Am conectat azi xbox-ul la un TV prin HDMI,am lasat setarile automate si in majoritatea jocurilor nu am anti aliasing.
La Forza 3 am numa dungi pe marginea masinilor. Ce trebuie sa fac?
Am conectat azi xbox-ul la un TV prin HDMI,am lasat setarile automate si in majoritatea jocurilor nu am anti aliasing.
La Forza 3 am numa dungi pe marginea masinilor. Ce trebuie sa fac?
acuma vad ca si-a revenit....dvd-urile nu sunt zgariate deloc....o sa il maitestez sa vad daca mai apare problema
vezi daca are tv-ul vreun mod gaming care imbunatateste considerabil imaginea pe console.
multi uita de display si cred ca tot ce conteaza e numai pc-ul sau consola.... wrong!
mai mult de 50% din aspect se datoreaza tv-ului sau monitorului folosit.
Equalizer pentru ce ? Sunetele de meniu ? Toata magia se face din deviceul in care ce scoti, nu din in xbox.
Hello PET. Cred că a dispărut - L-am căutat și eu �ntr-o zi, să-i fac un mic update, și nu l-am găsit nici mort
Intra aici: Xbox & Xbox 360 Multiplayer Game Options
Uita-te care jocuri din tabel au 2 sau 4 la "Offline VS".
Am un hdd xbox pe care am dlc-uri. Daca schimb hardul, pot sa dowloadez dlc-urile din nou fara a fi taxat sau trebuie sa platesc iar?
Orice chestie cumparata se poate downloada de cate ori vrei, fie ca schimbi HDD-ul, consola (aici e nevoie de transfer de licente) etc.
Bookmarks