cand imi cumpar xbox nou nout nu ii da si cont pe live gratuit,nu?
multumessc anticipat
va rog sa ma scuzati daca va stresez intr-un fel sau altul dar eu nu am o situatie financiara buna si nu imi permit in orice an sa imi iau o consola de 1000 RON...oricum pe multiplayer poti juca doar daca intri pe live??sau poti juca direct din joc?
Dar nu tre sa-ti iei anual alta consola. exista o taxa lunara/anuala pe care o platesti pentru a putea beneficia de Xbox Live Gold
aha,multumesc dar ai incercat chestia asta?
eu ma refeream ca nu am bani sa imi iau cand apare o consla la inceput
ca de ex acum am reusit sa vand un psp 1004 si mai am de vandut un ps2 si apoi sa vad cum fac sa imi iau xbox...ca,in concluzie asta as vrea sa imi iau
---------- Post added 17-04-2011 at 09:24 PM ----------
ca de ex mai ma nu multe intrebari despre xbox dar mereu ma gandesc la altceva si imi vine in cap altceva la care nu stiu raspunsul
PET si RonanN1: Vorbiti de http://www.consolegames.ro/forum/f60...pe-consola-ta/ sau e alt thread ?
care poate sa imi dea si mie DLC-UL la Army OF Two (EU) SSC challenge.Sunt doua metode sa mi-l dea.Acuma numai sa vrea si sa il fi avut.
Salut ! ce e un XBOX Charge kit un fel de usb care il conectezi la controller si sa nu mai ai nevoie de baterii ?
1. cand inregistrez un cont imi trebuie adresa valida, nu? de unde gasesc adrese? eu mi-as face pe UK (btw.. ce avantaje/dezavantaje sunt intre UK/US?)
2. nu verifica sa vada unde esti cu consola astfel incat sa iti iei ban pe live, nu?
1.Adresa nu trebuie neaparat sa fie valida. Adresa poate fi schimbata ulterior, dar nu si regiunea/statul.
Diferente intre US si UK nu prea sunt. Pot exista usoare diferente de preturi, atat pentru download content, cat si pentru Redeem Codes(Microsoft Points/Gold)
2.Nu verifica nimeni daca folosesti consola in RO, si ai cont de UK.
1) Orice adresa de UK gasesti..poti intra pe Google Maps, la un oras din UK si gasesti pe-acolo vreo adresa.
2) N-au niciun interes sa faca asta. Toti cei din tarile fara suport Live au conturi pe UK sau US. Cred ca le convine celor de la Microsoft.. au consumatori, fara cheltuielile si obligatiile aduse de suportul Live in tarile respective.
Bookmarks