Poate nu mai au aceiasi valoare ca inainte dar pana la urma si consolele cu noul exploit o sa se comporte la fel ca JTAG-urile cu exceptia ca la astea noi timpul de boot va fi mai mare (asta pana se gaseste un workaround la acest neajuns) si faptul ca la update-urile oficiale cu arderea e-fuses-urilor nu pierzi posibilitatea da a mai rula continut nesemnat. Oricum la faza cu update-ul dash-ului consolele cu acest glitch tot vor trebui sa faca update de freeboot ca la JTAG daca vor homebrew pe bune din dashboard nu doar XeLL si ce mai este bazat pe libxenon. In concluzie mie ar trebui sa-mi para rau doar de banii care in plus care i-am dat cand l-am cumparat la momentul nepotrivit ca in cele din urma nu pierd nimic d.p.d.v. al functionalitatii si sa ma bucur ca scena homebrew-ului va fi mai activa, mai multa lume va fi implicata in adaptarea distributiilor Linux la arhitectura 360-ului si daca vreodata ceva se defecteaza la acest 360 sa imi pot cumpara unul nou fara sa-mi fac griji ca nu mai gasesc ca inainte cand aceste modele erau foarte rare.
Bookmarks