asta la banwave). De asemenea esti scanat cand intri pe servere publice, dar nu firmware`ul ROM`ului ci continutul lui (discul).
=> daca te joci cuminte numai originale nu o sa te bata nimeni la cap...
multa distractie pe live. merita.![]()
Revin cu o alta intrebare . Daca nu am HDD sau acel Memory Card care este inclus in pachetul de la arcade , pot sa-mi salvez progresele de la jocuri pe altceva (HDD extern , Stick ... ceva pe USB ) . Multumesc anticipat .
Nu. nu poti salva decat pe una din aceste 2 variante : HDD de X360 sau MemoryCard de X360. Ai face bine sa cumperi una din ele, de preferat HDD`ul ca este mult mai folositor si calitate/pret peste Card.
Bookmarks