Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 788 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 523 ... LastLast
Results 441 to 460 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #441 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Probabil ca dupa ce introduci codul, incepe automat sa downloadeze

2. #442 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Stie cineva ceva de noile demo-uri care ar trebui sa fie pe Live dupa TGS? Far Cry 2, Fallout 3, ceva?

Thanks.

3. #443 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu stiu dar nu m-ar supara un demo la fiecare .

4. #444 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Nu cred ca apar. Sunt acele demo-uri prezentate la show-uri, dar nu ajung si la noi.

5. #445 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    No downloadable demo for Far Cry 2

"It became too complex to do a demo of an openworld game. We decided to put those efforts into the game so everyone can enjoy a better, more polished experience."
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=242020

6. #446 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Dammit, am stat tot week-end-ul ca pe ace degeaba.

7. #447 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    mare lucru,face un tarc in savana si rezolva problema cu openworld

8. #448 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    tocmai ce am primit token-ul la cod 5

Bonjour Gabriel,

Voici votre cle pour la beta Xbox Live de Call Of Duty World At War : ........................

Cordialement, l'�quipe de www.gamekult.com
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...up/index4.html

9. #449 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    A sosit timpul din nou ca sa-mi expun necunostinta in cauza :
    - nu reusesc pe Vista Ultimate sa bag transcode-ul si sa am subtitrari, da eroare atunci cand selectez More din meniul consolei sau din Media Center;
    - nu reusesc sa vad fisierele toate ( nu vb. de .mkv ci de unele mpeg4 sau avi ) cu toate ca am toate codecurile instalate;
    - am MS Points dar nu pot downloada jocuri Xbox originale sau anumite demo-uri fiindca zice ca nu sunt accesibile from my location ( what the f..k.. ce locatie ?);
    - Xboxul 360 se vrea centru multimedia dar se pare ca reuseste sa fie un centru de formare de boli nervoase pe baza de stress cu bug-urile lui existentiale si setari de peri albi cand de fapt ar trebuii si cel mai prost om sa poata sa vada un film sau sa asculte muzica de pe PC prin Xbox in sufragerie.
    End post !

10. #450 SP
    Niciun doritor de Army of Two?

11. #451 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Si am intrebat ce se intampla dupa.
    Redeem Code si iti da imediat access la download.
    Am jucat putin,e acelasi lucru cu COD 4 numai ca sunt si caini prin preajma. Feeling-ul e "COD 4 Mod"..si nu un joc nou.

12. #452 SP
    Junior Member cristian's Avatar
    Salutare sper ca ma poate ajuta cineva ,am si eu o problema majora in ce sens am conexiune de net de la romtelecom si seara cand este lumea m-ai draga imi pica serverul sunt din Brasov ce solutii imi puteti da s-au macar cat de mult trafic de net are nevoie xbox? va multumesc mult daca ma poate ajuta cineva!

13. #453 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian View Post
    Salutare sper ca ma poate ajuta cineva ,am si eu o problema majora in ce sens am conexiune de net de la romtelecom si seara cand este lumea m-ai draga imi pica serverul sunt din Brasov ce solutii imi puteti da s-au macar cat de mult trafic de net are nevoie xbox? va multumesc mult daca ma poate ajuta cineva!
    \
    Im legatura cu prividerul de internet,eu zic sa-l schimbi.Romtelecom-ul nu-mi inspira deloc incredere.
    Legat de Xbox,nu stiu,nu am.

14. #454 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @djleo... ce versiune de vista ai? 32 sau 64 bits? daca ai 64, nu merge transcode

jocurile de xbox original de pe marketplace nu merg luate de la noi din tara

15. #455 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Pai e gresit sa zici COD 5. E un COD 4 WW2.

16. #456 SP
    Sau mai bine :

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    COD 4 cu caini si arme din ww2...

17. #457 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    acum daca sa lamurit ca trebuie sa ai 128 mega liberi ca sa poti instala noul dashboard pe 360, exista posibilitatea sa se creeze probleme cu consolele modate pe firmware?

18. #458 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Stie careva care e versiunea master a lui Fallout 3? Pentru ca nu stiu ce sa aleg intre Xbox360 si PC, amandoua versiunile avand programat DLC, spre deosebire de versiunea PS3 care nu va beneficia de DLC.

19. #459 SP
    Junior Member cristian's Avatar
    Ms dar ideea ar fi ca nu am alta solutie in afara de orange ,vodafone,zapp deci ce se poate face s-au momentan nu ! Va multumesc celor care mi-ati raspuns!

20. #460 SP
    Member piratu360's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian View Post
    man deci eu m-am jucat online cu xboxul de pe o conexiune Romtelecom de 4mb/s si a mers binisor, nu cred k ai avea probleme.parerea mea, bafta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 788 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 523 ... LastLast