Probabil ca dupa ce introduci codul, incepe automat sa downloadeze![]()
Stie cineva ceva de noile demo-uri care ar trebui sa fie pe Live dupa TGS? Far Cry 2, Fallout 3, ceva?
Thanks.
No downloadable demo for Far Cry 2
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=242020"It became too complex to do a demo of an openworld game. We decided to put those efforts into the game so everyone can enjoy a better, more polished experience."
A sosit timpul din nou ca sa-mi expun necunostinta in cauza :
- nu reusesc pe Vista Ultimate sa bag transcode-ul si sa am subtitrari, da eroare atunci cand selectez More din meniul consolei sau din Media Center;
- nu reusesc sa vad fisierele toate ( nu vb. de .mkv ci de unele mpeg4 sau avi ) cu toate ca am toate codecurile instalate;
- am MS Points dar nu pot downloada jocuri Xbox originale sau anumite demo-uri fiindca zice ca nu sunt accesibile from my location ( what the f..k.. ce locatie ?);
- Xboxul 360 se vrea centru multimedia dar se pare ca reuseste sa fie un centru de formare de boli nervoase pe baza de stress cu bug-urile lui existentiale si setari de peri albi cand de fapt ar trebuii si cel mai prost om sa poata sa vada un film sau sa asculte muzica de pe PC prin Xbox in sufragerie.
End post !
Salutare sper ca ma poate ajuta cineva ,am si eu o problema majora in ce sens am conexiune de net de la romtelecom si seara cand este lumea m-ai draga imi pica serverul sunt din Brasov ce solutii imi puteti da s-au macar cat de mult trafic de net are nevoie xbox? va multumesc mult daca ma poate ajuta cineva!![]()
@djleo... ce versiune de vista ai? 32 sau 64 bits? daca ai 64, nu merge transcode
jocurile de xbox original de pe marketplace nu merg luate de la noi din tara
acum daca sa lamurit ca trebuie sa ai 128 mega liberi ca sa poti instala noul dashboard pe 360, exista posibilitatea sa se creeze probleme cu consolele modate pe firmware?
Stie careva care e versiunea master a lui Fallout 3? Pentru ca nu stiu ce sa aleg intre Xbox360 si PC, amandoua versiunile avand programat DLC, spre deosebire de versiunea PS3 care nu va beneficia de DLC.
Ms dar ideea ar fi ca nu am alta solutie in afara de orange ,vodafone,zapp deci ce se poate face s-au momentan nu ! Va multumesc celor care mi-ati raspuns!
Bookmarks